Te huur: Drome Nyons

Prachtig en karakteristiek herenhuis. Gelegen in historisch centrum van Nyons, aan oever van rivier l'Eygues, onder de monumentale brug Le Pont Roman

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8771) bedraagt € 550 tot € 750 per week voor 2 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Prachtig en karakteristiek herenhuis. Gelegen in historisch centrum van Nyons, aan oever van rivier l'Eygues, onder de monumentale brug Le Pont Roman te huur in Drome (Frankrijk)
Bassin met zicht op herenhuis Nyons Bassin Het bassin van Maison de Maître Des-Sens (wijn)Cave Entree van trappenhuis / L'entree du cage d'escalier Het trappenhuis / Le cage d'escalier Salon Art Déco Schouw salon Art Déco

Omschrijving van dit huis in de Drome Zuid-Frankrijk:

Bassin met zicht op herenhuis In ons herenhuis bevinden zich 3 appartementen voor seizoensverhuur.
Ieder appartement heeft een eigen identiteit gekregen, welke past in de sfeer van het huis en ook past bij de verdieping waar ze zich bevinden. Het historische trappenhuis, verdeeld over 3 etages, biedt aan ieder appartement zijn eigen hoofdingang.
Alle appartementen zijn bestemd voor max. 2 personen, met een woongedeelte, volledig ingerichte keuken met vaatwasser en wasmachine, aparte slaapkamer en badkamer met toilet. Het appartement op de 1e étage kan met een extra gastenkamer uitgebreid worden voor 4 volwassenen.

Appartement Art Déco (2e étage):

Bij het binnenkomen van het appartement van ongeveer 55 m², is de Art Deco-stijl onmiddellijk zichtbaar. De hal met grote spiegel, de badkamer, betegeld in metro stijl, en de keuken annex woonkamer zijn ingericht met veel details uit de jaren 1930 tot de jaren 1950.
De woonkamer en de slaapkamer hebben uitzicht op de rivier, de bergen en de Romaanse brug, een historisch monument. De kleuren blauw, goud en hout zijn karakteristiek voor de slaapkamer.
Het dakterras is privé en bevindt zich op de 3e verdieping. BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Rhone Alpes (Drôme Provençale Baronnies):

Nyons Aan het smalle, rustige authentieke straatje, Rue des Bas Bourgs, is de hoofdentree van het pand. Alwaar u binnenkomt in de hal die zowel toegang biedt naar het indrukwekkende trappenhuis, als via de volledig gerestaureerde cave die toegang biedt naar de zonnige stadstuin.
Echter is het ook mogelijk om via de Digue, daar waar de rivier de Eygues stroomt, te worden verwelkomd via de stadstuin met bassin en diverse hoekjes ter ontspanning.

Nyons, een gemoedelijk en gezellig Provençaals stadje, met een karakteristieke oude binnenstad. Na het ontdekken van de historie van dit stadje, is het goed toeven op één van de terrassen voor een koele versnapering of 's avonds te genieten in één van de vele verschillende restaurants van een heerlijk diner, in die zo typisch zuid-franse sfeer.

De vallei van de Eygues is uitermate geschikt om te wandelen en te fietsen. Vele routes zijn uitgezet richting de bergen of meer naar het vlakke landschap met de vele wijn- en olijfgaarden. En voor de meer ondernemenden en/of sportieven onder u, wij doen graag suggesties voor activiteiten in de streek, danwel kunt u in boeken, op kaarten en met brochures die bij ons liggen uw eigen routes samenstellen.

Hier worden al uw zintuigen op verschillende wijzen aangesproken, namelijk:
- bedwelmd door het parfum van de lavendel en lindebloesem
- omgeven door de wijn- en olijfgaarden
- verzadigd raken van de smaken van de regionale producten
- meegevoerd worden door de muziek van het kabbelende water van de rivier de l'Eygues
- de sensatie voelen van de zon, de wind en de warmte.

