Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Faucon

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Faucon doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Tony, Mies,Thomas uit Belgie

Beste Annette en Erik, 13/8-20/8

We hebben erg genoten van jullie huisje en van de streek.
De zon heeft hier de hele week non-stop geschenen met zelfs temperaturen van 36 gr.
Dank je wel en het ga jullie goed!

Tony, Mies en Thomas uit Belgie.

PS Bar du Vin (Roch Buissiere) is echt een aanrader!! Lekker, vriendelijk en gezellig.


Marco, Claudia en Mebrit uit Zeeland

3tm17 september 2011

We hebben 2 heerlijke weken gehad in jullie mooie huisje. Alleen het eerste weekend onweer en regen, daarna iedere dag 25-30 graden!
We hebben genoten van het zwembad, de mooie uitzichten, heerlijk gegeten onder de boom, gewandeld door Faucon. We zijn op dinsdag naar de markt geweest in Vaison la romaine, op donderdag in Nyons, met de auto de Mont Ventoux op, de route rond de " Dentelles de Montmirail" gereden. Nog mooier is de route naar de Drome, op de D94 tussen Remuzat en St May waar we vale gieren hebben gezien.
Ons dochtertje Mebrit, van net 8 maanden vond het geweldig en heeft heerlijk geslapen hier. (Nog bedankt dat we het bedje en de kinderstoel mochten lenen)
Helaas kon onze lieve Berber Sennenhond 'Noa' dit niet meer meemaken, onze eerste vakantie zonder haar. Morgen weer naar huis, de koude herfst in...
Groetjes van Marco, Claudia en Mebrit uit Zeeland.

Piet en Hetty

Beste fanilie Holtkamp,

Fijnle vakantie gehad de afgelopen 10 dagen in jullie gezellige huis. De ligging in het dorp en het fantasische uitzicht over de wijngaarden gaf ons echt het franse gbevoel.
's Morgens ontbijten in de tuin,lekker luieren bij het zwembad en mooie wandelingen door de wijngaarden. Heerlijk gegeten oa bij Le Laurier, La Girocedre, de bakker en St. Hubert in Entrechaud.
Een tip van ons: Chez Serge in Carpentras. Daar serveren ze een drie-gangen lunch voor E15,-.Heel erg goed. Wel reserveren, zeker op vrijdag,(Marktdag)
Ons verblijf was eigenlijk te kort dus komen we graag nog een keer terug.
Groeten,
Piet en Hetty uit Naaldwijk

Fam Uiterwijk

Hoi Annette en Erik,

Dit is alweer onze laatste dag van de vakantie. We hebben het helemaal geweldig gehad in jullie prachtige huis. Echt genieten en relaxen met twee kleine kinderen(5 jaar en 12 weken). We zijn veel hier bij het huis geweest; lekker zwemmen, springen op de trampoline, spelletjes doen...........Maar we hebben ook nog een paar leuke uitstapjes gemaakt. Met de auto de Mont Ventoux op, een dagje naar de Ouveze, wandelend; naar de markt in Vaison la Romaine en naar Mormoiron, waar Jelle een klimparcours mocht doen.(geweldig!) Vandaag nog even genieten van het zwembad en dan weer terug naar Nederland..

Bedankt, groetjes,Wicher, Femke,Jelle en Nienke

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!