Logo vakantiehuis frankrijk
Puy de Dome Frankrijk

Te huur: Puy de Dome

Genieten van de rust en ruimte op het Franse platteland.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8239) bedraagt € 325 per week voor maximaal 3 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 13 foto's.

Vakantiehuis: Genieten van de rust en ruimte op het Franse platteland. te huur in Puy de Dome (Frankrijk) Zij aanzicht La Petite Maison De vuurplaats Deel van het erf <br>Deel erf met schuren. Onze varkentjes <br>De varkentjes hebben altijd interesse voor uw etensresten. Een van onze ezels met de &quot;buurmeisjes&quot; De kippen <br>Onze kippen lopen vrij over het erf. Ze zorgen ook voor uw verse eitjes. Het vennetje Slaapkamer De keuken
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER Kalender 2020 (10 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Omschrijving van dit huis in de Puy de Dome Midden-Frankrijk:

Zij aanzicht La Petite Maison De gite is een deel van de oude boerenwoning met eigen ingang.
Het bestaat uit een ruimte van ± 50 m2 met daarin een badkamer met toilet en douche. In de ruimte is een open keuken. Er staat een 2 persoons bed en een een persoons. Eventueel kan bedlinnen en handdoeken gehuurd worden.

Op het erf zijn 2 ezels en 3 varkentjes, die graag je groentenafval eten. Onze kippen lopen vrij rond en leggen de allerlekkerste eieren. Verder zijn er enkele poezen en een heel vriendelijke hond.
Er is een vuurplaats waar je kunt barbequeen of pannekoeken bakken.
Wij willen heel graag het terras bij ons huis prive houden, maar voor de rest mag je gebruik maken van het hele erf. Het totale boerencomplex is ongeveer 1 hectare.
Meer informatie

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 8239 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.De omgeving van deze vakantiewoning in Auvergne (Combraille):

De vuurplaats Ons vakantieverblijf is een oud boeren complex, met woonhuis, schuren en een vennetje. Op circa 1 km ligt een dorpje alles gelegen in het noord-westelijke deel van de Puy-de Dôme, in de regio Auvergne.
Een lieflijk, dunbevolkt gebied met nog vriendelijk groetende mensen. De groene heuvels met zijn omzoomde weilanden, akkers en grote bomen zijn kenmerkend voor dit gebied.
De rust, de ruimte en de stilte zijn hier alom aanwezig. De tijd is hier weinig meer dan een verandering van lichtval. Het fluiten van de vogels , kwaken van de kikkers, het balken van onze ezels en het loeien van de koeien in de wei vlakbij zijn de geluiden die het ruisen van de wind in de bomen af en toe overstemmen. De natuur lijkt je helemaal op te nemen, je wordt er deel van.

De dualiteit is in alle harmonie aanwezig, lieflijke groene heuvels met omzoomde weilanden en akkers, grote bomen en ruige dalen met snel stromende beekjes. Het is een uitgelezen plek om te wandelen of te fietsen, maar houdt er rekening mee dat de heuvels erg steil kunnen zijn en nogal wat fietservaring vragen.
In de vallei grenzend aan ons erf hebben de hop en de wielewaal hun nest en met een beetje geluk spot je een ree of wild zwijn.

Ons erf is een deel van dat glooiende landschap tussen weiland en akkers met veel bomen. In een omtrek van ongeveer 1 km is geen enkel ander gebouw.
Omdat hier buiten geen straatverlichting is kan het aardedonker zijn met fantastische nachtelijke hemels en is de Melkweg meestal duidelijk zichtbaar en klinkt de roep van de uil over de nachtelijke heuvels.

Op een kwartier rijden is een dorpje met alle voorzieningen: supermarkt, bakkers, slager en een huisartsenpost en apotheek. Alle dorpjes in de omgeving hebben hun wekelijkse markt, variërend van heel eenvoudig tot iets toeristischer. In een dorp vlakbij is een zwemvijver.
Bijzondere attracties, zoals kanoën, klimpark en de Puy de Dome vragen wel een autoritje.

Voor uw oriëntatie: Het vakantiehuis ligt in de buurt van de plaatsen: Pionsat, St Gervais, Montlucon, Clermont Ferrand en Auzances. Toon landkaart
Informatie voor de huurder:
Deel van het erf <br>Deel erf met schuren.Datum laatste update: 26-08-2020

Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om bedlinnen en handdoeken te huren. Dekbedden en kussens zijn aanwezig.
Wij rekenen geen schoonmaakkosten, maar gaan er van uit dat de ruimte achtergelaten wordt zoals je hem in gebruik genomen hebt.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.
BOEK NU of info opvragen Kalender 2020 (10 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in de nabije omgeving van dit vakantiehuis gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Puy de Dome die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Puy de Dome behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u in de buurt van dit vakantiehuis dan kunt u de onderstaande links gebruiken en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Pionsat, St Gervais, Montlucon Clermont Ferrand Auzances
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.