Te huur: Nievre Blismes

Ruime, gelijkvloerse en sfeervolle fermette in de Morvan, met vlakke, afgesloten tuin.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9561) bedraagt € 500 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Ruime, gelijkvloerse en sfeervolle fermette in de Morvan, met vlakke, afgesloten tuin. te huur in Nievre (Frankrijk)
Toegangshek <br>Dit is het hek waar u op moet letten als u aan komt rijden. De huizen hebben geen nummers. Vlakke tuin <br>Heerlijk eten onder de appelboom in de ruime, vlakke, omheinde tuin. Huiskamer <br>In het voorste deel van de ruime huiskamer bevinden zich een tafel met stoelen. Zithoek <br>In dezelfde huiskamer een zithoek met bank, gemakkelijke stoelen en televisie, waarop zich ook Nederlandse zenders. Houtkachel <br>Eveneens in de grote huiskamer een houtkachel met gratis haardhout. Eetkeuken <br>In de eetkeuken een ovalen tafel, een gashaard, en een extra onderschuifbed. Gashaard <br>De eetkeuken bevindt zich aan de voorzijde van het huis. Badkamer <br>Frisse badkamer met toilet en douche. Keuken <br>Kleine, handige keuken, met vijfpits gasfornuis, oven, koekast, vriesvak, afwasmachine etc.

Omschrijving van dit huis in de Nievre Midden-Frankrijk:

Toegangshek <br>Dit is het hek waar u op moet letten als u aan komt rijden. De huizen hebben geen nummers. In een klein dorp in het zuidwesten van de Morvan, is dit vakantiehuis te huur. Onze ruime, gelijkvloerse, traditionele fermette, is geschikt voor 5 à 6 personen.

In ons dorp hebben de huizen geen huisnummers, maar als u komt aanrijden ziet u een lavendelkleurig toegangshek, waar achter zich de vlakke, omheinde tuin bevindt en de toegang tot het huis. U kunt de auto er zo in rijden.

Onder de appelboom kunt u heerlijk buiten eten en kinderen en eventuele huisdieren kunnen er veilig spelen. U kunt in de zomer gebruikmaken van het kleine zwembad achter in de tuin.

Het huis heeft een gezellige woonkamer met veilige houtkachel en gratis haardhout. Hier is ook een goede WIFI-verbinding beschikbaar. Verder zijn er een frisse badkamer met wastafel en douche, een keuken met alle voorzieningen, een eetkeuken met gashaard en bedbank met onderschuifbed, twee slaapkamers, één met tweepersoons bed en één met twee losse bedden. Desgewenst kan voor een kinderbedje worden gezorgd.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 9561 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Bourgogne (Morvan):

Vlakke tuin <br>Heerlijk eten onder de appelboom in de ruime, vlakke, omheinde tuin.Op 3 km afstand ligt het dorp Montigny en Morvan, met een warme bakker, die twee keer per week langskomt en ook een kleine supermarkt beheert, en een restaurant waar u voor weinig geld een goede maaltijd krijgt. Voor de alle overige boodschappen kunt u terecht in Chateau Chinon, op 11 km afstand.

De berg af, op ongeveer 4 km afstand, ligt het nog tamelijk onontdekte Lac de Pannécière, waar het heerlijk rustig toeven is in de zomer en waar gezinnen met kinderen veilig kunnen zwemmen en spelen in het geleidelijk dieper wordende water. Het is een van de schoonste meren van Frankrijk. Er loopt een weg omheen die ook over de stuwdam gaat waar u een fantastisch uitzicht hebt op De Morvan.

Voor uw oriëntatie: Blismes ligt in de buurt van de plaatsen: Chateau Chinon, Autun, Nevers.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 13-08-2021

Voor de verhuur van dit huis voor 5 à 6 personen hanteren we één prijs per dag (met een minimum van twee dagen), per week, of per maand. Op de dag van aankomst kunt u vanaf 16:00 uur in het huis, op de dag van vertrek verlaat u het huis voor 10 uur ’s morgens, tenzij anders is afgesproken. We hanteren één tarief voor het hele jaar:
dag € 75,--
week € 475,--
maand € 1700,--
Schoonmaakkosten (verplicht) € 60,--

In eerste instantie loopt het contact via het mailadres van de gastvrouw (Loes ) die in het buurhuis woont. Als u met de gastvrouw overeenstemming hebt bereikt, krijgt u de boekingsbevestiging per mail toegestuurd, waarbij wij tevens vragen om een aanbetaling. De reservering wordt vastgelegd als de aanbetaling binnen is.

Laken- en handdoekpakketten zijn mogelijk, maar niet verplicht.Haardhout is gratis.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Opzet zwembad is aanwezig Opzet zwembad
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Blismes Chateau Chinon Autun Nevers Nievre Bourgogne Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.