Te huur: Puy de Dome

Authentieke stal omgebouwd tot een comfortabele Gîte in de Auvergne!

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 7920) bedraagt € 310 tot € 550 per week voor 2 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Authentieke stal omgebouwd tot een comfortabele Gîte in de Auvergne! te huur in Puy de Dome (Frankrijk)
woonkamer van onze Gîte <br>De woonkamer en eetkamer zijn in Z-vorm is bijna 35m2; er loopt een prachtige eiken balk als onderdteuning Eetkamer en keuken <br>vormt een geheel met de woonkamer en is door gietvloer ideaal voor huisdieren. badkamer <br>De royale badkamer met inloopdouche van 95 x 175cm slaapkamer <br>De royale slaapkamer van ; dikke muren zorgen er voor dat het in de zomer altijd koel is! Voorzijde van de boerderij <br>In de voormalige stallen zijn de gites en gecreerd. Algmene terras aan de voorzijde <br>Het algemene terras wordt gebruikt voor diverse aktiviteiten die via onze weekagenda worden aangekondigd Prachtig uitzicht op het meer en de vallei <br>Via een naastliggend pad kunt u naar het meer lopen (100mtr) voor een wandeling. vakantiehuis 9 Puy de Dome Auvergne 9 het trainings- en speelveld. <br>op het speelveld zijn diverse spelatrributen opgesteld om met u hond te spelen of te trainen.

Omschrijving van dit huis in de Puy de Dome Midden-Frankrijk:

woonkamer van onze Gîte <br>De woonkamer en eetkamer zijn in Z-vorm is bijna 35m2; er loopt een prachtige eiken balk als onderdteuning De gezelligheid tussen onze gasten wordt door iedereen gewaardeerd!
Wij hanteren Vroegboekkorting, Meerwekenkorting en eventuele actiekorting; vraag hiernaar!
Onze boerderij is landelijk gelegen aan het recreatiemeer LA PRADE en er is geen doorgaand verkeer, alle winkels en voorzieningen zijn op 3.5 km afstand in het gezellige stadje Saint Eloy les Mines.
Onze 1 of 2 persoons comfortabele Gîte, gebouwd in de voormalige koeienstal, heeft een zeer royale en gezellige woon/eetkamer (bijna 40m2) met diverse authentieke details. De badkamer heeft van een inloop douche van 9-100 x 175cm, handdoeken verwarmer en een straalkachel. In uw vakantiehuis en op het terrein is er WIFI.
Uw ruime slaapkamer (14m2) heeft van twee 1 persoonsbedden van 90x200cm met prima matrassen, zodat ook uw slaapcomfort is gewaarborgd. De bedden zijn voor u opgemaakt als u aankomt.
De Gîte is van alle gemakken voorzien; ook voor mensen die slecht ter been zijn of een rolstoel gebruiken, kunnen hier goed uit de voeten. Door de lindeboom en de 'Franse' muren is het zomers heerlijk koel!
Er is HD tv, met alle Nederlandse en Belgische zenders, zodat u tijdens uw vakantie uw favoriete programma s niet hoeft te missen. Ook is er ons huisboek met diverse uitstapjes en bezienswaardigheden zodat u direct de omgeving kunt gaan verkennen.
Ligging: Onze Gîte is gelegen aan de levendige voorkant van onze boerderij; heeft een direct aansluitend omheind terras van ruim 12m2, zodat uw hond(en) vrij in en uit kunnen lopen. Gedurende de dag is er voldoende schaduw van onze lindeboom, of als u meer zon wilt, kunt U gebruik maken van ons grote algemene terras waar picknicktafels en zonnestoelen klaarstaan.
Aan de achterzijde is onze bibliotheek, waar u een boek, een tijdschrift, een spelletje of een dvd kunt halen. Verder is er een jeu de boule baan, een speelveld voor u en de kinderen.
Voor de honden
Honden zijn bij ons meer dan welkom, zo is er een groot omheind(125cm) speelveld met diverse speel toestellen, een sprudelbadje en een apart omheind snuffelveld; op ons terrein zijn een aantal hondenpoepbakjes geplaatst. Er worden veel activiteiten georganiseerd zoals leuke hondenwandelingen, ons honden speelkwartiertje, wandelingen vanaf de poort o.a. naar het recreatiemeer La Prade
Deze verhuurder heeft nog 4 andere vakantiehuizen te huur op het terrein Vakantiehuis nr. 8182, Vakantiehuis nr. 8183, Vakantiehuis nr. 8184 en Vakantiehuis nr. 8185 BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Auvergne (Combrailles):

