Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Vaucluse - Mollans sur Ouveze

Vaucluse Frankrijk

Provence Piscine Villa Mont Ventoux Location Maison Oliviers Buis-les-Baronnies Vaison.
Te huur vanaf € 920 tot € 2.080 per week voor maximaal 10 personen

Omschrijving van dit vakantieverblijf in de Vaucluse Zuid-Frankrijk:

Location d'une villa à Mollans sur Ouveze pour 10 adultes 4 chambres, 2 salles d'eau,  cuisine équipée, salon, salle TV, piscine privée, terrasse, pieds du mont ventoux
Visitez notre site : www.mas-les-oliviers.info
www.abritel.fr/location-vacances/p855058
tel: 0032 498 24 13 13
j.colson-reuchamps@hotmail.com

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.De omgeving van deze accommodatie in Provence Alpes Cote d'Azur :

Repos, Calme
Promenade à pied, vélo
Visite de la région: Mont Ventoux, Dentelles de Montmiraille, Vaison la Romaine,Buis les Baronnies, Nyons, ...
Découverte de régions viticoles (Côte du Rhone, Beaume de Venise, Gigondas, Vacqueyras, ..)

Voor uw oriëntatie: Het vakantieverblijf in Zuid-Frankrijk ligt in de buurt van de plaatsen: Mont Ventoux, Nyons, Vaison la Romaine.

Meer informatie

Informatie voor de huurder:

Location à la semaine en Avril - Mai - Juin - SeptembreLocation par quizaine en juillet/aoutLocation au mois en octobre

Pour le détail des tarifs à la semaine, voir site:
www.mas-les-oliviers.info
Situation exceptionnelle plein Sud à l'abris du mistral
 
Grande terrasse à l'étage avec meubles de jardin. Barbecue portable. Jardin joliment planté
Vue sur le Mont Ventoux,

Boek nu, of informatie opvragen.


Andere vakantieverblijven in de omgeving van deze accommodatie

Indien dit vakantiehuis in Mollans sur Ouveze voor u niet geschikt is of reeds is verhuurd dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Mollans sur Ouveze en in de nabije omgeving van Mollans sur Ouveze gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de vakantiehuizen of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website door particulieren te huur worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Zoekt u speciaal in Mollans sur Ouveze? Hier hebben wij 1 vakantiehuizen. In het departement Vaucluse hebben wij 47 vakantiehuizen die u kunt huren en in de grote regio Provence Alpes Cote d'Azur zelfs 309 vakantiehuizen.
Zoekt u liever iets in of in de buurt van een bepaalde plaats? Dan kunt u de volgende links gebruiken:
Mont Ventoux, Nyons, Vaison la Romaine
In de Vaucluse hebben wij ook de volgende accommodaties voor u beschikbaar 4 appartementen, 3 boerderijen, 7 bungalows, 4 bungalowparken, 4 vakantieparken, 16 gites, 6 landgoederen, 26 villa's,

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huisgenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie die u vele keren kunt herhalen.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben vele tienduizenden Nederlands en Belgen groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.