Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Vaison la Romaine

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Vaison la Romaine doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 9.4

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen


Peter Hartmanns

Jaren geleden al hebben wij min of meer ons hart verloren aan de streek rondom de Mont Ventoux en met name de kant van Malaucene en het oude Vaison La Romaine.
Het lag dus voor de hand om, met vrienden juist in deze streek een vakantiehuis te huren. We kwamen terecht in huis Les Trois Pins, gelegen op een heuvel aan de zuidoost kant en op loopafstand van het pittoreske oude centrum van Vaison La Romaine.
Vanuit het huis, de tuin en zelfs liggend in het zwembad van Les trois Pins, is het genieten van de steeds maar weer wisselende vergezichten naar de Mont Ventoux. In de vroege ochtend, de middag en bij het vallen van de avond. Dat verveelt echt nooit.
Het huis is smaakvol ingericht in een gezellige Provencaalse stijl en biedt ook voor grotere gezelschappen in de slaapvertrekken veel privacy. Wij sliepen in het slaapgedeelte, grenzend aan het terras en wanneer we ?s ochtends de luiken ?s open deden, dan versterkte dat alleen maar ons geweldige vakantiegevoel.
Wij en onze vrienden voelden ons direct thuis met een roseetje op het terras aan het zwenbad, ?s middag een potje jeu de boule en de wandelingen in de omgeving en naar het dorp. Kortom les Trois Pins is een smaakvol ingericht huis op een toplocatie, in een regio die nooit gaat vervelen.


Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!