Eetkamer en keuken <br>vormt een geheel met de woonkamer en is door gietvloer ideaal voor huisdieren.Directe omgeving van ons verblijf/boerderij:
Onze boerderij ligt op een heuvel iets hoger dan het recreatiemeer La Prade. Vanaf de boerderij heeft u een prachtig uitzicht over het meer en de vallei. Via het naastgelegen pad kunt u een leuke rondwandeling om het meer maken. Er zijn verschillende zwemmeren in de omgeving met een zandstrand, waar u met uw hond(en) mag zwemmen.

Vanaf onze boerderij zijn diverse gemarkeerde wandelingen naar het achtergelegen bos Puy de Malet. In de omgeving zijn veel wandelingen, wel of niet gemarkeerd, uitgezet. In ons huisboek vindt u nog meer wandelideeën. Het huisboek geeft u ook informatie over de omliggende steden en toeristische activiteiten, voor u en uw hond.

Ons vakantiehuis ligt op 2.5 van een stadje en ligt 24 km van de snelweg A-71 en het heeft een rijk historisch verleden. 1 x in de week wordt een historische rondwandeling georganiseerd. Andere interessante steden zijn Vichy met zijn thermaal baden en prachtig centrum; Montluçon met het Château; Clermont-Ferrand een levendige stad met een interessant centrum. In zijn verschillende eetgelegenheden, waar men ook met een rolstoel toegang heeft.

Het dorp heeft een zeer gevarieerd landschap met prachtige vergezichten en een heerlijk klimaat. In de directe omgeving zijn diverse zwemmeren/rivieren, gezellige steden met authentieke marktjes, brocantes en goede en goedkope eetgelegenheden. Kortom u zult zich prima vermaken!

Voor uw oriëntatie: Het vakantiehuis ligt in de buurt van de plaatsen: Montlucon, Clermont Ferrand, Vichy, Moulins en Saint Eloy les Mines. Toon landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 21-09-2020

Verhuurinformatie vakantieboerderij:

De bedden zijn voor u opgemaakt dus u hoeft geen beddengoed mee te nemen en het beddengoed wordt desgewenst wekelijks gewisseld.

Uw gîte is na 16.00 uur voor u beschikbaar en wij verzoeken u om op de vertrekdag de Gîte voor 10.00 uur leeg achter te laten. De kosten van de verplichte eindschoonmaak bedraagt e. 50,00.
De borgsom voor een Gîte per verblijf bedraagt e; 200,00 en deze wordt ter plaatse met u verrekend. We trachten om bij vertrek u de afrekening te geven, d.w.z. dat u de borgsom terug krijgt minus de gemaakte lokale kosten.
Lokale kosten kunnen zijn: toeristenbelasting, eindschoonmaak, broodservice, Table d’d'hôte, verwarming (buitenseizoen), etc.
Ons vakantieverblijf beschikt over voldoende parkeerplaatsen en ook zijn er wasmachines, strijkplank en wasdroger aanwezig, die u tegen een kleine vergoeding kunt gebruiken.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

INFORMATIE VOOR ROLSTOELGEBRUIKERS
De eigenaar van dit vakantiehuis heeft aangegeven dat dit huis rolstoeltoegankelijk is. De mobiliteitsproblemen kunnen echter van persoon tot persoon aanzienlijk verschillen. Wij adviseren u altijd, voordat u gaat reserveren, met de eigenaar/verhuurder contact op te nemen en aan hem/haar te vragen of de aanwezige voorzieningen voor u voldoende zijn.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Geen tuin is aanwezig Geen tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rolstoel toegankelijk is aanwezig Rolstoel toegankelijk
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Fietsen te huur is aanwezig Fietsen te huur
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Wintersport / Ski / Pistes is aanwezig Wintersport / Ski / Pistes
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Montlucon Clermont Ferrand Vichy Moulins Saint Eloy les Mines Puy de Dome Auvergne Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.