Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in St Pons les Mûres Grimaud

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in St Pons les Mûres Grimaud doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 9.3

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen


J.B.

De week is voorbijgevlogen. Heerlijk gegeten in St.Tropez en Gassin, maar vooral genoten van het prachtige huis. Ruime kamers, prachtige badkamers en een fantastisch uitzicht!! We hebben er iedere dag en s'avonds van genoten. Topper is het zwembad, lekker groot en met een mooi terras. Wat ons betreft bedankt en tot ziens!!
Groetjes Janet B.

de G.

Capuano
22 augustus 2008

We hebben enorm genoten van de fantastische villa Capuano.
Vanaf elk terras genoten we van het voortdurend wisselend decor v/d baai van St.Trop. Dankzij de goed uitgeruste keuken en uiteraard de Weber, maken we de heerlijkst provencaalse gerechten. Na onze uitstapjes in de omgeving ( we hebben lekker gelunched in Le Jardin strandtent te Gicaro) is't goed bijkomen aan 't mooie zwembad!

Dank en hartelijk groet van familie de G.

fam.B. en W.

Beste familie Hattem 08-08-'08

2 Geweldige weken gehad. Veel genoten van het heerlijke zwembad en het unieke uitzicht. Leuke uitstapjes gemaakt en lekker gegeten bij Les Bronzes in de baai van Pampelone en bij Le Diamant in St. Maxime.
Prima vakantie gehad!
Met dank van de families de B. en de W.

A.K.S.A.en E. Gr...

Lieve familie Hattem,

Zoals beloofd hierbij een korte terugblik op ons verblijf in Villa Capuano van 29/4 tot 3/5 2008.
Na een redelijk relaxte reis (vrijdagmiddag vertrokken met overnachting s?avonds in Beaune) komen we op zaterdagmiddag 29/4 aan bij Villa Capuano. Meteen een vakantiegevoel bij het zien van dit prachtige huis! Ook onze 3 dochters Sophie(9), Anna (7) en Eva (4) zijn erg enthousiast en willen het liefst zo snel mogelijk de boel verkennen! Wat een warm welkom ook door dhr Hattem zelf. Onder het genot van een hollands bakje koffie (senseo) kletsen we wat over het huis en laten we de eerste indrukken van het huis en de omgeving op ons inwerken. Het weer is prima en we voelen ons meteen thuis. Na nog wat huishoudelijke mededelingen vertrekt dhr Hattem en gaan wij alvast een duik nemen in het zwembad! Het is onverwarmd dus nog niet zo heel erg warm maar goed te doen! Het uitzicht vanaf het zwembad is werkelijk prachtig: je kijkt helemaal over de baai van St Tropez. Even later arriveren ook Diewer, Maurice en de kinderen en gaan we meteen aan de wijn! En zo begint een heerlijke week waarvan we allemaal genoten hebben.. .. Het weer was prima, we hebben eigenlijk maar ??n bewolkte dag gehad en toen hebben we een uitstapje gemaakt naar Biot, waar dat mooie glas met bubbeltjes vandaan komt! We bekijken de glasblazerij en daarna rijden we omhoog het plaatsje in. Ergens halverwege parkeren we de auto en lopen verder. Wat een rust! We strijken neer op het dorpsplein bij een restaurantje waar we heerlijk en supergezellig lunchen. Wat een Franse gastvrijheid! De kinderen worden entertained door ??n van de obers en ondertussen genieten wij van heerlijke gerechten en wijn! Wat een gezelligheid met z?n tienen!!!!!

De rest van de week hebben we ons vermaakt met een ontbijtje in de haven van St Tropez, winkels kijken, een bezoekje aan de markt in St. Tropez en verder heerlijk relaxen in en om het huis. Genoten van onze eigen lunches in het zwembad: stokbrood met Franse kaasjes en uiteraard stokbroodje pasta voor de kids! ?s Avonds eten gehaald maar ook zelf gekookt. Met name de zelfgemaakte stoofpot met Aubergine/Courgettes en Frans stoofvlees van Arie was niet mis!

Helaas was het ?s avonds te koud om buiten te zitten maar binnen met een wijntje en goede dvd bij de open haard was ook super.

Kortom we hebben heerlijk genoten van dit prachtige huis wat ideaal is voor 2 gezinnen van in totaal 10 personen. De vriendschap is er zeker dieper door geworden! En de kinderen hebben het heerlijk gehad en vonden het vreselijk om weer naar huis te gaan, als dat geen compliment is!!! Dus : voor herhaling vatbaar.

Veel liefs,

Arie, Karin, Sophie, Anna en Eva G.

En

Diewer, Maurice, Loek, Valentijn en Lieve P.

D.

Villa Capuano***

Wat een weer, wat een rust, wat een zicht. Ontbijten met zicht op de golf van "St.trop". Warm , heet, maar altijd een windje. Een goede fles "MINUTY" (wijn uit Gassin) en kijken naar de sterrren en de maan zo boven op "onze berg"
Kaarten in de schaduw aan het zwembad en ' namiddags "Tour de France" kijken wat
een vakantie, wat een luxe.
'S avonds gaan eten bij Yaca in St.Tropez om nadien wat Yaught Watching. Uitstappen naar Monaco en naar Nice. Het is eigenlijk allemaal niet nodig, de beste momenten waren met ons gezin aan het zwembad of op het terras van de
villa CAPUANO.
Dank u familie Hattem
Families D. en W. 2 weken juli 2008

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!