Logo vakantiehuis frankrijk
Var Frankrijk

Te huur: Var Villecroze

Vakantiehuis in Provence (VAR) te huur aangeboden.(2013 gerenoveerd)

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 6879) bedraagt € 1.100 tot € 1.850 per week voor maximaal 6 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 27 foto's.

Vakantiehuis: Vakantiehuis in Provence (VAR) te huur aangeboden.(2013 gerenoveerd) te huur in Var (Frankrijk)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER In 2020 zijn geen weken meer te huur. Kalender 2021 (11 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Omschrijving van dit huis in de Var Zuid-Frankrijk:

 Maison Evasion is een fantastisch Provençaals vakantiehuis met een prachtig uitzicht.
Het huis is geschikt voor zowel mensen met kinderen, stellen of ouderen. Huis is geheel gelijkvloers. Vanuit zowel de eetkamer als de keuken loopt u zo een overdekt terras op en heeft u veel zin om te zonnen, dan is er een groot terras bij het zwembad of gewoon in de tuin. Achter het huis is ruimte om jeu de boules te spelen of lekker weg te dutten onder de parasolboom.
Het huis is geschikt voor vele manieren van vakantie houden. Gezinnen met jonge kinderen hebben een tuin om ongestoord te spelen met weinig hoogteverschillen en geen doorgaande weg langs het terrein. Het zwembad is omheind en veilig af te sluiten.
Ook voor ouderen is het huis uitermate geschikt. Alles is gelijkvloers en de indeling van het huis garandeert een optimale privacy doordat de ingangen van de slaapkamers en de badkamers niet naast elkaar liggen. Het huis beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Op 1 badkamer is een toilet en er is nog een separate toilet.
Voor meer info kunt u onze website bekijken op www.maisonevasion.nl
Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.De omgeving van deze vakantiewoning in Provence Alpes Cote d'Azur (Provence):

 Villecroze is een authentiek Provençaals dorp met ongeveer 1100 inwoners. Het heeft een leuke kern rondom een marktplein met diverse goede restaurants, bars en terrassen.
Ook is er een bakker en plaatselijke kruidenier.

Het dorp is gelegen tegen de heuvels van de Haute Provence en ligt midden in de vrije en beschermde natuur.
Villecroze is bekend om zijn grotwoningen, watervallen en zijn hoogstaande wijndomeinen.
zo bevinden 3 wijndomeinen zich op loop/fietsafstand van het huis. Chateau Thuerry, Domain St. Jean en Valcolombe.

Fijne restaurants zoals de Cascade van Chef Martine, Le Collobier of Au Bien Etre.
Ook de nabije dorpen TourTour, Salernes en Flayosc hebben een groot aanbod in allerlei prijsklassen.

Andere voorzieningen zoals supermarkten, winkeltjes, markten zijn op korte afstand. Ook is er in de nabije omgeving een ziekenhuis, dokterspraktijk en tandarts aanwezig.

Voor uw oriëntatie: Villecroze ligt in de buurt van de plaatsen: Flayosc, Draguignan, Aups, TourTour en Salernes.Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Provence met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Provence wordt de schoonheid van de Provence goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:
 Datum laatste update: 08-09-2020

Bijzonderheden:

- Borg 200 euro
- Schoonmaak 90 euro
- Allergeen huis (speciale bedden, overtrekken)
- Zeer schoon huis
- Beddengoed/handdoeken zelf meenemen of te huur tegen betaling van € 17,50 pp
- Autohuur vanaf Nice bespreekbaar
- Airport Marseille, Toulon en Nice goede verbinding met NL/BE/ENG/DU

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

  • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
  • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
  • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
  • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
  • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.
BOEK NU of info opvragen In 2020 zijn geen weken meer te huur. Kalender 2021 (11 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

  • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
  • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
  • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
  • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
  • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
  • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
  • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
  • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
  • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
  • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
  • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
  • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
  • Barbeque is aanwezig Barbeque
  • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
  • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
  • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
  • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
  • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
  • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
  • Open haard is aanwezig Open haard
  • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
  • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
  • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
  • Roken verboden is aanwezig Roken verboden


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
  • Wandelen is aanwezig Wandelen
  • Fietsen is aanwezig Fietsen
  • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
  • Vissen is aanwezig Vissen
  • Golfen is aanwezig Golfen
  • Tennissen is aanwezig Tennissen
  • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Villecroze voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Villecroze en in de nabije omgeving van Villecroze gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Var die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Provence Alpes Cote d'Azur waartoe Var behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom Villecroze of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Flayosc, Draguignan, Aups TourTour Salernes
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.