Logo vakantiehuis frankrijk
Aude Frankrijk

Te huur: Aude

Gîte

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9392) bedraagt € 395 per week voor 2 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 25 foto's.

Vakantiehuis: Gîte te huur in Aude (Frankrijk) De indeling <br>De gîte bestaat uit een ruimte met een keukenhoek, zithoek en een tweepersoons bed. Daarnaast beschikt de gîte over een badkamer. Kitchenette <br>Hier ziet u de kitchenette. Deze beschikt over een koelkast en een 2-pits kooktoestel. De badkamer van <br>Hier ziet u de badkamer van die bestaat uit een toilet, wastafel en inloopdouche. Zitplaats <br>In de gîte staan een eettafel en twee stoelen. Het château van <br>U heeft rechtstreeks uitzicht op het oude kasteel van , ook vanuit de gîte. De ligging is uniek! Formidabel uitzicht <br>U kijkt prachtig uit over de weidse verte en ziet dan bergen, mooie natuur en dit soort prachtige luchttaferelen. Een table d'hôtesgerecht <br>In het woonhuis van de eigenaren is een vegetarische table d'hôtes gevestigd. Wat dacht u van deze ravioli met champignons en roquefortsaus? Een lekker toetje <br>Een lekker toetje hoort er natuurlijk ook altijd bij :) Table d'hôtes <br>Dit is de ruimte van de table d'hôtes waar u optioneel kunt dineren. Omdat het hier zo vaak mooi weer is, eten we echter meestal buiten.
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER Kalender 2020 (10 weken vrij) Kalender 2021 (53 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Omschrijving van dit huis in de Aude Zuid-Frankrijk:

De indeling <br>De gîte bestaat uit een ruimte met een keukenhoek, zithoek en een tweepersoons bed. Daarnaast beschikt de gîte over een badkamer. Midden in het mooie, natuurrijke deel van de Pyreneeën treft u deze gîte op een terrein van 2000 m2 (waar in totaal 2 gîtes staan). Deze gite is een tiny house met een prachtig weids uitzicht op de robuuste Pyreneeën. Via de openslaande tuindeuren komt u in een gezellige ruimte die bestaat uit een zitplek, een tweepersoonsbed en een kitchenette (met 2-pits-fornuis, keukengerei en een koelkast). Er bevindt zich tevens een badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel. Roken is toegestaan op het terrein, maar niet in de gîte. U kunt uw auto op het terrein in de nabijheid van de gîte parkeren.
Buiten bij de gîte treft u een tuinset en twee heerlijke ligbedden. Op het terrein vindt u tevens diverse zitplekken waar u gebruik van mag maken en treft u ook een vegetarische barbeque-hoek.

Vanuit de gîte en vanaf het terrein heeft u rechtstreeks uitzicht op het château van het dorp. Dit kasteel won de tweede prijs voor de meest mooi verlichte kastelen van Frankrijk en staat ook garant voor een prachtig uitzicht 's avonds. Met name in de zomer worden er regelmatig leuke acitiviteiten bij het kasteel georganiseerd. De achterkant van het terrein grenst aan het Forêt des Fanges, een oerbos waar u heerlijk kunt wandelen. Dit bos kenmerkt zich door de bijzondere bloemen die er groeien en beschikt over een pad waardoor u kunt genieten van al het natuurschoon.

Op het terrein is tevens het woonhuis van de Nederlandse eigenaren gevestigd en daarin bevindt zich een vegetarische table d'hôtes die wekelijks enkele avonden is geopend. (De tarieven voor de menu's liggen meestal tussen de 15 en 25 euro.) Op loopafstand bevindt zich een dorpswinkeltje waar u dagelijks vers brood kunt kopen. Een grotere epicerie bevindt zich een dorp verderop en op zo'n 15 km afstand treft u een grote supermarkt.
Meer informatie

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 9392 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

WORKSHOPS / CURSUSSEN

Het is mogelijk om deel te nemen aan een een inspiratieweek op ons terrein. Een van de eigenaren verzorgt schrijfcursussen en cursussen intuïtief schilderen. Doordat wij samenwerken met externe docenten, is het ook mogelijk om deel te nemen aan yoga-lessen op ons terrein (verzorgd door een Nederlande yoga-docent), deel te nemen aan ontspannende Qi-gongsessies bij onze Franse buurvrouw, acteerlessen te volgen op ons terrein welke verzorgd worden door in onze regio wonende Engelse filmacteur, lessen te volgen in de klassieke schilderkunst in het atelier van een gekende kunstenaar in ons dorp. Deelname aan een cursus is niet inbegrepen in het huurtarief en de cursustarieven verschillen per cursus.

