Te huur: Puy de Dome Tauves

Wij bieden je een mooie plek voor je vakantie in onze gites met alle voorzieningen van thuisLaat je verrassen door de natuur, de rust en de ruimte

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 6906) bedraagt € 500 tot € 624 per week voor maximaal 4 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Wij bieden je een mooie plek voor je vakantie in onze gites met alle voorzieningen van thuisLaat je verrassen door de natuur, de rust en de ruimte te huur in Puy de Dome (Frankrijk)
vakantiehuis Puy de Dome Auvergne 2 vakantiehuis Puy de Dome vakantiehuis 4 Puy de Dome Auvergne 4 vakantiehuis 5 Puy de Dome Auvergne 5 badkamer Annabelle

Omschrijving van dit huis in de Puy de Dome Midden-Frankrijk:

vakantiehuis Puy de Dome Auvergne 2 Over ons

Wij zijn Marie-Noëlle en Gérard Boyer. Wij wonen en werken in Tauves sinds 1983. Het is een klein dorp in een landelijke omgeving met uitzicht op de bossen en bergen, gelegen in de Auvergne (63690). Ons huis is gelegen in het kleine gehucht Tremoulet Bas.

We hebben besloten om de Jardin des Roses te kopen die naast ons huis ligt. Er zijn drie gites met prachtige tuinen en een adembenemend uitzicht op de bossen en bergen. Direct naast het centrale massief, een prachtig oud vulkanisch gebied dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Op ongeveer 17 km van ons plekje vindt u drie wintersportgebieden op Mont-Dore, Chastreix en Super Besse.
De gites heten Rose, Annabelle en Anemone. De twee huisjes Rose en Annabelle werden beoordeeld door de Thermauvergne (onafhankelijke inspecteur van de VVV), die de gites elk 4 sterren gaf.
Verder is er om het huis en de gites een tuin aangelegd, waar jij en wij kunnen genieten van de rust en het uitzicht, dat ieder seizoen anders is. De tuin bestaat uit verschillende tuinkamers, een moestuintje en een boomgaardje. De ligging van de tuin is grotendeels zuidwest. De tuin profiteert dus van een optimale zonligging.De tuinkamers:

de vijvertuin

de vierkante tuin

de ronde tuin.

de entreetuin,
waar je door heen loopt als je naar ons huis of de gites wilt

schaduwtuin,
een kleine tuin aan de noordkant van ons huis

de picknick/barbequetuin

onze privétuin.
Dit is de tuin voor ons huis. Je bent overigens bij mooi weer altijd welkom om een kopje koffie met ons mee te drinkenGite Annabelle
De Annabelle is onze grootste gite.
en geschikt voor 4 personen.
Bij de inrichting van de Annabelle hebben we er voor gekozen één van de slaapkamers te voorzien van een bed van 2,2m lengte, zodat ook langere mensen kunnen genieten van een goede nachtrust. BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Auvergne:

vakantiehuis Puy de DomeHet meest kenmerkend in de Auvergne zijn de vulcanen. Deze strekken zich uit over meer dan 30 kilometer en zijn een natuurlijke schat die uniek is in Europa. De al eeuwen lang slapende vulkanen behoren nog altijd tot de opmerkelijkste natuurfenomenen in de regio.

Ze zijn zichtbaar zover het oog reikt en op de hellingen heeft zich een plantengroei ontwikkeld die een door de eeuwen heen gevormde, ongerepte natuurlijke omgeving biedt.
In de kraters zijn vaak natuurlijke meren ontstaan.

Liefhebbers van flora en fauna kunnen genieten van de zeldzame wilde planten- en dierensoorten.
Er zijn bergen van verschillende hoogten te vinden, die zich lenen voor mooie wandelingen, fietstochten en motor- of autoritten, waarbij genoten kan worden van mooie vergezichten.

Voor uw oriëntatie: Tauves ligt in de buurt van de plaatsen: La bourboule, Le Mont dore, Clermont Ferrand, Sancy.Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 07-09-2020

Huurprijs is inclusief bedlinnen en handdoeken, toeristenbelasting.
We hanteren geen borg. Bij aankomst kunt u met ons mee-eten als u dat wenst zodat u uw vakantie ontspannen kan beginnen.

De eindschoonmaak is niet inbegrepen

Onze contractgegevens zijn:
Corné van Lammeren
Tremoulel haut
63690 Tauves
tel 0033 974 76 16 19

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Tauves La bourboule Le Mont dore Clermont Ferrand Sancy Puy de Dome Auvergne Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.