Te huur: Puy de Dome

Genieten van de rust en ruimte op het Franse platteland met familie en/of vrienden.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8238) bedraagt € 750 per week voor maximaal 12 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Genieten van de rust en ruimte op het Franse platteland met familie en/of vrienden. te huur in Puy de Dome (Frankrijk)
Sejour 2 <br>Zithoek in het dagverblijk met trap naar de slaapkamers. Varkens <br>Onze varkentjes Slaapkamer 1 <br>Een van de slaapkamers Paardebloemen <br>Zo zien hier de weilanden in april/mei er uit. Keuken <br>Een blik op de kookhoek in de keuken Keuken 2 <br>Blik in de keuken. Sejour <br>Het dagverblijf Kippen en hond <br>Een deel van onze beestenboel. De vuurplaats <br>Onze vuurplaats.

Omschrijving van dit huis in de Puy de Dome Midden-Frankrijk:

Sejour 2 <br>Zithoek in het dagverblijk met trap naar de slaapkamers. Het huis is een recent gerenoveerde boerenwoning met veel mogelijkheden. Het huis bestaat uit een grote leefruimte van ± 60 m2, grote keuken ± 30 m2, hal met toilet en 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer met inloop douche en toilet. De kamers zijn ± 4 x 6 m, de badkamers ± 2 x 4 m.
Men kan kiezen voor twee of een persoons bedden. Eventueel kan bedlinnen en handdoeken gehuurd worden.

Op het erf zijn 2 ezels en 3 varkentjes, die graag je groentenafval eten. Onze kippen lopen vrij rond en leggen de allerlekkerste eieren. Verder zijn er enkele poezen en een heel vriendelijke hond.
Er is een vuurplaats waar je kunt barbequeen of pannekoeken bakken.
Wij willen heel graag het terras bij ons huis prive houden, maar voor de rest mag je gebruik maken van het hele erf. Het totale boerencomplex is ongeveer 1,2 hectare.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 8238 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Auvergne (Combraille):

Varkens <br>Onze varkentjesDe accommodatie is een oud boeren complex, met woonhuis, schuren en een vennetje in de Combraille. Gelegen in het noord-westelijke deel van de Puy-de Dôme, in de regio Auvergne.
Een lieflijk, dunbevolkt gebied met nog vriendelijk groetende mensen. De groene heuvels met zijn omzoomde weilanden, akkers en grote bomen zijn kenmerkend voor dit gebied.
De rust, de ruimte en de stilte zijn hier alom aanwezig. De tijd is hier weinig meer dan een verandering van lichtval. Het fluiten van de vogels , kwaken van de kikkers, het balken van onze ezels en het loeien van de koeien in de wei vlakbij zijn de geluiden die het ruisen van de wind in de bomen af en toe overstemmen. De natuur lijkt je helemaal op te nemen, je wordt er deel van.

De dualiteit is in alle harmonie aanwezig, lieflijke groene heuvels met omzoomde weilanden en akkers, grote bomen en ruige dalen met snel stromende beekjes. Het is een uitgelezen plek om te wandelen of te fietsen, maar houdt er rekening mee dat de heuvels erg steil kunnen zijn en nogal wat fietservaring vragen.
In de vallei grenzend aan ons erf hebben de hop en de wielewaal hun nest en met een beetje geluk spot je een ree of wild zwijn.

Ons erf is een deel van dat glooiende landschap tussen weiland en akkers met veel bomen. In een omtrek van ongeveer 1 km is geen enkel ander gebouw.
Omdat hier buiten geen straatverlichting is kan het aardedonker zijn met fantastische nachtelijke hemels en is de Melkweg meestal duidelijk zichtbaar en klinkt de roep van de uil over de nachtelijke heuvels.

Op een kwartier rijden is een dorpje met alle voorzieningen: supermarkt, bakkers, slager en een huisartsenpost en apotheek. Alle dorpjes in de omgeving hebben hun wekelijkse markt, varierend van heel eenvoudig tot iets toeristischer. In een dorp vlakbij is een zwemvijver.
Bijzondere attracties, zoals kanoën, klimpark en de Puy de Dome vragen wel een autoritje.

Voor uw oriëntatie: Het vakantiehuis ligt in de buurt van de plaatsen: Pionsat, St Gervais, Montlucon, Clermont Ferrand en Auzances. Toon landkaart

Informatie voor de huurder:

Controleer
beschikbaarheid

Datum laatste update: 26-08-2020

Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om bedlinnen en handdoeken te huren. Dekbedden en kussens zijn aanwezig.
Wij rekenen geen schoonmaakkosten, maar gaan er van uit dat de ruimte achtergelaten wordt zoals je hem in gebruik genomen hebt.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Pionsat St Gervais Montlucon Clermont Ferrand Auzances Puy de Dome Auvergne Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.