Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Mallefougasse Auges

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Mallefougasse Auges doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Katleen Dewaide

Dank je wel voor de erg fijne vakantie!!! Tijdens de middag heerlijk op het terras zitten (met bijhorende hapjes natuurlijk) in het zonnetje en genieten van het fantastische uitzicht, spelen met de kindjes in de tuin, ... . We hebben ook erg genoten van de ski-uitstapjes in Ceuze - Gap. Een enorm gezinsvriendelijk skigebied waar ze je met open armen en een grote lach begroeten!! Een enorme aanrader voor beginnende skie?rs o.w.v. de familiariteit die er heerst! Best of both worlds!! Groetjes, Stein en Katleen

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!