Te huur: Puy de Dome

De hond gaat op vakantie en de baas mag mee naar dit vakantiehuis in de Auvergne

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8182) bedraagt € 350 tot € 595 per week voor 2 personen.
Bij de verhuring van dit huis is een last minute korting van toepassing. Deze korting is nog niet in de voorgaande huurprijs verwerkt.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: De hond gaat op vakantie en de baas mag mee naar dit vakantiehuis in de Auvergne te huur in Puy de Dome (Frankrijk)
Uw entree <br>De Gîte is in het woongebouw; u heeft een eigen hal en gescheiden woonruimte; voor een terras en grote tuin 120m2. vakantiehuis Puy de Dome vakantiehuis 4 Puy de Dome Auvergne 4 vakantiehuis 5 Puy de Dome Auvergne 5 Uw badkamer met royale douche, toilet en toilettafel. <br>Uw badkamer is xluxe uitgevoerd: douche ruimte is 90x170cm, met elektrische handdoek radiator en straalkachel! Uw tuin is geheel omheind met lindeboom. <br>Uw tuin is ongeveer 120m2 met een zonnen- en schaduwterras met rondom beplanting! vakantiehuis 8 Puy de Dome Auvergne 8 Groot speelveld van 1200m2 <br>Op het speelveld zijn verschillende spelelementen; geregeld organiseren wij: speelkwartier, Hooperen, etc. vakantiehuis 10 Puy de Dome Auvergne 10

LASTMINUTE AANBIEDINGEN: Huurprijs per week

 • 22 mei 2021 ⇔ € 263


Omschrijving van dit huis in de Puy de Dome Midden-Frankrijk:

Uw entree <br>De Gîte is in het woongebouw; u heeft een eigen hal en gescheiden woonruimte; voor een terras en grote tuin 120m2. Dit vakantehuis is een uitermate hondvriendelijke Gîte. Uw luxe gîte is voor 1-2 personen en gelegen aan de gezellige voorzijde van onze boerderij, heeft heeft een grote (120m2) omheinde tuin met schaduw terras onder de lindeboom en een zonnen terras waar U heerlijk kunt vertoeven
De gite heeft een gezellige, grote woon/eetkamer en is ruim 55m2 groot, en is van alle gemakken voorzien, o.a een royale inloopdouche van 150 x 100cm. De slaapkamer is voorzien van 1-persoons bedden van 90x200cm met prima matrassen zodat u heerlijk zult slapen.
De bedden zijn voor U opgemaakt als U arriveert!

Beschrijving
Op ons terrein is een groot omheind honden speelveld met diverse speelattributen, een sprudellbadje en een omheind snuffelveld waar de honden kunnen graven. In Uw gîte is een HD tv met alle Nederlandse en Belgische zenders zodat U uw favoriete programma's niet hoeft te missen. U heeft wifi zowel binnen als buiten Uw Gîte.
En dat allemaal bevindt zich in de overweldigende natuur.

WORKSHOPS / CURSUSSEN

GPS basiscursus met Garmin apparaten


Deze verhuurder heeft nog 4 andere vakantiehuizen te huur op het terrein Vakantiehuis nr. 7920, Vakantiehuis nr. 8183, Vakantiehuis nr. 8184 en Vakantiehuis nr. 8185 BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Auvergne (Combrailles):

vakantiehuis Puy de DomeDirecte omgeving van ons verblijf/boerderij:
Onze boerderij ligt op een heuvel iets hoger dan het recreatiemeer. Vanaf de boerderij heeft u een prachtig uitzicht over het meer en de vallei. Via het naastgelegen pad kunt u een leuke rondwandeling om het meer maken. Er zijn verschillende zwemmeren in de omgeving met een zandstrand, waar u met uw hond(en) mag zwemmen.

Onze boerderij is gelegen buiten de bebouwde kom en ver genoeg van de weg, waardoor Uw hond(en) geen gevaar loopt. Vanaf onze poort beginnen diverse wandelingen en in de directe omgeving zijn er diverse zwem mogelijkheden, ook voor uw hond.
Op 3,5 km afstand zijn er supermarkten en dierenarts etc. Maar wilt u een dagje shoppen in een stad dan kunt u evt. gebruik maken van onze uitlaatservice.
Kortom, uw hond zal zich niet vervelen!


Voor uw oriëntatie: Het vakantiehuis ligt in de buurt van de plaatsen: Montlucon, Clermont Ferrand, Vichy, Moulins en Saint Eloy les Mines. Toon landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 11-05-2021

Verhuurinformatie vakantieboerderij:

De bedden zijn voor u opgemaakt dus u hoeft geen beddengoed mee te nemen en het beddengoed wordt desgewenst wekelijks gewisseld. Handdoeken en keukenlinnen dient u zelf mee te nemen of te verkrijgen tegen een kleine vergoeding.

Uw Gîte is na 16.00 uur voor u beschikbaar en wij verzoeken u om op de vertrekdag de Gîte voor 10.00 uur leeg achter te laten.
Lokale kosten kunnen zijn: toeristenbelasting, eindschoonmaak, broodservice, Table d'Hôte, verbruikte KWH van Elektrische verwarming (buitenseizoen), etc.
Ons vakantieverblijf beschikt over voldoende parkeerplaatsen en ook zijn er wasmachines, een wasdroger en strijkplank aanwezig, die u tegen een kleine vergoeding kunt gebruiken.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Fietsen te huur is aanwezig Fietsen te huur
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Wintersport / Ski / Pistes is aanwezig Wintersport / Ski / Pistes
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Montlucon Clermont Ferrand Vichy Moulins Saint Eloy les Mines Puy de Dome Auvergne Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.