Lot et Garonne Frankrijk
Terug naar de vorige pagina

In het centrum van een middeleeuws stadje met winkels,cafés en restaurants staat Gite Saint Come, de omgeving wordt het Franse Toscane genoemd

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9661) bedraagt € 495 per week voor 2 personen.
Klik op een foto en start het fotoalbum
Vakantiehuis: In het centrum van een middeleeuws stadje met winkels,cafés en restaurants staat Gite Saint Come, de omgeving wordt het Franse Toscane genoemd te huur in Lot et Garonne (Frankrijk)
Keukenhoek Keukenhoek De slaapkamer metaansluitend de doucheruimte. <br>Slaapkamer met twee persoons bed de ensuite doucheruimte, de wc deur en een trap naar de zolderruimte. Slaapkamer <br>Slaapkamermet doucheruimte, aparte wc en trap naar de zolderruimte. Slaapkamer en douche <br>Zicht vanaf de doucheruimte op de slaapkamer Douche <br>Ruime inloop douche Ruime inloopdouche <br>Ruime inloopdouche De tuin en tuinhuis <br>De tuin en tuinhuis aan de andere kant van het tuinhuis is de tuin van Anna en George De Engels/Franse eigenaren. Een deel van de tuin <br>De stadstuin is volledig ommuurd.


Omschrijving van dit huis in de Lot et Garonne Zuid-West-Frankrijk:

Keukenhoek In het mooie nog tamelijk onbekende departement ten zuiden van de Dordogne in de Lot-et-Garonne en grenzend aan de Gers het vroegere Gascogne, staat in het centrum van een middeleeuws stadje met winkels en restaurants de gîte Saint Côme die geschikt is voor 2 personen. De Engels/Franse eigenaars wonen vlakbij en het tuinhuis scheidt de twee tuinen. Een Nederlands sprekend contact persoon Mary Grahame woont in dezelfde plaats op amper 500 m en heeft ook een vakantiehuis op deze site La maison du bouchonnier, ze doet de correspondentie in het Nederlands als u dat prettiger vindt dan Engels.
De streek profiteert van mild klimaat dat hebben we nodig voor de druiventeelt voor wijn en Armagnac. Mezin ligt halverwege op een lijn tussen Bordeaux en Toulouse. En bereikbaar vanaf beide steden via een Autoroute en de laatste 30 km via een Departementale vanaf Agen of vanaf Aiguillon.
De zon-uren per jaar zijn vergelijkbaar met die rond de middelandse zee 's zomers is het warm maar minder warm dan zuidelijker dan Toulouse.
Mezin had in de 19de tot half 20 ste eeuw een rijke kurk exploitatie waar nu het kurk museum nog van getuigt.
Mezin ligt in de wijnstreek Cotes de Gascogne en de Armagnac de la Tenareze dat is een eau de vie ouder dan de Cognac. Mézin grenst aan de Buzetstreek.

Het huis is de verbouwde paardenstal van een chateau en heeft alle modern comfort.
Er is een terras en een mooie stadstuin die volledig ommuurd is dus veilig voor een huisdier en een klein kind want het huis heeft slechts één slaapkamer een kinderbedje (110X50) kan wel bijgeplaatst worden.
Het biedt plaats aan maximum 2 volwassen personen, er is één 2-persoonsbed, er is een overdekt schaduwrijk terras waar een eettafel staat, er staat meubilair genoeg om op het terras en in de tuin van de zon of de schaduw te genieten.
Het verwarmde openlucht zwembad met zonneweide is op loopafstand 0,500 km open in de zomer van 14 tot 20 uur de entree is €2,00 per persoon.
Ons landschap is aan een kant heuvels we grenzen aan de Gers (Fources - Condom ) en Mézin ligt aan de Euro velo fietsroute die van Scandinavie naar Spanje leidt aan de andere kant grenst Mézin aan de bossen van de Landes die doorgaan tot de kust op 135 km van Mézin.
Er kunnen hier prachtige wandelingen gemaakt worden Mezin is een halteplaats aan de pelgrimsroute van Vezelay naar St Jacques de Compostella. Uitgestippelde routes liggen in het huis voor u gereed maar ook bij het Office de Tourisme dat in de zomermaanden op zondagochtend open gehouden wordt door Mary Grahame (onze NL sprekende contactpersoon). Zondag en donderdag ochtend is het markt op la place bij de Kerk op 0,250km van uw vakantiehuis.

George en Anna wonen hier permanent en met plezier, George is Engels en Anna Française we zijn beiden tweetalig.

