Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Les Sables d'Olonne

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Les Sables d'Olonne doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Angelique Zegers

We zijn net terug van een fantastische vakantie.
We hebben al in veel huisjes gezeten maar deze vonden we bijzonder mooi .
We hebben enorm genoten van de prachtige tuin en het grote zwembad.
Ik was blij verrast met het vliegenraam voor de vensters , dit was de eerste keer dat ik dat daar gezien heb .
Doordat vliegenraam hadden we geen last van ongedierte en geen enkele spin gezien (gelukkig😅).
Er is een nieuwe oven en een hele mooie nieuwe spiegel,ook de wasmachine was heel handig ,ik had nog nooit zo een gezien.
De volgende keer als we terug komen hopen we dat we weer de mogelijkheid hebben om deze villa te kunnen boeken ,wij komen graag terug.

Christina Vervaet

het was een zalige week in Les Sables d'Olonne! Mooi huis, we hebben genoten van de prachtige tuin en het zwembad. Alles was aanwezig voor een geslaagde wakantie. Bij aankomst voelden we ons heel welkom door de attenties van de eigenaars en de beheerders van het park. Alles verliep zeer correct. Kortom, voor herhaling vatbaar!

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!