Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Théoule sur Mer

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Théoule sur Mer doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Fam van der Wel

Dag Hanneke, Gistermiddag na een goede terug reis weer thuis. Wat hebben we genoten!!! Heerlijk huis en fantastisch uitzicht op de baai van Cannes, inclusief vuurwerk. Uitstapjes naar het o.a. Esterel gebergte, Cannes en Monaco. Ook heerlijk geluncht in Theoule. Mijn moeder, wij hebben de eerste sterfdatum van mijn vader op 8-8 herdacht, heeft enorm genoten. Het koffiemomentje in de ochtend met het heerlijke zonnetje deed haar erg goed, meer heb je niet nodig! Dank voor het genieten in jullie huis! Hartelijke groet, Monique, Thijs, Max, Thea en Iris

Hr Vergoes

Hanneke,

Bedankt voor het terugstorten van de borg, ondanks het gebroken kopje. Ook nog bedankt voor de leuke verjaardagskaart en de heerlijke rode wijn. We hadden een leuk plekje in Marco Polo en het eten , de gezelligheid was top.
We hebben afgelopen week goed weer gehad en hebben onze favoriete plekjes kunnen bekijken.
Het huis, villa panorama, is perfect met alles erop en eraan en zeker het prachtige uitzicht , geweldig als je na een dagje uit terug komt om op het terras nog een drankje te nemen en dan buiten eten.
Kortom het heeft aan onze verwachtingen voldaan en jullie hebben niets te veel gezegd.
Nogmaals bedankt en ook jullie nog veel plezier in Frankrijk.

Groetjes,
Fam Vergoes Houwens

Fam. sletterink

We hebben al vele vakantiehuizen in Frankrijk bezocht, maar nog nimmer ??n met zo'n prachtig uitzicht! Zon, zee,strand, machtige dorpen en wandelpaden vanuit een heerlijk huis!

Fam. Van Tongeren

Wat een luxe, deze plek heeft alle verwachtingen ruimschoots overtroffen!
De jongens ( 12-10-6 jaar) hebben zich prima vermaakt in zwembad en op de tennisbaan!
Door alle goede materialen heb ik me in de keuken uit kunnen leven met alle goede heerlijke franse ingredi?nten! TOP! En het uitzicht maakt deze vakantie helemaal compleet.

Fam.Maarsman

Bijna overbodig te melden: we hebben 3 heerlijke weken genoten van ALLES !

Fam.Kummer

Een prachtig huis met een super uitzicht alsof je in een ansichtkaart zit!
Nous avons tr?s satisfait de maison. merci Beaucoup!


Harri?t en Emile Bakker

Een heerlijk huis.....
Zo lekker compleet.....
Met prachtig uitzicht....
Om heerlijk bij te komen.....


Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!