Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Boutenac

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Boutenac doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


F Jurado & O Doesburg

We hebben erg genoten van ons weekje in l'Onida! De accommodatie was ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Het zwembad was geweldig voor de nodige verkoeling en groot genoeg om lekker baantjes te trekken. De gastvrouw en -heren zijn hartelijk, behulpzaam en niet wars van wat Twentse humor. Dank voor de fijne week, jullie zien ons terug!

Adriaansen

2 weken lang hebben we genoten van de gastvrijheid in deze heerlijke gite. Alles wat je nodig hebt is aanwezig (en meer).. Heel mooi nog niet volledig door toeristen ontdekt stukje Frankrijk. Nicole en Ferry hebben leuke tips voor uitstapjes en hebben ons veel bijgeleerd over de plaatselijke (vele) wijnhuizen. We komen zeker een keer terug! Groetjes Jeroen en Marjoleine

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!