Te huur: Saone et Loire La Comelle

L'Ancienne Auberge is een comfortabel verbouwd vakantiehuis, waarin de oude sfeer bewaard is gebleven.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9306) bedraagt € 650 per week voor 2 personen.
Toelichting vanaf prijzen en seizoenprijzen

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: L'Ancienne Auberge is een comfortabel verbouwd vakantiehuis, waarin de oude sfeer bewaard is gebleven. te huur in Saone et Loire (Frankrijk)
DE ZUIDKANT DE WATERPUT OP DE COUR NAAR DE TUIN DE TUIN ONDER DE HAZELNOOT DE TUIN DE KEUKEN DOORGANG NAAR SALON Le Salon

Omschrijving van dit huis in de Saone et Loire Midden-Frankrijk:

DE ZUIDKANT

Het vakantiehuis dat wij u aanbieden stamt uit het jaar 1842 en was oorspronkelijk een Auberge.
Het huis is recentelijk compleet opgeknapt oa door het plaatsen van nieuwe ramen en deuren, het leggen van nieuwe vloeren en het creëren van een badkamer.

Het huis heeft 2 verdiepingen.
Op de begane grond bevindt zich de entrée met wc, een grote woonkeuken en een ruime salon.
Op de verdieping een royale slaapkamer met een lits-jumeaux (2x90x200), nog een kamer met hang-legkast en de badkamer.
De keuken is eenvoudig ingericht: een ouderwets porseleinen aanrecht, koelkast en 4-pits gasstel.

Achter het huis ligt een gezellige cour met zitje, parasol en barbecue, daarachter ligt een wat hoger gelegen grasveld van 1600 m2 met kersenbomen en hazelnootbomen, waaronder u de nodige schaduw kunt vinden.

Zowel vanuit het huis als vanuit de tuin heeft u een prachtig uitzicht.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Bourgogne:

DE WATERPUT OP DE COUR

Het vakantiehuis is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers, wandelaars en rustzoekers.
Meteen vanuit het huis zijn al mooie wandeltochten te maken.
In de nabije omgeving ligt de Mont Beuvray (821 meter hoog), met daarop het indrukwekkende museum Bibracte, waar onder andere archeologische opgravingen te zien zijn van voor de jaartelling.

Op 6 km afstand ligt het plaatsje Etang sur Arroux met een supermarkt, 2 bakkers, een slager, een traiteur, een café, 2 restaurants, een boetiek,een pharmacie en een zwembad.
Aan de oever van de rivier de Arroux kunt u gezellig picknicken aan de tafels onder de bomen.
Op woensdag-,zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur, kunt u een bezoekje brengen aan de "Emmaüs", een grote kringloopwinkel aan de Route Saint Didier, waar u vast een leuk aandenken op de kop zult tikken!*

Op 7.5 km ligt het dorp Saint Didier, met een groot meer, Étang de Boursson, waaraan een goed restaurant met buitenterras is gelegen.

Voor visliefhebbers kan ook in dit meer gevist worden.

Voor uw oriëntatie: La Comelle ligt in de buurt van de plaatsen: Etang sur Arroux, Autun, Luzy, Bourbon Lanzy en Beaune. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 26-08-2022

Wij willen het huis uitsluitend verhuren aan 2 personen die van een rustige vakantie willen genieten.
Het huis is sfeervol en comfortabel, met nog enkele oude elementen, zoals de plafonds en de schouw, waarvoor een Godin houtkachel is geplaatst.

Bedlinnen, handdoeken en theedoeken zijn aanwezig en het gebruik ervan is bij de prijs inbegrepen.

Toelichting vanaf prijzen en seizoenprijzen

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Geen kinderen Adults only is aanwezig Geen kinderen Adults only
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

La Comelle Etang sur Arroux Autun Luzy Bourbon Lanzy Beaune Saone et Loire Bourgogne Oost-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.