Te huur: Herault Olargues

Vrijwel geheel vrijstaand authentiek Frans huis met privé zwembad in een klein dorpje.Schitterend gelegen,vanuit de tuin vrij uitzicht over de bergen.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 9.1

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 6888) bedraagt € 585 tot € 940 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Vrijwel geheel vrijstaand authentiek Frans huis met privé zwembad in een klein dorpje.Schitterend gelegen,vanuit de tuin vrij uitzicht over de bergen. te huur in Herault (Frankrijk)
 vakantiehuis Herault  de cour de cour woonkamer woonkamer

Omschrijving van dit huis in de Herault Zuid-Frankrijk:

Ons huis "Nos Notre" ligt in een klein rustig oud Frans dorpje "Julio", 2 km van het pittoreske dorp Olargues, een mooi klein historisch plaatsje.

Het ruim 110 jaar oude huis, met een authentiek Franse uitstraling heeft een mooie ruime tuin, een mooi zwembad en een schitterend vrij uitzicht over de bergen. Enerzijds bergen met een hoogte van 1100m en aan de zijde waar het huis staat zijn de bergen 600m. Het huis is aan 1 kant geschakeld met een andere woning maar is verder vrijstaand. Het dorpje ligt van de weg af er is ter plaatse alleen bestemmingsverkeer, bij het huis rijden niet of nauwelijks auto's. De auto kan bij afwezigheid van e buren, bij het huis geparkeerd worden (max 2 auto's bij het huis en anders in het dorp).

Het is huis is opgeknapt, heeft centrale verwarming een woonkamer met open haard en een aparte volledig ingerichte keuken. Er zijn 3 slaapkamers met 6 (vaste) slaapplaatsen, een badkamer met douche en 2 aparte wc's (1 boven en 1 in de cour).

Het huis staat op circa 500m2 grond. Er is een boven- en een benedentuin.
In de boventuin aansluitend aan het terras is in 2016 een zwembad gebouwd (4mx10.5mx1.60m).In de benedentuin staat een grote trampoline. En er is een tafeltennisafel aanwezig. De tuin is geheel omheind en kan afgesloten worden.
Aan de achterzijde van het huis bevindt zich de cour (binnenplaats) met een grote schuur en sanitaire voorzieningen.

Houd je van wandelen, fietsen, wildwaterkanoën, de rust, vrijheid en natuur dan ben je hier op het juiste adres. Juist in het voor- en najaar is de temperatuur zeer aangenaam.

Het huis is geschikt voor alle leeftijden. Huisdieren zijn welkom, in overleg met de eigenaar. Rokers vragen wij niet in huis, maar buiten te roken.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Languedoc Roussillon:

vakantiehuis Herault

Het huis bevindt zich midden in een uitgestrekt natuurgebied met veel wandel- en fietsmogelijkheden, er zijn veel gemarkeerde routes in de directe omgeving.

Het klimaat is in voor-en najaar rond de twintig graden. In de zomerperiode juli en augustus is de temperatuur rond de 25- tot 30 graden. Er is een microklimaat, veel depressies gaan langs ons gebied i.p.v. er overheen.

In de directe omgeving kan volop gefietst worden met een mountainbike (er zijn 2 volwassen fietsen dame en heer, beschikbaar). Door de bergen over de weg of bijv. langs Canal du Midi (250 km lang) in de omgeving van Béziers. Vlak bij het huis is op de een voormalige oude spoorweg een 80 km lang vrijwel vlak fietspad aangelegd. Dit is goed te fietsen voor vrijwel iedere fietser.

Zwemmen kan in de omgeving in een van de kenmerkende Georges (5 km) of in een van de dichtbij gelegen meren zoals Lac de Vezoles (16km) of in de Middellandse zee (66km). Daarnaast kan dit ook bij de Jaure, dat is op nog geen kilometer afstand van ons huis, zeer geschikt voor kleine kinderen omdat het water niet heel diep is. Afkoelen kan natuurlijk ook in de eigen tuin en het eigen zwembad, zeer aangenaam in de warme zomers.

In de omgeving kunnen verschillende sporten worden beoefend. Zoals, paardrijden en golfen. Daarnaast is er een groot aanbod aan watersporten als, kanoën (5km), surfen (Lac du Laouzas (26km) of canyoning.

Het huis ligt in de buurt van mooie steden, als Montpellier, Béziers, Narbonne, Pézenas en Carcassonne. In deze steden zijn veel leuke winkels te vinden, daarnaast zijn er musea en kastelen die bezichtigd kunnen worden. In de directe omgeving en in de grotere plaatsen zijn volop restaurantjes te vinden.

In de directe omgeving zijn bij de wijnboer heerlijke wijnen te koop. Vanaf Bedarieux richting kust (Béziers) rijdt u door de grote en bekende wijnstreek de Languedoc.

Voor uw oriëntatie: Olargues ligt in de buurt van de plaatsen: Beziers, Narbonne, Carcassonne, Montpellier en Valras Plage. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 12-11-2022

Aanwezig in het huis:

Slaapkamers:
Kamer één: 1x 2 persoonsbed (2 matrassen 2.00m X 80 cm )
Kamer twee: 1x 2 persoonsbed (2 matrassen van 2.00m X80 cm)
Kamer drie: 2 x 1 persoonsbed (2 matrassen aparte bedden (80x200)
Dekbedden 1 x 2 persoonsdekbed en diverse 1 persoonsdekbedden
Kussens

Keuken:
Koelkast, vriezer, vaatwasser, oven/magnetron, nespresso apparaat, broodbakmachine

Badkamer:
Douche en aparte toilet

In de cour:
Wasmachine en extra toilet

In de tuin:
Boventuin 2 grote terassen en een zwembad (4mx10.5m x1.60m.) Het zwembad is in 2016 gebouwd.
Diverse ligbedden, luie stoelen, twee parasols (en strandparasol), trampoline.
Verrijdbare tafeltennis tafel

Internet (WIFI) is aanwezig.

Meenemen:
Eigen beddengoed, hand- theedoeken, badlakens e.d.

Er is een beheerder aanwezig die het huis opent en afsluit. De eindschoonmaak is verplicht, tegen betaling van €42,50 p/huurperiode.
Wij vragen een 1e aanbetaling. Om uw reservering definitief te maken sturen wij een huurcontract. Daarnaast vragen wij een kleine borgsom, te betalen bij de 2e betaling.

De reservering wordt bevestigd nadat het huurcontract is getekend en de aanbetaling is gedaan. Wij vragen u het restant van de huur te betalen 12 weken voor aanvang van het verblijf.
De huur is in het hoogseizoen €895,- per week , in het voor en naseizoen €685,- met open zwembad en in het laagseizoen €585,-per week. De prijs is op basis van 2 volwassenen (voor een extra volwassene of kind berekenen wij een extra vergoeding, zie elders in de advertentietekst )

Huisdieren zijn welkom, graag in overleg. Rokers vragen wij buiten te roken.
Het huis is omheind en de tuin kan volledig afgesloten worden en is kindvriendelijk

Bent u geïnteresseerd stuurt u dan een email, dit kan in het Nederlands, Engels, Frans of Duits. Contact via de telefoon kan in het Nederlands of Engels.

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Olargues Beziers Narbonne Carcassonne Montpellier Valras Plage Herault Languedoc Roussillon Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.