Te huur: Dordogne

Authenthieke tweepersoons-gîte in de Périgord Vert, het groene deel van de Dordogne.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9564) bedraagt € 350 per week voor 2 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Authenthieke tweepersoons-gîte in de Périgord Vert, het groene deel van de Dordogne. te huur in Dordogne (Frankrijk)
terras gîte zithoek in de woon/slaapkamer slaaphoek in de woon/slaapkamer keuken badkamer schaduw een van de plekjes in de tuin frans ontbijt frans ontbijt

Omschrijving van dit huis in de Dordogne Zuid-West-Frankrijk:

terras gîte De gîte is de oorspronkelijke woning en het oudste gedeelte van de 200 jaar oude gerenoveerde boerderij.

De gîte bestaat uit een woon/slaapkamer waarin u een comfortabel tweepersoonsbed (140 x 200 cm) en een grote, originele stenen schouw met houtkachel vindt, waarbij u de frisse avonden kunt zitten.

Daarnaast is er een badkamer met douchecabine, toilet en wastafel.

Er is een ruime, volledig ingerichte, eetkeuken met een koelkast, een 4-pits kookplaat, een elektrisch oventje en een koffiezet-apparaat.

Tegelijkertijd bij de boeking van uw verblijf kunt u, voor de eerste ochtend, een Frans ontbijtje bestellen.

De gîte is geheel gelijkvloers.

U kunt uw auto op uw privé inrit parkeren.

Direct voor de gîte is een besloten terras op het westen met een terraszitje waar u in de avond heerlijk kan tafelen.

U kunt gebruik maken van de tuinstoelen of ligbedden wanneer u ontspannen van de zon wilt genieten op uw eigen zonneweide.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 9564 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Aquitaine (Perigord Vert):

zithoek in de woon/slaapkamer Onze tweepersoonsgîte ligt in de Perigord Vert, het groene deel van de Dordogne, en in het regionale natuurpark Périgord-Limousin. Deze omgeving is, bij uitstek, een prachtig wandelgebied en in vele dorpspleinen starten verschillende gemarkeerde wandelroutes; in de gîte vindt u volop routes en kaarten hiervan.

Verder zijn er ook prima mogelijkheden voor activiteiten zoals kanoën, paardrijden, golf, fietsen en zwemmen. Ook kunt u een vlucht maken met een ULM waarbij u de omgeving van Brantôme vanuit de lucht kunt bekijken.
Op 20 minuten rijden is het zwemmeer van Saint-Estèphe, met een bewaakt zandstrand, een goed restaurant en een snackbar waar u frites kunt bestellen. Hier is het rustig en bijna ouderwets baden.

Het pittoreske dorpje met haar prachtige kerk, ligt op 4 km afstand.

Op ong. 10 minuten rijden bereikt u Nontron (7 km) waar u de bakker vindt, de dagelijkse boodschappen kunt doen en de lokale markt kunt bezoeken op zaterdagochtend. Nontron is bekend om haar traditie van messenmakerij die teruggaat tot de 15de eeuw, dit atelier is een bezoek waard. Ook in het centrum ligt het mooie kasteel dat de sfeervolle locatie is voor kunst/ambachtexposities die het hele jaar door georganiseerd worden door de Pôle Expérimental Métiers d'Art de Nontron et de Périgord Vert-Limousin.

In Champeaux-et-la-Capelle Pommier (5 km) is de prachtige l'église Saint Martin pas geleden gerestaureerd; in de kerk worden regelmatig klassieke concerten gegeven om dit te bekostigen. Tegenover de kerk kunt u een gemarkeerde wandeltocht beginnen. Het Château des Bernardières (6,5 km) kunt u in het hoogseizoen bezoeken, hier krijgt u een uitgebreide, gratis, rondleiding verzorgt door het ervaren beheerdersechtpaar.

In Villars (22 km) kunt u heerlijk eten bij 'le Pas de Chat' en de prehistorische grotten van Villars bezoeken, of een kijkje nemen in het Château de Puyguilhem (16de eeuw) dat in haar renaissance uitstraling lijkt op de kastelen uit de Loirestreek.

Brantôme (24 km) noemt men het Venetië van de Périgord; de abdij, de grotwoningen en de ligging van het centrum op een eilandje in de Dronne zijn zeer de moeite waard voor een bezoek. In het hoogseizoen zijn er hier talrijke restaurants en terrassen waar u kunt genieten van de keuken van de Périgord. Deze streek is bekend om de foie gras, canard, kastanjes, truffels, noten en de heerlijke kazen en wijnen.

Voor uw oriëntatie: Het vakantiehuis ligt in de buurt van de plaatsen: Nontron, Brantôme, Piegut-Pluviers, Périgueux en Villars. Toon landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Aquitaine met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Aquitaine wordt de schoonheid van Aquitaine goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 13-08-2021

U kunt, bij de boeking van uw verblijf, voor de eerste ochtend, een Frans ontbijtje bestellen.

Prijs inclusief; schoonmaakkosten, handdoeken, linnengoed.
Het tweepersoonsbed, met de afmetingen 1.40 bij 2 m., is voor u opgemaakt bij aankomst.

Prijs exclusief: borg € 100,00
De borg betaald u bij de boeking en krijgt u, bij geen gebreken, binnen een week na uw vertrek weer teruggestort.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Geen kinderen Adults only is aanwezig Geen kinderen Adults only
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • Deltavliegen is aanwezig Deltavliegen

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Nontron Brantôme Piegut-Pluviers Périgueux Villars Dordogne Aquitaine Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.