Logo vakantiehuis frankrijk
Vaucluse Frankrijk

Te huur: Vaucluse Mollans sur Ouveze

Provence Piscine Villa Mont Ventoux Location Maison Oliviers Buis-les-Baronnies Vaison

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 3120) bedraagt € 920 tot € 2.080 per week voor maximaal 10 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 36 foto's.

Vakantiehuis: Provence Piscine Villa Mont Ventoux Location Maison Oliviers Buis-les-Baronnies Vaison te huur in Vaucluse (Frankrijk)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER

Omschrijving van dit huis in de Vaucluse Zuid-Frankrijk:

Huur een villa in de Provence aan de voet van de Mont Ventoux
De villa Mas Les Oliviers ligt in de Provence, in Mollans Sur Ouvèze, en is de ideale plek voor een rustige vakantie. Vanuit de tuin van 5000m ², naar het privé buitenzwembad, kan men de Mont Ventoux aanschouwen. Verschillende wandelingen zijn mogelijk vanuit de villa, zowel te voet als per fiets. Een paar stappen verder, Vaison La Romaine, een prachtige stenen stad, waar vaak kleine markten worden gerund met goede lokale producten. Merk op dat dit een van de beste wijnreservaten is! Een beetje verder ten zuiden van Frankrijk vindt men de stad Avignon, zeer begeerd vanwege zijn beroemde brug.

Bezoek onze site : www.mas-les-oliviers.info

tel: +32498241313
j.colson-reuchamps@hotmail.com
Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.De omgeving van deze vakantiewoning in Provence Alpes Cote d'Azur :

 Rust, kalm
Loop, fiets
Bezoek aan de regio: Mont Ventoux, Dentelles de Montmiraille, Vaison la Romaine, Buis les Baronnies, Nyons, ...
Ontdekking van wijngebieden (Côte du Rhone, Beaume van Venetië, Gigondas, Vacqueyras, ..)

Voor uw oriëntatie: Mollans sur Ouveze ligt in de buurt van de plaatsen: Mont Ventoux, Nyons, Vaison la Romaine, Avignon.Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Provence met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Provence wordt de schoonheid van de Provence goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:
 Datum laatste update: 25-06-2020

04-07-2020 2080€
11-07-2020 2080€
12-09-2020 800€

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

BOEK NU of info opvragen

Voor de beschikbaarheid van deze vakantiewoning(en) kunt u met de verhuurder contact opnemen. Er is geen kalender beschikbaar. Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Mollans sur Ouveze voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Mollans sur Ouveze en in de nabije omgeving van Mollans sur Ouveze gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Vaucluse die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Provence Alpes Cote d'Azur waartoe Vaucluse behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom Mollans sur Ouveze of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Mont Ventoux, Nyons, Vaison la Romaine Avignon
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.