Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Gagnieres

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Gagnieres doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Herman en Familie

Ons verblijf hier was gewoon super!! De regio, het weer, ondanks enkele onweersbuien, alles wat bijdraagt tot een fijne gezinsvakantie. Maar vooral de accommodatie en de ontvangst maakten het af. La Ganiere heeft alles wat je kan wensen; mooie inrichting, verzorgde kamers, tuin met zwembad (zalig om af te koelen na een dag uitstap), verscheidene zithoekjes en terrasjes, speeltjes voor de kinderen etc... Ook jullie gastvrijheid heeft ervoor gezorgd dat wij een fijne vakantie hebben gehad. We zullen jullie gite zeker aanraden bij vrienden en kennissen!

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!