Te huur: Puy de Dome

Uw gite: een romantisch natuurstenen vakantiehuis geheel vrijstaand en zonnig gelegen.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8740) bedraagt € 375 tot € 650 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Uw gite: een romantisch natuurstenen vakantiehuis geheel vrijstaand en zonnig gelegen. te huur in Puy de Dome (Frankrijk)
Terras met fraaie tuinset ligging langs doodlopend weggetje Eetkeuken met schouw Eetkeuken met kookhoek Woonkamer met bankstel en TV Woonkamer Overloop naar slaapkamers en badkamer Badkamer met WC, wastafel en inloopdouche Slaapkamer 1 met tweepersoons bed

Omschrijving van dit huis in de Puy de Dome Midden-Frankrijk:

Terras met fraaie tuinset Dit romantische vakantiehuis ligt geheel vrijstaand en zonnig in het prachtige landschap van de Combrailles, een fraaie streek in het departement Puy-de-Dôme onderdeel van de regio Auvergne.
De authentieke natuurstenen woning is onlangs geheel gerenoveerd naar de huidige normen van aangenaam leefcomfort voor maximaal 6 personen.

Het huis bevind zich op ca. 80 meter van onze andere gîte beiden gelegen op het grote terrein van dezelfde eigenaar.
Voor grote groepen of families zijn deze 2 vakantiehuizen zo mogelijk gezamenlijk te gebruiken. Aldaar heeft men dan tevens beschikking over een sauna met zwem-/dompelbad.

Vanaf het gezellige buitenterras komt men het huis binnen in de grote eetkeuken met een prachtige schouw en houtkachel. Uiteraard geeft de volledig ingerichte keuken alle gelegenheid voor het bereiden van een heerlijke Auvergnatse maaltijd. Afwasmachine, oven, koelkast, magnetron, koffieapparaat, waterkoker en alle benodigde keukengereedschap liggen voor u klaar.
Ook is er ruim voldoende serviesgoed, bestek en glaswerk.

Naast de eetkeuken ligt de gezellige woonkamer voorzien van een bankstel, TV en radio/CD apparatuur. Ook een heerlijke plek om s’avonds lekker gemakkelijk te lezen bij een goed glas wijn !

Een vaste trap geeft toegang tot de etage met een royale overloop. Van hieruit komt men in de 3 slaapkamers en de badkamer. Een slaapkamer met een 2-persoons bed (140 x 200 cm) en de 2 anderen voorzien van elk twee 1-persoonsbedden (90 x 200 cm). Uiteraard alles voorzien van dekbedden en kussens.
De gote luxe badkamer is voorzien van een glazen inloopdouche met massagestralers, een WC en een dubbele wastafel. Hier bevind zich ook de wasmachine.

Op het buitenterras kunt u lang van de zon genieten op bijv. de ligbedden of gezellig genieten van een heerlijke barbecue. Pas laat zal de zon achter de heuvels verdwijnen!

Vanaf dit jaar is er tevens een verwarmd zwembad (8,5m x 4,5m) beschikbaar in gezamenlijk gebruik met de huurders van gîte ''.

Wij hebben ook een andere gite op ons terrein te huur die u eventueel gezamenlijk kan huren. Samen zijn de gites geschikt voor 12 personen.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Auvergne:

ligging langs doodlopend weggetje Uw vakantiehuis ligt in een schitterend gebied van de Combrailles, waar het landschap afwisselend wordt gevormd door heuvels met bossen en beekjes, lieftallige dorpjes, romaanse kerkjes, boerderijen en weilandjes, en de steilere rotsen rond de rivier de Sioule. Een aanrader om te ontdekken via de goed uitgezette wandelroutes of door de sportieve fietsers. Maar natuurlijk kunt u deze streek ook goed leren kennen d.m.v. gezellige autotochtjes.
En voor wie het aandurft: Het prachtige najaar biedt een overvloed aan zeer goed eetbare paddenstoelen. Bij twijfel kunt u altijd de Pharmacie raadplegen. Hier kunt u de paddenstoelen laten keuren!

Voor uw oriëntatie: Het vakantiehuis ligt in de buurt van de plaatsen: Clermont Ferrand, Chateauneuf les Bains, Riom, Chatel Guyon. Toon landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 10-10-2021

In alle vertrekken zijn elektrische panelen aanwezig voor bijverwarming in het voor- en naseizoen.
Bij de huurprijs is het verbruik van 10 kwh electra per dag inbegrepen. Meerverbruik o.a. voor verwarming volgens tarief leverancier.
Hout voor de kachel op bestelling per 1/2 m3.
De (verplichte) eindschoonmaak voor dit huis bedraagt 50 €.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Waterski is aanwezig Waterski
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • parasailing is aanwezig parasailing
 • Windsurfen / Zeilen is aanwezig Windsurfen / Zeilen
 • Deltavliegen is aanwezig Deltavliegen

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Clermont Ferrand Chateauneuf les Bains Riom Chatel Guyon Puy de Dome Auvergne Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.