Logo vakantiehuis frankrijk Logo vakantiehuis frankrijk


Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Aujac

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Aujac doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Filip en Nathalie

Beste Jan en familie, wij wensen jullie te bedanken daar wij een zeer mooie vakantie hebben beleefd in Aujac. Dit is mogelijk door jullie fantastische woning, geluk met het weder ......

Marjan en Dimitri

Hallo, we zijn gearriveerd. Goed weertje, mooie zichten, gezellig dorpje en huis! ....

Koen

Dag Jan, Mail is goed aangekomen. Hebben het licht nu gevonden. Is gewoon zalig hier. Lekker warm, water zwembad is heerlijk. ....

Marc en Sylvia

Hallo Jan, na 3 heerlijke weken staan we nu op het punt op het punt te vertrekken.....

Mark en Phoebe

Bedankt voor de leuke vakantie! We komen zeker terug.

Lien en Peter

Leuke vakantie gehad. Echt tof dat we elkaar eerst hebben leren kennen en uitgebreide uitleg hebben gekregen. Op die manier waren we toch zeker van ons vakantieverblijf in 2014! En inderdaad, al onze verwachtingen werden ingevuld. ZALIG !!

Niels

Ik was op zoek naar een rustige plek om even tot mezelf te komen. Een week in de maand mei en Aujac leken me hiervoor perfect. 7 dagen heb ik met volle teugen genoten van de prachtige natuur, het mooie huis en .... het cafeetje op wandelafstand. :-)

Jason & Judith

We had a great time in Aujac! Congratulations with your beautiful house. We're coming back next year! :-)

Dirk en Ria


We hebben volop genoten van de stralende zon, de warme temperatuur en natuurlijk van het verfrissende zwembad.

Het huis is heel mooi en onze kinderen vonden het bijzonder fijn dat ze internet hadden. Bovendien moesten ze hun favoriete programma's niet missen dankzij TV-Vlaanderen. Voor ons was het natuurlijk veel belangrijker te kunnen luieren op het terras en af en toe sloegen we een balletje op het nabijgelegen tennisterrein.

Dat de streek prachtig was, dat wisten we al gezien we er al verschillende keren geweest waren.

Groetjes, Dirk en Ria

Michel en Julie


Voor de eerste keer op verlof gegaan buiten het hoogseizoen.... prachtig weer gehad. Zalige vakantie: complete rust, een prachtige woning met internet, zwembad, ... het bos, het beekje, het restaurantje, het tennisterrein, het fietsen, .....

Voor herhaling vatbaar!

Wim en Katja

Bedankt voor de mooie vakantie. De rust, de prachtige natuur van de Cevennes, jullie luxueuse huis met alle comfort en dit tegen heel democratische prijzen. Zoals we jullie al gezegd hebben, zouden we graag al voor volgend jaar reserveren voor dezelfde periode.

Thx, Wim en Katja

Erik Van Hecke

Overwinteren in Maison de l'Harbous was super. Van December tot februari hebben we er verbleven. Zowel het huis als de omgeving waren prachtig. Zeer goede prijs/kwaliteit!

Bedankt, Erik

Johan en Martine


Bedankt voor de leuke vakantie ! We hebben met volle teugen genoten van de rust en prachtige natuur van Aujac. Het huis is heel ruim en ingericht zoals bij ons. Ook het draadloos internet vonden we bijzonder interessant.

Tot de volgende keer in de Languedoc !

Tony en Marianne


We zijn terug aan het werk kunnen gaan na een deugddoende vakantie! Bedankt voor alles.

Het was er nog mooier dan we dachten. Het huis is prachtig gelegen: heel dicht bij het dorp en toch afgelegen. Zalig om te luieren in jullie hangmat in tussen de bomen van het bos. Ook leuk dat we contact konden houden met het thuisfront via het draadloos internet. We vonden jullie zwembad ook heel fijn want zeer veilig voor onze kinderen. 4 terrassen: van keuze gesproken !

We zullen het missen ... bedankt, Tony en Marianne

Monica en Patrick


Het zag er veelbelovend uit op de site en jullie huis heeft echt alle verwachtingen voldaan ! Zeer leuke, ruime, moderne woning (dat zijn we niet echt gewend in Zuid-Frankrijk) met alle comfort.

Volgend jaar komen we zeker en vast terug naar Aujac. Bedankt !

Marc en Mieke


Overwinteren in Zuid-Frankrijk in alle rust.... een droom die uitgekomen is!

We hebben ervan genoten: lange wandelingen in de bossen, tennis gespeeld, regelmatig zeer lekker getafeld in Restaurant des Amis, aangename temperaturen, barbecuetje in februari ... en natuurlijk superleuk dat we met het thuisfront contact konden houden via internet. Ook het feit dat we elke avond naar onze favoriete programma's konden kijken via TV-Vlaanderen was leuk.

Een echte aanrader voor elke gepensioneerde die ons guur weer in de winter wil ontvluchten ! xxxx Marc en Mieke

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!