Mooie 18 holes Golfterreinen in de omgeving het dichtstbij en naar het oordeel van onze gasten is Barbaste de mooiste en het dichst bij op 17 km. Er is een restaurant dat ook toegankelijk is voor niet-golfers. Eauze, Casteljaloux, Fleurance deze zijn op 35 km en Auch op 60 km. De genoemde plaatsen zijn ook een bezoek waard trouwens en goede restaurants zijn er ook in die plaatsen of er vlakbij. Er zijn ook meren in de omgeving De lac de Clarins om er een te noemen.

De indeling van het huis is als volgt:
de huiskamer en een van alle comfort voorziene keukenhoek, een badkamer met inloop douche, wastafel. Apart toilet. ruime slaapkamer.

Het huis heeft zijn gezellige sfeer behouden zonder dat het erg bewerkelijk is om schoon te houden. Het is belangrijk dat u aankomst en vertrektijd (10 uur) respecteert daarmee bedoel ik dat u later dan de aankomsttijd (16 uur) mag arriveren maar liever niet vroeger u mag me ook een boodschap sturen van onderweg met uw geschatte aankomst tijd.

Het huis is volledig gelijkvloers. In de tuin en op het terras mag gerookt worden en de romantische ommuurde tuin is veilig voor kleine kinderen en honden.
Voor de gevel van het huis is parkeerplaats voor uw auto, de straat wordt amper gebruikt omdat er verder bijna niemand woont eigenlijk is er alleen het kurkmuseum in de rue Puit Saint Côme.
Het huis staat in het centrum van, vooral zomers, een gezellig druk stadje en ook in de nabije omgeving wordt van alles georganiseerd zowel op cultureel als ludiek plan. Mézin heeft op maandagavond in juli en augustus een gezellige eet markt u koopt aan de kraampjes bij de producteurs en er staan lange tafels waar u aan kan schuiven. Vanaf het ontbijt tot het weer bedtijd is, is het heerlijk om in de tuin te lezen,te zonnen,te borrelen, kortom te genieten. Vanaf Mei tot eind oktober is het zomers weer vanaf 21 september spreken we over de Indian summer.
De winkels zijn vlakbij dus iedere morgen kan er een versgebakken stokbrood en croissants gekocht worden de kruidenier, groenten, fruit, kaas, delicatessen. kant en klare maaltijden kunt u kopen bij de charcutier-traiteur maar ook bij de slager.
Zondagochtend is het markt en donderdags een kleine bio markt . Zomers avond eet markt op maandag.
De kranten en tabakswinkel verkoopt de Nederlandse krant de Telegraaf , het Laatste Nieuws ook wel en de Volkskrant op verzoek. Sinds 2020 heeft het café op de markt plaats een nieuwe eigenaar het is nu een Epicerie met café en terras. Het Office de tourisme bevindt zich tussen de 2 cafés. Er is ook op lunchtijd een restaurant rapide (10€) het is tevens tearoom ze maakt heerlijk gebak, verder in de straat is er ook een typisch Frans volkscafé. Le Relais de Gascogne aan de departementale is een restaurant met terras. En als men doorrijdt of de andere kant van de marktplaats Mézin uitloopt komt men bij het restaurant les 7 Princes met terras en daarnaast is de Cave van Mézin waar een proeverij bijhoort zoals bij alle wijndomeinen in deze gezellige mensen streek. Mézin wordt ook wel de stad van het goeie leven genoemd.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 9661 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Aquitaine (GASCOGNE of ook het Franse Toscane):

