Te huur: Ardennes Buzancy

Deze comfortabele vakantiewoning ligt aan de rand van een dorp met vele voorzieningen en is prachtig gelegen in een merengebied in de Franse Ardennen

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 8.4

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 6648) bedraagt € 575 tot € 775 per week voor maximaal 6 personen.
Bij de verhuring van dit huis is een last minute korting van toepassing. Deze korting is nog niet in de voorgaande huurprijs verwerkt.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Deze comfortabele vakantiewoning ligt aan de rand van een dorp met vele voorzieningen en is prachtig gelegen in een merengebied in de Franse Ardennen te huur in Ardennes (Frankrijk)
 vakantiehuis Ardennes   slaapkamer boven aan de voorzijde van het huis slaapkamer boven aan de tuinkant

LASTMINUTE AANBIEDINGEN: Huurprijs per week

 • 23 oktober 2021 ⇔ € 553


Omschrijving van dit huis in de Ardennes Noord-Frankrijk:

 Deze verrassend ruime woning heeft een omheinde, zonnige tuin op het zuiden. Aan het terras is een halfopen overdekte buitenruimte waarin een grote tafel staat om in de schaduw te kunnen zitten of als het of regent toch buiten te kunnen zijn. Hierin is een mooie open haard. Als u een hond heeft kan die vrij rondlopen in de tuin. Het huis is volledig ingericht voor 6 personen.

In de drie ruime slaapkamers staan goede bedden (ook geschikt voor lange mensen). Twee kamers met twee eenpersoonsbedden waarvan een tweepersoonsbed gemaakt kan worden, één op de begane grond aan de tuinkant en één grote kamer op de eerste verdieping aan de voorkant, waar ook een kinderbedje staat. Op de eerste verdieping aan de tuinkant is een kamer met een tweepersoonsbed.

Beneden is er een ruime woonkamer met t.v. en dvd-speler. De t.v. heeft ontvangst via een Chromecast kabel die aangesloten is op de t.v. Dit houdt in dat u als huurder uw mobiel of laptop kunt verbinden met de t.v. d.m.v. een app om Chromecast te installeren op uw apparaat. U kunt dan via NPO start Plus NPO 1,2,3 kijken en/of Netflix, YouTube op het scherm.
De ruime eetkeuken heeft alle comfort (afwasmachine, elektrische oven, magnetron enz.). Beneden zowel als boven is een toilet.
Apart hiervan is er boven een ruime badkamer met douche en een wasmachine. Er is draadloos internet. In de tuin zijn een vaste barbecue, een vuurkorf en tuinmeubels.

Sinds kort hebben we de zolderruimte helemaal opgeknapt en ingericht. In deze grote ruimte, ongeveer 15m x 5m, is een tafeltennistafel, een roeimachine, een beamer met Chromecast verbinding en een comfortabel bankstel.

Er is een grote, inpandige garage waarin u eventueel de auto kunt parkeren.

Voor wie van lezen of films kijken houdt, is er een collectie boeken en dvd's om van te genieten. BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Champagne Ardennes (Argonne):

vakantiehuis ArdennesOp slechts 270 km van Breda ligt het huis aan de rand van het sfeervolle plaatsje Buzancy (340 inwoners). Hier zijn een goede supermarkt, een bakker/patisserie, een restaurant en een hotel/café-restaurant, een artsen- en een dierenartsenpraktijk, een apotheek en een garage/tankstation.

U kunt naar het meer lopen (ong. 1500m) langs een lieflijk weggetje aan de overkant. Dit is de oprijlaan van het voormalig kasteel, dat helaas lang geleden volledig is afgebrand. Wel staan er nog de originele stallen, waar een beroemde paardenfokkerij in huist. Hierna loopt u langs weilanden met koeien en paarden. Daarna begint het meer, de voormalige hofvijver van het kasteel. Er is een zandstrand en er kan 's zomers worden gezwommen en gepicknickt. Er is een camping waar ook Nederlands wordt gesproken en waar van juni tot september 's avonds frites enz. afgehaald kunnen worden. Hier kan men ook fietsen huren. Daar vlakbij is een vismeer voor liefhebbers van vissen. Als u hier verder loopt kunt u een natuurgebied inlopen. Er zijn wandelroutes aangegeven door dit merengebied met een bijzondere flora en fauna. Dit is zeer de moeite waard als u van wandelen houdt.

In de directe omgeving zijn de uitgestrekte bossen van de Ardennen, de wijngaarden van de Champagne en vele Romaanse kerken. U kunt vanuit het huis mooie wandelingen maken, zwemmen en vissen (op 500m), fietsen, paardrijden. Er zijn veel mogelijkheden tot het maken van excursies (Vouziers 20 km, Sedan 40 km, Verdun 45 km, Le Chesne/Lac de Bairon (kanoën) 17 km en Reims 80 km).

Als u meer boodschappen wilt doen, kunt u naar het stadje Vouziers (20 km)gaan. Er zijn een aantal grote supermarkten. U kunt daar een lunch gebruiken op het gezellige pleintje.

In de maanden mei tot en met september kunt u de vele lokale 'brocantes' en 'vide-gréniers' bezoeken waar u misschien nog een aardig Frans vaasje kunt vinden.

Voor uw oriëntatie: Buzancy ligt in de buurt van de plaatsen: Vouziers, Sedan, Charleville Mezieres, Verdun en Reims.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 17-09-2021

De huur is inclusief alles, ook het beddengoed en de schoonmaak. Wel verwachten we dat u het huis netjes achterlaat.In de weken 1 t/m 17 en 30 t/m 52 berekenen we 50 euro extra voor de verwarming.

U ontvangt een huurcontract. Als u de aanbetaling van 50 euro heeft overgemaakt is de reservering definitief. De rest van het bedrag moet 2 weken voor de huurperiode betaald zijn. Als deze betaald is ontvangt u de code van het sleutelkastje waarin de huissleutel zich bevindt.
De huurperiode loopt van zaterdag (16.00 uur) tot zaterdag (10.00 uur).

Er wordt een borgsom gevraagd van 200 euro, die direct nadat de contactpersoon is wezen kijken weer wordt teruggestort.

Als u deze woning wilt huren, stuurt u dan een e-mail. Ook kunt u bellen of sms'en naar 06-55347339. Ik spreek Nederlands, Frans, Engels, Portugees en Duits.

Zijn er nog vragen heeft, stel die gerust.

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Fietsen te huur is aanwezig Fietsen te huur
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Peuter zwembad is aanwezig Peuter zwembad
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Buzancy Vouziers Sedan Charleville Mezieres Verdun Reims Ardennes Champagne Ardennes Noord-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.