Alpes de Haute Provence Frankrijk
Terug naar de vorige pagina

Vakantiehuis met uniek uitzicht in pittoresk Provençaals dorp.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8077) bedraagt € 600 per week voor maximaal 4 personen.
Klik op een foto en start het fotoalbum
Vakantiehuis: Vakantiehuis met uniek uitzicht in pittoresk Provençaals dorp. te huur in Alpes de Haute Provence (Frankrijk)
vakantiehuis Alpes de Haute Provence Provence Alpes Cote d'Azur 2 vakantiehuis Alpes de Haute Provence vakantiehuis 4 Alpes de Haute Provence Provence Alpes Cote d'Azur 4 vakantiehuis 5 Alpes de Haute Provence Provence Alpes Cote d'Azur 5 vakantiehuis 6 Alpes de Haute Provence Provence Alpes Cote d'Azur 6 vakantiehuis 7 Alpes de Haute Provence Provence Alpes Cote d'Azur 7 vakantiehuis 8 Alpes de Haute Provence Provence Alpes Cote d'Azur 8 vakantiehuis 9 Alpes de Haute Provence Provence Alpes Cote d'Azur 9 vakantiehuis 10 Alpes de Haute Provence Provence Alpes Cote d'Azur 10


Omschrijving van dit huis in de Alpes de Haute Provence Zuid-Frankrijk:

vakantiehuis Alpes de Haute Provence Provence Alpes Cote d'Azur 2 Vakantiehuis « la Tourelle » : Uniek gelegen aan de rand van de oude pittoreske dorpskern van het Middeleeuwse "Simiane la Rotonde" met een schitterend uitzicht over de vrijwel onbebouwde vallei.
De woning is gebouwd tegen de oude vestingmuur en ligt aan een smal weggetje dat alleen voor voetgangers toegankelijk is. Er is parkeergelegenheid op ongeveer 50 meter van de woning.
Het karakteristieke huisje (ongeveer 70 m2, gelijkvloers) heeft twee vertrekken;
-een woongedeelte met volledig ingerichte keuken (met combi-magnetron/oven, afwasmachine, koelkast, koffie-apparaat)
- een grote slaapkamer met tweepersoonsbed. In de slaapkamer bevindt zich tevens een mezzanine met een eenpersoonsbed en daaronder een klein vertrek afgeschermd door een gordijn met nog een eenpersoonsbed. Het vakantiehuis is zeer geschikt voor twee volwassenen of een familie met een of twee kinderen.
-badkamer met toilet en douche.
Vanuit de woonkamer heeft u een uniek uitzicht op de vallei. En uiteraard ook vanaf het door een wingerd overdekte schaduwrijke terras kunt u van dit zelfde uitzicht genieten!
Voor het huisje ligt een gezellige "cour" omringd door een oude muur en een wingerd en waar het onder de oude amandelboom heerlijk vertoeven is.
In het hoogseizoen mag u gebruik maken van het beschut gelegen zwembad van de eigenaar op 100 meter loopafstand.
BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Provence Alpes Cote d'Azur (Provence):

vakantiehuis Alpes de Haute Provence« Simiane la Rotonde » is gelegen in de Alpes de hautes Provence, op de grens met de Vaucluse tussen de gebergten Luberon, montagne de Lure en de Mont Ventoux. Het oude dorp is op zich al het bezoeken waard!
In het dorp vindt u een kruidenierswinkeltje , een restaurant, de gezellige "boulangerie" waar in de zomer op dinsdag- en zaterdagavond pizza wordt geserveerd. In de oude dorpskern o.a; een winkeltje met eetgelegenheid, een galerie en een "Brocante".
Simiane la Rotonde is voor de sportieve natuurliefhebbers een vertrekpunt voor vele wandelingen in de mooie natuur van de Provence.
In de nabije omgeving vindt u de plaatsen Apt (met op zaterdagochtend een grote Provençaalse markt), Forcalquier, Manosque, Sault (Mont Ventoux), Roussillon, Gordes.. En iets verder, de steden Avignon en Aix-en-Provence, die het bezoeken waard zijn.

Voor uw oriëntatie: Simiane la Rotonde ligt in de buurt van de plaatsen: Apt, Sault, Gordes, Mont Ventoux en Banon.Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Provence met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Provence wordt de schoonheid van de Provence goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 06-11-2020

Aankomst en vertrek op zaterdag in de maanden juli en augustus.

Eindschoonmaak: 30 €

Aanbetaling: 200€/300 € (Te voldoen in de week na reservering en restbedrag vier weken voor aankomst)

Telefoon voor aanvullende informatie:
0033 (0)630293096
0033 (0)492759438

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • parasailing is aanwezig parasailing

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Simiane la Rotonde Apt Sault Gordes Mont Ventoux Banon Alpes de Haute Provence Provence Alpes Cote d'Azur Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.