Te huur: Creuse

Pipowagen te huur op kleinschalige vakantieboerderij

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9478) bedraagt € 550 tot € 750 per week voor maximaal 5 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Pipowagen te huur op kleinschalige vakantieboerderij te huur in Creuse (Frankrijk)
bedstee <br>ruime tweepersoons bedstee keukenblok <br>ruim keukenblok slaapbank <br>lekkere slaapbank met goed matras stapelbedstee <br>leuke bedstedes met blackout gordijnen en extra opbergruimtes Pipo <br>detail interieur uitzicht vanuit de pipo <br>uitzicht op een van de vele landerijen zwembad <br>Het gemeenschappelijk zwembad met zonneterras sanitair gebouw <br>ruime douches en toiletten wasgelegenheid <br>dubbele wasbak

Omschrijving van dit huis in de Creuse Midden-Frankrijk:

bedstee <br>ruime tweepersoons bedstee Wie wil er nou niet in zo'n leuke pipowagen slapen?
Deze pipowagen is spiksplinter nieuw en is van alle gemakken voorzien voor een geslaagde vakantie. Hij staat op onze gemoedelijke boerderijcamping vlakbij het zwembad en sanitair.
De slaapplekken zijn ondergebracht in knusse bedstedes met blackout gordijnen. Er is ruim keukenblok met koelkast en vriesvak. Het eigen terras is voorzien van een luxe tuinset met parasol.
Ons domein is 13 hectares groot en bestaat uit weilanden, bos en een eigen beek. We hebben paarden, ezels, varkens en kippen op onze boerderij.
De omgeving leent zicht bij uitstek voor heerlijke wandelingen langs stille boerenlandweggetjes.
Geniet van het mooie uitzicht over de heuvels en landerijen.
Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze ontbijtservice en/of Table d'hotes. Vraag naar de voorwaarden.
Lekker onthaasten, wie wil dat nou niet? BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Limousin:

keukenblok <br>ruim keukenblokWij heten je van harte welkom in ons huisje op hun stukje paradijs. We wonen hier sinds 2015 met onze kinderen Duncan en Thijmen. Op een dag beseften we dat er meer moest zijn dan alleen maar overvolle agenda's, werken, van hot naar her vliegen, het "moeten". Ook wilden ze wat voor hen belangrijk is; genieten van elkaar, de natuur, rust en een wat authentieker leven op het platteland. De herenboerderij ligt halverwege de zuid helling en was vroeger een onderdeel van het kasteel Beaufort. Hoe oud de boerderij is, weten we niet precies maar het wordt al vermeld op de kaarten van Cassini uit de 18e eeuw. Op de boerderij scharrelen de kippen vrij rond op en om t erf. Zo scharrelen ze hun kostje bij elkaar en leggen de lekkerste eieren die je kunt proeven bij het ontbijt. Het zijn grotendeels authentieke Limousin raskippen. Ze hebben sinds 2016 ook Wolvarkens. Ze hopen hiermee te gaan fokken want het vlees is van een uitmuntende kwaliteit en is rijk aan omega-3 vetten. Wel twee keer zoveel als vette vis. Het is een oud hongaars ras dat de tijd nodig heeft om te groeien en een mooie vetverdeling te krijgen. Ook hebben meerdere paarden die van hun pensioen genieten op de weides.

Natuur en omgeving
Vanwege de ligging halverwege de zuidhelling heb je mooi uitzicht over de landerijen en de heuvels met in het bijzonder de Toulx Saint Croix. Op de naastgelegen berg Barlot liggen Les Pierres Jaumaitres. Deze feeërieke granieten kolossen lijken wel door iemand daar te zijn neergelegd. Over wie dat dan zou zijn geweest, gaan de meest wilde verhalen. De één heeft het over reuzen en de ander over heksen, druïden en feeën. Ook heeft iedere rots zijn eigen naam, zoals de Wip, de Kikker, de Suikerbroden, de Kapel en de Duivelswieg. De met mos bedekte stenen muurtjes en het kastanjewoud zorgen voor een mystieke sfeer. is een klein plaatsje op acht kilometer afstand. Tronend op zijn rotsachtig voorgebergte, hoog boven de vallei van de Petite Creuse, ligt het prachtige kasteel van . Elke donderdagochtend is er een regionale markt. Wat dacht je van het wolvenpark in Gueret? Terrasje pakken in Montlucon? Of liever brocantes afstruinen naar net dat ene leuke souveniertje? Andere interessante plaatsen in de buurt zijn Gueret, Montlucon, La Chatre, Gouzon, Aubusson, Ahun, Treignat, Sidiailles en vele andere. In het natuurhuisje liggen diverse foldertjes voor je klaar.

Voor uw oriëntatie: Het vakantiehuis ligt in de buurt van de plaatsen: Gueret, Aubusson, Boussac, Montlucon en Toulx Saint Croix. Toon landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 19-02-2021

grote bedstee: 160x200
stapelbedstee: 80x200
slaapbank: 80x200

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Sauna is aanwezig Sauna
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Gueret Aubusson Boussac Montlucon Toulx Saint Croix Creuse Limousin Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.