Keukenhoek De omgeving is erg mooi met typische middeleeuwse dorpjes en Romaanse kerken ( gebouwd vanaf 1100 ) en ligt in de wijnvelden, zonnebloemvelden en boomgaarden. De 100 jarige oorlog tegen de Engelsen heeft ook zijn sporen achtergelaten, Mézin heeft er La Porte Anglaise aan overgehouden men zegt dat de Engelsen via die Porte vertrokken zijn. De Bastides dateren ook uit die tijd, Mézin is van een oudere datum en heeft remparts of vestingmuren. De streek is ook bekend van de 3 musketiers en Hendrik (Henri) de vierde en zijn kasteel in Nérac, het mooie Parc de la Garenne dateert ook uit de tijd van Koning Henri IV en la reine Margot.
Mezin ligt in de Gascogne, limiet Gers met zijn glooiend Toscaans aandoend landschap en ook op de limiet van de Landes, deze bossen beginnen aan de rand van Mezin en gaan door tot de kust.
Wandelen en/of fietsen: Mezin ligt aan de Jacobs route en op de nieuwe fietsroute van Noorwegen naar Spanje, fietsen kunnen gehuurd worden en aan huis geleverd die fietseneigenaar een Engelsman organiseert ook fietstochten. Een wandeling kan u starten vanaf de voordeur La voie verte, langs de Canal lateral van de Garonne die verder zuidwaarts Canal de Midi heet heeft een uitsluitend voor wandelaars en fietsers route, het is een hele mooie tocht tot Agen het kanaal gaat daar via Le pont canal over de Garonne.
Half april is Mezin etape en finish plaats van de tour du Lot-et-Garonne een rit van 175 km waar bekende coureurs van de Tour de France in meerijden.
In de rivier op loopafstand van het huis kan gevist worden (visvergunning per dag of langer)In de viswaters in de omgeving worden Karpers, Snoek en meer soorten vis gevangen en er zijn Forellenmeren.
Er zijn kanos te huur in de zomer. Het openbare openlucht zwembad is op loopafstand en is verwarmd tot 26 graden er is een zonneweide bij en een apart peuterbad het is een gezellig familiebad. In de omgeving is ook natuurlijk zwemwater met strandjes. De streek is ook bekend om de wijngaarden, Les cotes de Gascogne, le Buzet, le Madiran, Armagnac de la Tenareze en het aperitif Floc. Ieder wijndomein heeft een proeflokaal evenals de Cave van de cooperatieve in Mézin , EpiMarché een winkel en bistrot met terras op de marktplaats in Mezin verkoopt wijn aan dezelfde prijs als op het domein. U kan ook een wijn proeverij circuit doen. Streekproducten vooral op basis van eend. In het voorjaar wisselt de pruimen, perziken, abrikozen en appel bloei elkaar af er worden ook Kiwis en Sharonfruit (Kaki) gekweekt evenals tomaten, aardbeien en meloenen.

Twee restaurants met dagmenu maximum 15€ inclusief wijn . Of a la carte. Le relais de Gascogne en de 7 Princes. Er is sinds 2020 ook een salon de café waar op de middag een eenvoudige menu geserveerd wordt voor 10€ de patronne kookt zelf en goed vind ik vooral het dessert is heel erg lekker bv la tarte au citron méringué. Ze serveert de woensdag namiddag pannekoeken (crèpes) en wafels (gaufres) en in de namiddag koffie of thee met of zonder gebak. Op zondagmiddag 6 oesters met een glas witte wijn voor 6€. En als u er een koffie met gebak aan toevoegt is het voor 10€ een kleine maaltijd.
Het toeristen treintje is op loopafstand er is een Parking voor de auto. Vanaf het station Mezin naar Nerac brengt dit treintje u door een mooi stuk Pays d'Albret Doordat in de tunnel waar het treintje doorgaat vleermuizen nestelen mag het treintje tussen 15 november en 15 maart niet rijden.
Donderdag en zondagochtend traditionele markt en in de zomervakantie op maandag avond eetmarkt met muziek

Op 17 km van het huis is de Golf d'Albret een 18 holes golfbaan, iets verder de golf van Eauze en Casteljaloux, Fleurance en Auch volgens mijn gasten zijn ze nog erg rustig en niet duur vergeleken met Nederland uw zomervakantie is misschien een gelegenheid om het eens te proberen. De golf d'Albret in Barbaste heeft een restaurant waar ook niet golfers welkom zijn.

Nerac is op 12 km en een grotere plaats dan Mezin de hoofdstad van de Lot-et-Garonne is Agen en ligt op 36 km. Mezin heeft een kurkmuseum die tevens de historie van het stadje vertelt.
In Agen is een erg interessant museum het is bekend vanwege werken van Goya en ook Vlaamse meesters.
Agen heeft een mooi oud stadscentrum en ook een grote commerciele zone waar alle bekende Franse supermarches, die we Grandes surfaces noemen, te vinden zijn.
Doordat Mezin aan de Gers grenst zal u daar ook veel te bezichtigen hebben zoals Fources (5 km ) een mooie ronde bastide met een gezellig plein waar het laatste week end van april een ondertussen goed bekende bloemenmarkt plaats vind, bijna ieder week end is er een kunst, antiek markt, of boekenmarkten. In het hele gebied worden regelmatig vide greniers en brocantes gehouden. Er zijn allerlei mooie tochten te organiseren Auch is op 60 km vanaf Mezin te bereiken via mooie dorpen en kastelen de streek is mooi en afwisselend.

Toulouse is interessant voor een dagtrip maar de kust en de Pyreneen is ook goed te doen. Mezin ligt op 1050 km van Utrecht. Mijn gasten komen ook wel per vliegtuig naar Bordeaux, Toulouse of Bergerac en leggen de 135 km af per huurauto. Een auto is onontbeerlijk we hebben nog niet veel plaatselijk vervoer. Buiten de drukkere zomermaanden waarin veel activiteiten georganiseerd worden zoals avond eet markten, muziek uitvoeringen van populaire tot klassieke concerten, de academie de jeunes solistes is er een voorbeeld van, goede muzikanten uit Azie en Europa zoals Belgische gerenommeerde pianisten komen een masterclass volgen en in die periode van 7 dagen,in februari en van 20 tot 28 augustus 2020 wordt iedere avond een concert gegeven in de Kerk. Het is een rustige streek een heerlijk gebied om te onthaasten, te ontdekken, te genieten en van alles wat de streek te bieden heeft te proeven, we noemen dat Slow tourisme.

