Te huur: Vienne Moulismes

Glamping: Prachtige luxe nieuwe lodge/safaritent met comfortabele inrichting: échte bedden, bank en een eigen keuken, douche, wastafels en toilet.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8287) bedraagt € 575 tot € 775 per week voor maximaal 4 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Glamping: Prachtige luxe nieuwe lodge/safaritent met comfortabele inrichting: échte bedden, bank en een eigen keuken, douche, wastafels en toilet. te huur in Vienne (Frankrijk)
het grote algemene zwembad het terras voor de tent  comfortabele inrcihting  in een apart gebouwtje naast de tent

Omschrijving van dit huis in de Vienne West-Frankrijk:

het grote algemene zwembad Het grote groene Résidence "Chante-Merle" ligt aan de rand van het dorp Moulismes aan de doorgaande weg naar het pittoreske stadje Montmorillon.
Op deze Résidence bieden wij deze royale splinternieuwe grote Safaritent "FAUCON" en "BUSE" aan met terras en op korte afstand van een groot zwembad van 10 x 5 meter.
De 2 tenten zijn zeer compleet ingericht; alles servies, pannen en glaswerk plus een bbq is aanwezig -zie ook de foto's!-
Safaritent BUSE is vanwege de populariteit van Faucon nét opgezet.
Bijzonder is dat u een eigen douche, toilet, wastafel en keuken heeft in het naastgelegen gebouwtje. Zeer comfortabel dus.
Verder hebben deze 2 lodge tenten een leuk terras wat een mooi zicht geeft op het vele hectare grote terrein.

Op Résidence Chante-Merle, gerund door een vriendelijk en behulpzaam NL echtpaar, staan 4 nieuwe gites (vakantiehuisjes) voor 3x 4 personen en een huis voor maximaal 6 personen. De gasten van deze huisjes en de safaritenten maken met elkaar gebruik van het grote zwembad, waar de parasols en de ligstoelen al voor u klaarstaan. Rondom het zwembad met een fraai terras met zitjes is er een enorm grasveld waarop heerlijk gespeeld kan worden (voetballen, badmintonnen, etc.). Ook staat er een grote veilige trampoline met veiligheidsnet en zijn er 2 wip-kippen voor de kleintjes en er is een jeu de boules baan.

Bij het zwembad (voorzien van alarmsysteem) hebben u en de kinderen snel contact met elkaar; er komen voornamelijk Nederlandse en Belgische gasten, dus er is geen taal barrière.

Het stadje Montmorillon staat bekend om zijn boekdrukkunst. In de kleine straatjes zijn verschillende leuke boekwinkeltjes te vinden.
Het glooiende landschap met in het voorjaar de koolzaadvelden en in de zomer de zonnebloemvelden is een lust voor het oog.
  
Direct vanuit Chante-Merle zijn er verschillen wandelroutes om zo "a pied" de omgeving te verkennen.

De grotere steden in de omgeving zijn Poitiers en Limoges. Poitiers is een stad met veel cultuur, van een Baptistére uit de 3e eeuw, vele imposante gebouwen uit de middeleeuwen tot de toekomst in Futuroscope. Limoges staat bekend om zijn porselein.
De rivier de Gartempe meandert door de omgeving en heeft vele mooie plekken om even uit te rusten of aktief aan watersport te doen.

In de omgeving zijn verschillende restaurants, in het dorp zelf is een pizzeria, creools, amerikaans en traditioneel frans restaurant
Winkels zijn op korte10 km afstand. Brood is in het dorp bij de kruidenier te verkrijgen op 10 minuten loopafstand.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 8287 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.


Deze verhuurder heeft nog meer vakantiehuizen te huur op dit domein. Vakantiehuis 7818, Vakantiehuis 7906, Vakantiehuis 7907 BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Poitou Charentes:

het terras voor de tent In de omgeving van Chante-Merle is genoeg te beleven. Er zijn direct vanuit het huis verschillende wandelroutes om de omgeving te verkennen.
Of wilt u een ervaring rijker worden ga dan naar de Futuroscope, een populair amusementen park in een sprookjesachtige atmosfeer.
Om te genieten van het authentieke Frankrijk gaat u naar een van de plaatselijke marktjes waar de lokale bewoners verse streekproducten aanbieden.
Verder is er een apenpark waar 400 apen wonen.
Op 10 minuten afstand van het apenpark bevindt zich Le Parc de la Belle dit is een 10 hectare groot park waar 20 duizend kleurrijke plantensoorten te bewonderen zijn.

Ook is erg leuk een activiteiten park waar u o.a kunt paardrijden of een bomen parcours kunt afleggen; of Kano varen op de rivieren Gartempe of Vienne of vissen in een van de vele meertjes.
Autoraces op het circuit du Val de Vienne.
De tijd gaat terug in het indrukwekkende centre de la mémoire Oradour-sur-glane het monumenten dorp uit de Tweede Wereldoorlog.
Mooie omgeving om te toeren.

Voor uw oriëntatie: Moulismes ligt in de buurt van de plaatsen: Montmorillon, Lussac les Chateaux, Latus, Poitiers en Limoges.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 18-07-2021

Aankomst/wisseldag op in principe op zaterdagen tussen 15.00 en 18.30 uur.

Bijkomende kosten:
eindschoonmaak € 40;
bed-badgoed kunt u zelf meenemen of huren, dit naar keuze
4 handdoeken en washandjes € 5 pp
complete set bedgoed € 8 pp 
wel altijd zelf keukengoed meenemen en zwembadlakens
Borg € 150 
Gratis: wifi, kinderbedjes, kinderstoelen -wel even tevoren aanvragen aub

Korting bij verhuur aan 2 personen € 50 per week, maar niet in de periode 7/7-24/8.
In voor en naseizoen is boeken vanaf 4 dagen ook mogelijk.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Moulismes Montmorillon Lussac les Chateaux Latus Poitiers Limoges Vienne Poitou Charentes Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.