Er staat nog een gite te huur op het terrein en is ook te huur op deze website. Het gaat om vakantiehuis nummer 9391


De omgeving van deze vakantiewoning in Languedoc Roussillon (Languedoc):

Kitchenette <br>Hier ziet u de kitchenette. Deze beschikt over een koelkast en een 2-pits kooktoestel.De Pyreneeën vormen met al hun pracht net één grote wilde tuin waarin zich allerlei verrassingen bevinden. Mooie bloemen, bijzondere dieren, oude kastelen, menhirs... Hier kunt u dus heerlijk wandelen en fietsen of gewoon wat toeren met de auto of motor en op de mooie plekjes even stoppen. Frankrijk houdt haar oude erfgoed goed in stand, waardoor er tal van bezienswaardigheden zijn. U kunt hierbij ook de informatiemappen benutten die wij voor u ter beschikking stellen. De teksten zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans. Zo kunt u zelf een passende vakantie samenstellen en hoeft u niets te missen.

Het bezoeken van publiekstrekkers is natuurlijk erg leuk, denk hierbij aan Rennes-le-Château of Bugarach. Maar er zijn nog veel meer bijzondere locaties te bekijken. Want wat te denken van de oude heremietenkerk die in een rots gevestigd is of de mooie kastelen in deze streek. Een duikje nemen in natuurwater of in zwembaden in de regio kan ook lekker zijn, net zoals het soms ook heerlijk is om even over een rommelmarktje te struinen en te genieten van de Franse gezelligheid en de Zuid-Franse feestcultuur.

U kunt veel leuke dagjes uit plannen en dan bijvoorbeeld naar een wijnproeverij gaan, een museum bezoeken of met het toeristentreintje de regio verkennen. Sportievelingen kunnen raften en andere watersporten in de nabijheid uitvoeren of bergen beklimmen.
Er is voor ieder wat wils te doen en wij brengen u ook graag op de hoogte van speciale evenementen in de streek. Ieder seizoen heeft in deze regio zijn charme. In de zomer is het heerlijk warm, maar in het voor- en najaar is de temperatuur ook aangenaam en dit gebied kenmerkt zich door zachte winters. En altijd weten de Fransen in dorpjes wel leuke activiteiten te organiseren.

Voor uw oriëntatie: Het vakantiehuis ligt in de buurt van de plaatsen: Quillan, Rennes-le-Château, Bugarach, Carcassonne en Perpignan. Toon landkaart
Informatie voor de huurder:
De badkamer van <br>Hier ziet u de badkamer van die bestaat uit een toilet, wastafel en inloopdouche.Datum laatste update: 14-08-2020

De huurprijs is inclusief het gebruik van bedlinnen en handdoeken. De enige bijkomende kosten zijn die voor de toeristenbelasting. Optioneel kunt u enkele avonden in de table d'hôtes dineren. Wij serveren geen ontbijt. Mensen die hun verblijf willen combineren met een workshop dienen hiervoor ruim vooraf afspraken met de eigenaren te maken. Een kortere verblijfsperiode op ons terrein is mogelijk bij een verblijf van minimaal drie aansluitende overnachtingen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.
BOEK NU of info opvragen Kalender 2020 (10 weken vrij) Kalender 2021 (53 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Geen kinderen Adults only is aanwezig Geen kinderen Adults only
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • parasailing is aanwezig parasailing
 • Hanggliding is aanwezig Hanggliding
 • Deltavliegen is aanwezig Deltavliegen
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in de nabije omgeving van dit vakantiehuis gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Aude die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Languedoc Roussillon waartoe Aude behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u in de buurt van dit vakantiehuis dan kunt u de onderstaande links gebruiken en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Quillan, Rennes-le-Château, Bugarach Carcassonne Perpignan
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.