Voor uw oriëntatie: MEZIN ligt in de buurt van de plaatsen: MEZIN, AGEN, NERAC, FOURCES en CONDOM.Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Aquitaine met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Aquitaine wordt de schoonheid van Aquitaine goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 01-08-2020

Het huis is te huur voor een of meerdere weken,voor 2 personen.
De zonne-uren per jaar zijn vergelijkbaar met die van de Middellandse zee. We hebben hier geen storm zoals de mistral of tramontane de bossen van de Landes beschermen Mézin ten opzichte van de invloed van de Atlantische Oceaan.
Onze gasten komen genieten van alles wat de streek en het huis te bieden hebben. Door de volledig omheinde tuin is het ook veilig voor uw huisdier.

Het huis heeft geen eigen zwembad maar het openbare zwembad is op loopafstand van het huis en in de zomervakanties 6 van de 7 dagen open (maandags gesloten voor onderhoud) van 14 tot 20 uur , het is verwarmd tot 26 graden, heeft een peuterbadje en een zonneweide. Een carnet van 10 entrees kost 15€ (boven de 13 jaar).

De elektrische laad palen staan bij het stadhuis en bij het zwembad.

In het vakantiehuis beschikt u over gratis Internet, breng uw eigen notebook, tablet of smartphone mee, de code staat in het huisschrift dat in de gite ligt.
De aanbetaling 30 % van de huursom geldt als bevestiging van de boeking, de (70%) restant van de huursom horen 6 weken voor aankomst op mijn bankrekening te staan. U ontvangt een huurcontract, en een route beschrijving.
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en alle huishoudtextiel is inbegrepen in de huurprijs het komt er op neer dat het huis zo ingericht is dat u behalve uw persoonlijke spullen geen bagage nodig heeft. Ik heb deze regeling gemaakt omdat ik ook gasten ontvang die per vliegtuig komen. In de keuken en de badkamer staan basisproducten voor u gereed en als welkom een fles wijn.

Op verzoek is een baby of kinderbed 110X055 cm met lakentjes beschikbaar.

U mag me telefonisch benaderen om te reserveren maar zelf geef ik de voorkeur aan e-mail. Noteer mijn mobiel nummer voor als u me van onderweg een sms wilt sturen in verband met de voorziene aankomsttijd.
Het huis hoort in goede staat achtergelaten te worden.
Bedden opnieuw opmaken, stofzuigen, stof afnemen, dweilen voor de volgende gasten aankomen, het is dus belangrijk dat u aankomst en vertrektijd (10 uur) respecteert daarmee bedoel ik dat u later dan de aankomsttijd (16 uur) mag arriveren maar liever niet vroeger.
De winkels zijn vlakbij dus iedere morgen kan er een versgebakken stokbrood en croissants gekocht worden de kruidenier, groenten, fruit, kaas, delicatessen en slager zijn langs de zelfde straat die vanaf de straathoek naar de marktplaats leidt. Zondagochtend is het markt, donderdagochtend is er een bio markt waar de producten uit Mezin en de directe omgeving verkocht worden. Er zijn 2 cafés met terras op het marktplein. In juli en augustus is er een succesvolle avond eet markt op maandag.
Nederlandse krant, tabac etc bij la Presse op het eind van de straat bij de markt. Als u het vraagt zorgen ze dat de Volkskrant er is anders is het de Telegraaf en ook het Laatste Nieuws. Zoals u waarschijnlijk weet is het wel de krant van de vorige dag.In Montreal du Gers is er sinds kort ook een presse en sigaren winkel.
De omgeving zijn er erg veel goede restaurants waar u op lunchtijd voor rond de 15 € een volledige menu heeft.
De Franse lunchtijd begint om 12 uur en het is aan te raden om niet later dan 13 uur binnen te komen, reserveren kan ook. Restaurant 7 Princes is ook goed en ook op loopafstand. En het nieuwe Dopo Basta voor een eenvoudige lekkere maaltijd 10€.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Fietsen te huur is aanwezig Fietsen te huur
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden
 • Auto oplader laadpaal is aanwezig Auto oplader laadpaal

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

MEZIN MEZIN AGEN NERAC FOURCES CONDOM Lot et Garonne Aquitaine Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.