Te huur: Ardeche Bourg St. Andeol

Vakantiewoning op Campane!

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8482) bedraagt € 875 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Vakantiewoning op Campane! te huur in Ardeche (Frankrijk)
zwembad in de tuin Maison de bois <br>Slaapkamer 1 Maison de bois <br>Slaapkamer 2 Maison de bois <br>Badkamer Maison de bois <br>Woonkamer met keuken Maison de bois <br>Woonkamer met keuken Ardèche 1

Omschrijving van dit huis in de Ardeche Zuid-Oost-Frankrijk:

zwembad De woning ligt op het domein Prana Campane, op een eigen stuk grond, beschut op het zuiden (geen last van Mistral), en onder schaduwrijke bomen. De eigen tuin beslaat ongeveer 350 m2.

De woning "Maison de bois" is een omgebouwde atelierruimte, en heeft 3 ruime slaapkamers voor maximaal 6 personen, een keuken/woonkamer, een ruime badkamer en een privé terras.

Het bijbehorende zwembad is voor gedeeld gebruik en meet 4,5 bij 12 m. Rondom ligt een groot terras met ligstoelen, tafels en parasols.
Een eigen parkeerplaats is op de terrein.

Er is 4G dekking op het terrein. BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Rhone Alpes:

in de tuin Gites Campane, een eigen plek onder de zon, ligt op het kruispunt van 4 prachtige streken, de Ardèche, de Drome, de Provence en de Rhône vallei. Geschikt voor diegenen die rust in de natuur zoeken, maar ook voor actieve gezinnen met kinderen, of diegenen die op zoek zijn naar cultuur. De zon en het gezonde klimaat is altijd aanwezig.
Vanuit de woning loopt men direct de natuur in, met vele paden en wegen in maquis en dennenbossen van de uitlopers van het Ardèche gebergte. De wandelroute GR 7 ligt op ca 5 km. Langs de Rhône ( op ca. 1 km) zijn eveneens prachtige natuurlijke wandelroutes.
Nieuw is de doorgaande vrij liggende fietsroute langs de Rhône ( van Zwitserland tot aan de Middellandse Zee): de Via Rhona . Deze ligt op ca. 1 km afstand.
Voor actieve gezinnen (met of zonder kinderen) is er veel te doen: kanoën , mountainbiken, fietstochten, grotten, dino park, en diverse speelgelegenheden. Voor de echte sportievelingen : Campane kijkt uit op de Mont Ventoux: deze is in 1,5 uur autominuten te bereiken.
Cultuur is er in overvloed: oude historische steden , dorpjes, vanuit Keltische en romeinse tijd, musea over kunst, prehistorie, Provençaalse markten, openluchtvoorstellingen, enz.

Op ca. 3 km ligt Bourg Saint-Andeol, waar zich diverse supermarkten, winkels, postkantoor, enz. bevinden. Vanuit Nederland/Utrecht is de afstand tot Campane ca. 1050 km. Een gemiddelde reistijd vanuit NL ( Utrecht) bedraagt ca 11 a 12 uur. De afstand van Campane tot de afslag van de rijksweg Route de Soleil bedraagt ca. 20 minuten. Het treinstation voor de TGV in Montelimar op ca 30 minuten.

Voor uw oriëntatie: Bourg St. Andeol ligt in de buurt van de plaatsen: Vallon Pont d'Arc, Montelimar, Saint Remèze.

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Provence met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Provence wordt de schoonheid van de Provence goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

Controleer
beschikbaarheid
Zelf badlaken meenemen.

Prijzen
Minimale verhuur is drie dagen.
De (verplichte) eindschoonmaak bedraagt € 90,00.
De borg bedraagt € 200,00.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Deze verhuurder heeft een eigen website. Mogelijk vindt u hier nog aanvullende informatie.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Kleine tuin is aanwezig Kleine tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Bourg St. Andeol Vallon Pont d'Arc Montelimar Saint Remèze Ardeche Rhone Alpes Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.