Te huur: Indre Dunet

Comfortabel tweepersoons huis in rustig natuurgebied

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9772) bedraagt € 500 per week voor 2 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Comfortabel tweepersoons huis in rustig natuurgebied te huur in Indre (Frankrijk)
De woonkamer <br>De woonkamer met twee comfortabele banken slaapkamer <br>ruim bed in ruime slaapkamer slaapkamer <br>slaapkamer met linnenkast detail van zwembad <br>detail van ovalen zwembad 1.50 meter diep ovalen zwembad <br>ovalen zwembad in de gemeenschappelijke tuin <br>Terras achter Wastafel in badkamer Keuken Houtkachel

Omschrijving van dit huis in de Indre Midden-Frankrijk:

De woonkamer <br>De woonkamer met twee comfortabele banken In 2020 volledig gerenoveerd huis dat zeker 260 jaar oud is. Begane grond: woonkamer met twee ruime banken een gezellige houtkachel, salontafels en een tv daarnaast staat er ook een keukenblok met koelkast, vaatwasser, oven/magnetron. Er is voldoende servies en bestek aanwezig en natuurlijk ook een filterkoffiezetapparaat en een waterkoker. Er staat een eettafel met twee stoelen en er is een toilet en aparte badkamer op de begane grond met inloopdouche en wastafel. Veranda met terras aan de voorzijde van het huis met grasveld en eigen parkeerplaats.
Achterzijde van het huis een eigen terras met toegang tot zeer grote tuin met gedeeld zwembad en petanquebaan. In de woonkamer is een trap naar boven waar een zeer ruime slaapkamer is met groot bed: 200x210 meter. Bureau en ruime linnenkast en kledingrek met klerenhangers.

Alle tuinen zijn omheind met hekken waardoor honden gewoon los in de tuinen kunnen lopen.
Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van de gemeenschappelijke ruimte naast het huis. Hier staat een ruime eettafel en er liggen diverse gezelschapsspelen, een tafeltennistafel, sjoelbak, petanqueballen etc.
BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Centre:

slaapkamer <br>ruim bed in ruime slaapkamerHet huis ligt aan het einde van een weg en op 40 meter vanaf een riviertje. Rust ruimte comfort en natuur zijn echt woorden die bij ons huis passen. Vanuit het huis zijn leuke wandelingen te maken en wanneer de directe omgeving is " uitgekamd" dan zijn er nog vele andere wandelroutes te volgen.

Er zijn vele leuke oude plaatsen te bezoeken en de natuur biedt een afwisselend beeld van heuvels, bossen en weidelandschap. Saint Benoît du Sault (12 km) is een van de mooiste dorpen van Frankrijk en heeft een Middeleeuws karakter. In deze plaats ligt de supermarkt waar de boodschappen gedaan kunnen worden. In Chaillac (4km) is een bakker en zijn ook enkele restaurants. Ook is hier een heerlijk groot recreatiemeer waar gezwommen en gevist kan worden. De hond kan hier heerlijk wandelen en zwemmen.

Vogelliefhebbers en vissers kunnen hun hart ophalen in het regionale natuurpark De Brenne. Hier kan gevist worden op karper maar ook gekeken worden naar bijzondere vogels.
Bij de VVV in Saint Benoît du Sault kunnen elektrische fietsen gehuurd worden om de omgeving op de fiets te verkennen.

Voor uw oriëntatie: Dunet ligt in de buurt van de plaatsen: Limoges, Chateauroux, Tours, Poitiers en Argenton sur Creuse.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 21-06-2021

Het bed is 200x210 en een linnenpakket kan gehuurd worden voor 15 euro per week per persoon. Er kan altijd gekozen worden voor een tweepersoonsdekbed of twee eenpersoonsdekbedden. Het linnenpakket bevat: beddengoed, handdoeken en keukenlinnen. Het beddengoed wordt altijd op de zaterdag verschoond en op zaterdag en woensdag worden de handdoeken en keukenlinnen verschoond.

Daarnaast is het mogelijk om op de dag van aankomst een driegangenmenu te boeken. Dit kost 20 euro per persoon exclusief drinken.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Geen kinderen Adults only is aanwezig Geen kinderen Adults only
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Deltavliegen is aanwezig Deltavliegen
 • Parachute springen is aanwezig Parachute springen

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Dunet Limoges Chateauroux Tours Poitiers Argenton sur Creuse Indre Centre Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.