Voor uw oriëntatie: Nyons ligt in de buurt van de plaatsen: Montélimar, Orange, Avignon, Grignan en Vaison la Romaine.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 25-02-2021

De appartementen worden per week verhuurd.

Uw appartement is al voorzien van:
keukendoek, afwasborstel, afwasmiddel, wasmiddel, afvalzakken, handzeep, lucifers, Nespresso (cafetière Senseo Crema op aanvraag beschikbaar), elektrische waterkoker, tafelkleed, toiletpapier, keukenbenodigdheden, servies en bestek.

- Uw appartement kan incl. linnen- en handdoekenpakket voor u in gereedheid gebracht zijn à € 10,00 per persoon per week. Graag bij reservering aangeven of u hiervan gebruik wenst te maken. De bedden hebben de afmeting 0.80x2.00 meter, zonder voeteneinde. Een linnen- en handdoekenpakket bestaat uit (hoes)lakens, slopen, dekbedovertrek, keukendoeken, handdoeken en badhanddoeken en wordt wekelijks verschoond.
- Wij hebben om hygiënische redenen gekozen om geen huisdieren toe te laten, tenzij anders overeengekomen.
- Wij zorgen er voor dat u bij aankomst direct de beschikking heeft over uw appartement of studio.
- Daarom vragen we u om na 16.00 uur op de aankomstdag te arriveren en bij vertrek voor 10.00 uur uw onderkomen beschikbaar te stellen voor de nieuwe gasten.
- Parkeren is mogelijk op de openbare gratis parkeerplaats op 50 meter bij ons vandaan of betaald parkeren in onze afgesloten privé parking op 150 meter bij ons vandaan.
- Indien u in het laag- en middenseizoen een appartement of studio voor 2 weken huurt, bieden wij u de derde week met 50% korting aan.
- Wilt u een keer in de tuin een petit déjeuner bij ons gebruiken. Dat kan! We berekenen u daarvoor € 9,00 per persoon.
- U kunt het welkomstpakket (brood, boter, jus d'orange, huisgemaakte jam, kaas, melk en water) voor € 15,00 laten verzorgen.
- De eindschoonmaak wordt aan u doorberekend à € 35,00.

Maaltijden
Alle door ons opgediende gerechten, worden vers bereid en zijn met zorg en toewijding gemaakt.
- Welkomstmaaltijd (alleen op zaterdag): Na een lange rit kunt u bij ons een licht verteerbare maaltijd
(voor- of nagerecht, hoofdgerecht en 1 consumptie), à € 17,50 per persoon, bij ons nuttigen.
Voor uw aankomst reserveren.
- Tables d'hôtes: U kunt zich laten verrassen door onze eigen kookkunst, welke natuurlijk gebaseerd is op de regionale keuken. In juli en augustus organiseren wij 2 keer per week deze gezamenlijke maaltijd.
In de maanden mei, juni en september wordt de tables d'hôtes 1 keer per week georganiseerd. Voor het deelnemen aan onze tables d'hôtes (onze dis), bestaande uit een 4-gangendiner incl. aperitief, thee of koffie, wordt € 28,00 per persoon in rekening gebracht. Daarnaast doen wij graag suggesties over onze diverse biologische wijnen uit de streek.
- Cave: Voor iedereen is er in de cave een koelkast aanwezig met gekoelde dranken, wijn en bier. Makkelijk voor mee te nemen in de tuin of naar het eigen terras.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Deze verhuurder heeft een eigen website. Mogelijk vindt u hier nog aanvullende informatie.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Kleine tuin is aanwezig Kleine tuin
 • Geen kinderen Adults only is aanwezig Geen kinderen Adults only
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Goed openbaar vervoer is aanwezig Goed openbaar vervoer
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • parasailing is aanwezig parasailing
 • Deltavliegen is aanwezig Deltavliegen

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Nyons Montélimar Orange Avignon Grignan Vaison la Romaine Drome Rhone Alpes Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.