Logo vakantiehuis frankrijk
Var Frankrijk

Te huur: Var Le Muy

te huur vrijstaand chalet

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9224) bedraagt €  300 tot € 900 per week voor maximaal 4 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 13 foto's.

Vakantiehuis: te huur vrijstaand chalet te huur in Var (Frankrijk) 2 4 5 6 Tafel 8 9 7
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER Kalender 2020 (8 weken vrij) Kalender 2021 (37 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Omschrijving van dit huis in de Var Zuid-Frankrijk:

2 Te huur van eigenaar

Op een **** vakantiepark, nabij het dorpje Le Muy, tussen de Provence en de Cote d Ázur, op ongeveer 15 km afstand van de stadjes Frejus en St. Raphael staat ons prachtig chalet/mobile home gelegen op ruime plek met veel privacy.

Accommodatie
Luxe chalet vrijstaand (mobil home, afmetingen 4,0 m x 8,7 m 4 personen indeling: Woon/zitkamer met keuken met fornuis, oven en magnetron en voorzien van alle gemakken om heerlijk te koken. Satelliet TV met ontvangst Nederlandse zenders en airco. Een ouderslaapkamer, 2e slaapkamer, badkamer met douchecabine, wastafelmeubel, aparte toiletruimte overdekte en af te sluiten veranda (3,0 m x 8 m) gelegen op een perceel van 200 m2 met eigen parkeerplaats, terras en ruime eigen tuin.

Huurperiode: nog beschikbaar vanaf 4 juli 2020, van zaterdag tot zaterdag. weken 32 en 33 niet meer vrij
Vanaf 14 april 2020 t/m 25 april kunt is chalet ook nog beschikbaar.

Voorzieningen Op het park bevindt zich een prachtig zwemparadijs van 900 m2, met diverse (verwarmde) baden, waterval, spa aden, jacuzzi, glijbanen, etc. Daarnaast diverse sportmogelijkheden; tennis, minitennis, jeu des boules, trampoline, volleybal, basketbal, voetbal, badminton en een speeltuin.Ook is er een kapsalon, pedicure en schoonheidsspecialiste. In de maanden juli en augustus is er een animatieteam aanwezig.Restaurant, pizza's
s' Avonds worden er regelmatig activiteiten georganiseerd; zoals dansavonden, cabaret, goocheloptreden, etc. Men kan hier gebruik van maken, maar er is op ons plekje geen geluidsoverlast.
Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.De omgeving van deze vakantiewoning in Provence Alpes Cote d'Azur (Provence):

 In de omgeving zijn diverse mogelijkheden tot recreëren. Op het park is een winkel aanwezig waar elke morgen vanaf 8.00 vers brood en croissants te koop zijn. Verder is er een grote supermarkt op 5 km afstand en wat kleinere op 2/3 km afstand.

Gorges du Verdon rijdt u zo in. U kunt elke dag naar een markt, klein of groot met heerlijke (zonnige)terrasjes waar een heerlijk kopje koffie of een drankje wordt geserveerd. De badplaatsen St Maxime,st. Tropeze en Frejus liggen op korte afstand.
Wat verder weg liggen de plaatsen, Grasse (parfummuseaum) Aix de Provence, Nice, Cannes etc.

Voor uw oriëntatie: Le Muy ligt in de buurt van de plaatsen: Dragaingan, Saint Tropez, Frejus.Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Provence met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Provence wordt de schoonheid van de Provence goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:
4 Datum laatste update: 22-09-2020

NB
Bij reserveren dient 30% van de huurprijs te worden voldaan. Het resterende bedrag dient 14 dagen voor aanvang van de huurperiode te worden voldaan.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.
BOEK NU of info opvragen Kalender 2020 (8 weken vrij) Kalender 2021 (37 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
 • Peuter zwembad is aanwezig Peuter zwembad
 • Eigen tennisbaan is aanwezig Eigen tennisbaan
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Sauna is aanwezig Sauna
 • Jacuzzi is aanwezig Jacuzzi
 • Airco is aanwezig Airco
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Waterski is aanwezig Waterski
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Le Muy voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Le Muy en in de nabije omgeving van Le Muy gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Var die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Provence Alpes Cote d'Azur waartoe Var behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom Le Muy of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Dragaingan, Saint Tropez, Frejus
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.