Te huur: Vaucluse Mollans sur Ouveze

Provence Piscine Villa Mont Ventoux Location Maison Oliviers Buis-les-Baronnies Vaison

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 3120) bedraagt € 952 tot € 2.380 per week voor maximaal 10 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Provence Piscine Villa Mont Ventoux Location Maison Oliviers Buis-les-Baronnies Vaison te huur in Vaucluse (Frankrijk)
vakantiehuis Vaucluse

Omschrijving van dit huis in de Vaucluse Zuid-Frankrijk:

Huur een villa in de Provence aan de voet van de Mont Ventoux
De villa Mas Les Oliviers ligt in de Provence, in Mollans Sur Ouvèze, en is de ideale plek voor een rustige vakantie. Vanuit de tuin van 5000m ², naar het privé buitenzwembad, kan men de Mont Ventoux aanschouwen. Verschillende wandelingen zijn mogelijk vanuit de villa, zowel te voet als per fiets. Een paar stappen verder, Vaison La Romaine, een prachtige stenen stad, waar vaak kleine markten worden gerund met goede lokale producten. Merk op dat dit een van de beste wijnreservaten is! Een beetje verder ten zuiden van Frankrijk vindt men de stad Avignon, zeer begeerd vanwege zijn beroemde brug.

Bezoek onze site : www.mas-les-oliviers.info

tel: +32498241313
j.colson-reuchamps@hotmail.com BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Provence Alpes Cote d'Azur:

vakantiehuis VaucluseRust, kalm
Loop, fiets
Bezoek aan de regio: Mont Ventoux, Dentelles de Montmiraille, Vaison la Romaine, Buis les Baronnies, Nyons, ...
Ontdekking van wijngebieden (Côte du Rhone, Beaume van Venetië, Gigondas, Vacqueyras, ..)

Voor uw oriëntatie: Mollans sur Ouveze ligt in de buurt van de plaatsen: Mont Ventoux, Nyons, Vaison la Romaine, Avignon.

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Provence met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Provence wordt de schoonheid van de Provence goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

Controleer
beschikbaarheid
 • Voor de beschikbaarheid van deze vakantiewoning(en) kunt u met de verhuurder contact opnemen. Er is geen kalender beschikbaar.
 • BOEK NU of info opvragen

Datum laatste update: 15-09-2021

25-06-2022 2052€
02-07-2022 2380€
09-07-2022 2380€
16-07-2022 2380€
06-08-2022 2380€
13-08-2022 2380€
20-08-2022 1883€
10-09-2022 952€

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Mollans sur Ouveze Mont Ventoux Nyons Vaison la Romaine Avignon Vaucluse Provence Alpes Cote d'Azur Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.