Logo vakantiehuis frankrijk
Nievre Frankrijk

Te huur: Nievre

Ruime, gelijkvloerse en sfeervolle fermette in de Morvan, met vlakke, afgesloten tuin.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9561) bedraagt € 475 per week voor maximaal 6 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 20 foto's.

Vakantiehuis: Ruime, gelijkvloerse en sfeervolle fermette in de Morvan, met vlakke, afgesloten tuin. te huur in Nievre (Frankrijk) Toegangshek <br>Dit is het hek waar u op moet letten als u aan komt rijden. De huizen hebben geen nummers. Vlakke tuin <br>Heerlijk eten onder de appelboom in de ruime, vlakke, omheinde tuin. Huiskamer <br>In het voorste deel van de ruime huiskamer bevinden zich een tafel met stoelen. Zithoek <br>In dezelfde huiskamer een zithoek met bank, gemakkelijke stoelen en televisie, waarop zich ook Nederlandse zenders. Houtkachel <br>Eveneens in de grote huiskamer een houtkachel met gratis haardhout. Eetkeuken <br>In de eetkeuken een ovalen tafel, een gashaard, en een extra onderschuifbed. Gashaard <br>De eetkeuken bevindt zich aan de voorzijde van het huis. Badkamer <br>Frisse badkamer met toilet en douche. Keuken <br>Kleine, handige keuken, met vijfpits gasfornuis, oven, koekast, vriesvak, afwasmachine etc.
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER Kalender 2020 (4 weken vrij) Kalender 2021 (49 weken vrij)

In 2022 zijn geen weken meer te huur.

Omschrijving van dit huis in de Nievre Midden-Frankrijk:

Toegangshek <br>Dit is het hek waar u op moet letten als u aan komt rijden. De huizen hebben geen nummers. In een klein dorp in het zuidwesten van de Morvan, is dit vakantiehuis te huur. Onze ruime, gelijkvloerse, traditionele fermette, is geschikt voor 5 à 6 personen.

In ons dorp hebben de huizen geen huisnummers, maar als u komt aanrijden ziet u een lavendelkleurig toegangshek, waar achter zich de vlakke, omheinde tuin bevindt en de toegang tot het huis. U kunt de auto er zo in rijden.

Onder de appelboom kunt u heerlijk buiten eten en kinderen en eventuele huisdieren kunnen er veilig spelen. U kunt in de zomer gebruikmaken van het kleine zwembad achter in de tuin.

Het huis heeft een gezellige woonkamer met veilige houtkachel en gratis haardhout. Hier is ook een goede WIFI-verbinding beschikbaar. Verder zijn er een frisse badkamer met wastafel en douche, een keuken met alle voorzieningen, een eetkeuken met gashaard en bedbank met onderschuifbed, twee slaapkamers, één met tweepersoons bed en één met twee losse bedden. Desgewenst kan voor een kinderbedje worden gezorgd.
Meer informatie

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 9561 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.De omgeving van deze vakantiewoning in Bourgogne (Morvan):

Vlakke tuin <br>Heerlijk eten onder de appelboom in de ruime, vlakke, omheinde tuin.Op 3 km afstand ligt het dorp Montigny en Morvan, met een warme bakker, die twee keer per week langskomt en ook een kleine supermarkt beheert, en een restaurant waar u voor weinig geld een goede maaltijd krijgt. Voor de alle overige boodschappen kunt u terecht in Chateau Chinon, op 11 km afstand.

De berg af, op ongeveer 4 km afstand, ligt het nog tamelijk onontdekte Lac de Pannécière, waar het heerlijk rustig toeven is in de zomer en waar gezinnen met kinderen veilig kunnen zwemmen en spelen in het geleidelijk dieper wordende water. Het is een van de schoonste meren van Frankrijk. Er loopt een weg omheen die ook over de stuwdam gaat waar u een fantastisch uitzicht hebt op De Morvan.

Voor uw oriëntatie: Het vakantiehuis ligt in de buurt van de plaatsen: Chateau Chinon, Autun, Nevers. Toon landkaart
Informatie voor de huurder:
Huiskamer <br>In het voorste deel van de ruime huiskamer bevinden zich een tafel met stoelen.Datum laatste update: 22-10-2020

Voor de verhuur van dit huis voor 5 à 6 personen hanteren we één prijs per dag (met een minimum van twee dagen), per week, of per maand. Op de dag van aankomst kunt u vanaf 16:00 uur in het huis, op de dag van vertrek verlaat u het huis voor 10 uur ’s morgens, tenzij anders is afgesproken. We hanteren één tarief voor het hele jaar:
dag € 75,--
week € 475,--
maand € 1700,--
Schoonmaakkosten (verplicht) € 60,--

In eerste instantie loopt het contact via het mailadres van de gastvrouw (Loes ) die in het buurhuis woont. Als u met de gastvrouw overeenstemming hebt bereikt, krijgt u de boekingsbevestiging per mail toegestuurd, waarbij wij tevens vragen om een aanbetaling. De reservering wordt vastgelegd als de aanbetaling binnen is.

Laken- en handdoekpakketten zijn mogelijk, maar niet verplicht.Haardhout is gratis.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Dit vakantiehuis heeft aansluiting op een 4G netwerk.

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.
BOEK NU of info opvragen Kalender 2020 (4 weken vrij) Kalender 2021 (49 weken vrij)

In 2022 zijn geen weken meer te huur.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Opzet zwembad is aanwezig Opzet zwembad
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in de nabije omgeving van dit vakantiehuis gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Nievre die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Bourgogne waartoe Nievre behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u in de buurt van dit vakantiehuis dan kunt u de onderstaande links gebruiken en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Chateau Chinon, Autun, Nevers
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.