Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Hautefage la Tour

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Hautefage la Tour doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Vandermeulen

dhr. GEERT . Vandermeulen 15 juli 2018 - 22 juli 2018 Natuur, rust en ruimte: Mooie en rustige omgeving. Weg van de massa is hier de terechte omschrijving. Algemene beoordeling: 10 SUPER! Wij hebben 2 hele fijne mensen leren kennen. Het huisje was perfect. Het zwembad zalig. De ontvangst hartelijk. Aanrader!

Luc en Sonja

Nog 7 maanden wachten? we kijken er al naar uit om opnieuw te logeren in Maison Petit Tautery. Een zalige plaats waar je midden in de natuur volledig tot rust komt. Dobberen in het zwembad met zicht op de omliggende hellingen ? wat een luxueus gevoel ? , heel goeie bedden, een volledig uitgeruste keuken, alles was je nodig hebt, is er. We (ons gezin met 2 tieners) voelden hier ons dadelijk thuis. Ook onze golden retriever van 8 maanden was mee, die de tijd van zijn leven had om hier op het domein vrij rond te ravotten. Ook in de regio zijn er heel veel leuke dorpjes te ontdekken, dorpjes en omgeving die doen denken aan Toscani?. Arda en Lou zijn zeer vriendelijk en heel behulpzaam. Bedankt Arda en Lou dat we mee mochten genieten van de matchen van de Rode Duivels op het grote TV scherm. Kortom, we hebben er in juli 2018 (8/7-15/7) van genoten en kijken al uit naar ons volgende verblijf. Luc en Sonja Jorissen-Van Aelst

Ingeborg Van de Voorde

Een werkelijk pr?chtig adres voor wie houdt van natuur en rust! Wij bezochten reeds vele vakantiehuizen in allerlei landen maar deze staat toch bovenaan onze lijst. Het huis is omringd door een bos waardoor je in alle rust kunt genieten van het prachtige landschap dat bij dit huis hoort. Ideaal voor mensen met een hond (wij namen onze golden retriever pup van 5 maand mee), ze kunnen er naar hartelust ravotten op de omliggende weilanden. De eigenaars, Lou & Arda, hebben zelf ook 2 superlieve honden die ook heel lief zijn met de kinderen. Het huis zelf is zeer mooi en netjes en alles is er zeer goed voorzien. Ook de bedden zijn top. Tot slot nog even vermelden dat Lou & Arda hele lieve mensen zijn die je hartelijk ontvangen maar ook steeds je privacy respecteren. Kortom, een topadresje dat je ooit eens moet bezocht hebben! Wij keren zeker terug!

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!