Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Piégon

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Piégon doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Francois B.

Prachtig uitzicht op de wijngaard We hebben een schitterend verblijf gehad in dit charmante huis te midden van de Côte du Rhône wijnranken. Het huis ( of de huizen, want het zijn eigenlijk 3 onafhankelijke huizen) is zeer gerieflijk en perfect uitgerust, of het nu gaat om de keuken, de barbecue of het zwembad... Het huis is ook zeer ruim en het beschikt over veel slaapkamers en badkamers en dat alles maakt een vakantie in gezind- en groepsverband tot een buitengewoon aangename ervaring. 18 augustus 2020.

Marie Le Magueresse

1-8 augustus 2020 Wij hebben een fantastische week doorgebracht op dit landgoed dat met veel smaak is gerenoveerd. Het is een perfecte plaats om in familieverband naar toe te gaan of met meerdere vriendenparen, want ieder heeft er 's avonds zijn eigen onderkomen en privacy, terwijl je elkaar overdag weer ontmoet rond het zwembad en het eetgedeelte, met uitzicht op de wijnstokken en olijfbomen. Het geheel is heel goed doordacht; tegelijkertijd warm, design en functioneel. De zonsondergangen zijn er onvergetelijk. Aan te bevelen! Marie Le Magueresse, 8 augustus 2020

Beste Cécile, Met deze mail wil ik je nog laten weten dat we echt een fantastische week hebben gehad in jullie huis! Het is huis ligt prachtig, is van alle gemakken voorzien, was schoon en luxe! Wie weet, gaan we nog eens voor een herhaling:). Hartelijk dank voor de reservering , routebeschrijving en goede ontvangst bij aankomst door Johan.

Familie van Waterschoot

Beste mevrouw Aan den Boom, We zijn nu een week weer thuis vanuit Frankrijk. Wat hebben we een fijne tijd gehad in uw prachtige huis ! We waren echt heel aangenaam verrast toen we aankwamen. De foto?s beloofden al een fijne sfeer, maar die verwachting is zelfs nog overtroffen. Een zeer stijlvolle inrichting, van alle gemakken voorzien, heerlijk zwembad, lekker ook de airco, heerlijke omgeving. En een speciaal compliment ook voor de ontvangst door Johan en Sonja, uiterst vriendelijk en zorgvuldig. En een fijn idee dat er iemand is om op terug te vallen. Kort gezegd willen wij u heel hartelijk bedanken voor de fijne vakantie die we met onze 2 gezinnen gehad hebben. En heel graag komen wij nog een keer terug ! Met vriendelijke groet Annemiek van Waterschoot

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!