Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Vallon Pont d'Arc

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Vallon Pont d'Arc doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


div. gasten

Reacties uit het gastenboek:

Bericht via de mail vanuit Belle Vue tijdens verblijf: "Dit is leven als god in Frankrijk" ); volgend jaar boeken we graag weer. juli '13 fam. Geurts, NL?

"We hebben genoten van jullie prachtige ruime huis en ook onze zonen konden nog een weekje meegenieten. Heerlijk gegeten op het koele terras. En na onze bijna dagelijkse fietstochten en bijkomen in het tot nu toe rustige zwembad. Kortom: we hebben een top vakantie gehad en vonden het jammer dat de 2 weken zo snel zijn omgevlogen. Bedankt! Fam. K. en Fam. B., NL

"Wat moeten wij nog schrijven....: prachtige ruime slaapkamers, de mooie badkamers, de extra lange bedden, de bijzondere ligging, de mooie tuin, de gezellige inrichting, de luxe goed ingerichte keuken, de leuke wandelingen die je vanaf hier kunt maken...Ja, al die dingen zijn meer dan waar. De eigenaren hebben hier een huis om trots op te zijn". Berend en Caroline, NL

Geschreven door Kirsten, 22 mei, 2013: Vorig jaar augustus hebben wij in dit top huis gezeten. Een huis wat helemaal af is en waar het tot 's avonds laat heerlijk vertoeven is. Zeker een aanrader! Als ik zo weer de foto's bekijk zou ik zo weer richting jullie prachtige huis willen.


Hennie K.

Graag willen wij nog even een compliment uitdelen. We hebben een prima week gehad in Belle Vue, villa 85.
Geweldig huis met alles erop en eraan.
En de borg was ook vroegtijdig teruggestort.

Het was ons derhalve een genoegen!

Met vr groet, Hennie K.Ger P.

Goedemiddag,
Beste mevrouw Rebel,
Om te beginnen wil ik u melden dat wij een heerlijke vakantie hebben gehad in het vakantiehuis Belle Vue (nr. 85) in Les Mazes in de Ardeche.
Het is een heerlijk huis, goed en praktisch ingericht en ingedeeld en de tuin is prachtig.
Wilt u onze dank overbrengen naar de eigenaren?
Ook dank voor de snelle afhandeling van de borg! De dame van de receptie, Roos, is ook zeer behulpzaam en vriendelijk bij het bespreken van trips en restaurantjes, geweldig!
Nogmaals dank, Ger P. uit 's Hertogenbosch.
Berend en Caroline

We laten graag even een reactie achter:
Prachtige ruime slaapkamers, de mooie badkamers, de extra lange bedden, de bijzondere ligging, de mooie tuin, de gezellige inrichting, de luxe goed ingerichte keuken, de leuke wandelingen die je vanaf hier kunt maken...
Ja, al die dingen zijn meer dan waar. De eigenaren hebben hier een huis om trots op te zijn".
Berend en Carolinefam. Van Thienen

De afgelopen 2 weken hebben wij ook mogen genieten van jullie prachtige huis (incl. de collectie dvd's!). Voor ons niet de eerste kennismaking met het villapark Les Rives de 'l Ard?che, maar wederom: We komen terug!
fam. Van Thienenfam. Kuiper, Baarn

We hebben genoten van jullie prachtige ruime huis en ook onze zonen konden nog een weekje meegenieten. Heerlijk gegeten op het koele terras. En na onze bijna dagelijkse fietstochten en bijkomen in het tot nu toe rustige zwembad. Kortom: we hebben een top vakantie gehad en vonden het jammer dat de 2 weken zo snel zijn omgevlogen. Bedankt!Fam. Deruijck, Belgie

Fantastisch huis om samen met de kindjes te genieten van de mooie streek! Hartelijk bedankt en misschien tot een volgende keer!
Deruijck en fam. De Clercq, Belgi?Nienke, Helmut en Laura

-"Dank voor het leuke verblijf hier. Het is een erg leuk huis en een heerlijke plek. We waren graag langer gebleven....Nienke, Laura, Helmut".Anne en Hans W., Zeeland

-"Het huis is prachtig, erg smaakvol, toevallig ook helemaal onze smaak. Het weer was geweldig; 's avonds aten we op het terras en daarna konden we met een wijntje nog buiten genieten van de rust die in het park heerste. Je hoorde alleen het ruisen van de rivier. "Leven als God in Frankrijk" was voor ons hier van toepassing: lekker lezen in de zon op het terras, uitstapjes naar Vallon, route de Gorges de 'l Ard?che, Ruoms, La Beaume, Balazuc. Als we na een tripje terugkwamen voelde dat als thuiskomen. Kortom, we hebben een heerlijke vakantie gehad!" Anne en Hans W., ZeelandVakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!