Te huur: Corrèze Mailhac

Volledig afgesneden van de bewoonde wereld, diep tussen de heuvels en in de bosrijke gebieden van de Corrèze, ligt een piepklein en idyllisch huisje..

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 6641) bedraagt €445 tot € 545 per week voor 2 personen.

Met de volgende link button kunt u contact opnemen met de verhuurder van dit vakantiehuis voor nadere informatie of reservering. Wilt u wel de beschikbaarheid controleren?
Klik op de kalender link om te zien wanneer het vakantiehuis nog gehuurd kan worden.
📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ Contact verhuurder 🛈 Overzicht huurprijzen

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Volledig afgesneden van de bewoonde wereld, diep tussen de heuvels en in de bosrijke gebieden van de Corrèze, ligt een piepklein en idyllisch huisje.. te huur in Corrèze (Frankrijk)
romantiek bij de voordeur uitzicht vanuit je luie stoel rechts van het huisje ons 'kasteeltuintje' linker uitzicht richting de grote brug gespiegeld uitzicht vanuit een voorraampje Foto 7 s'avonds miljoen sterren kijken en gezellig om de vuurpot Entresol 1met uitzicht op Le Grand Pont Le Grand Pont (de grote brug) vanuit raam slaapvertrek
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Corrèze Midden-Frankrijk:

romantiek bij de voordeur

Volledig afgesneden van de bewoonde wereld, diep tussen de heuvels en in de bosrijke gebieden van de Corrèze, ligt een piepklein en idyllisch huisje 'Le Grand Pont'. Het huisje is vernoemd naar de spoorbrug over een aangrenzende vallei.

'Le Grand Pont'

'Le Grand Pont' is klein en eenvoudig, maar uiterst comfortabel. Klopt, er is geen Wifi, geen TV of vaste telefoon. Maar de heerlijke en goed uitgeruste badkamer (ligbad, aparte douche en toilet) en de moderne en net gerenoveerde keuken compenseren veel.

En natuurlijk vooral de stilte van de pure natuur, waar geen mens je stoort. Je voelt je helemaal één met de natuur. Een heilzamer manier van onthaasten bestaat er haast niet. Jouw eigen idyllische plekje op aarde. Binnen op de chaise longue bank voor de houtkachel, of buiten bij de lindeboom onder een sterrenhemel met een frans wijntje of kopje thee.

Vanaf de openbare weg is het echt niet te vinden. Je rijdt eerst over een kronkelpad, daarna door een boomgaard van kastanges, fruit en notenbomen en komt dan aan op jouw eigen idyllische plekje op aarde.

Het plekje wordt omgeven door bossen en weilanden met prachtige vergezichten over de ongerepte natuur van de Correzze. Daar lig je dan onder je eigen boom op je eigen veldje. Zwem plekken zijn er in de buurt, zowel zwembaden als grote meren met strandjes. Kijk maar in de lade van de gele kast waar vele suggesties voor een fijne uitstap te vinden zijn.

's Ochtends lekker laat wakker worden, buiten alleen de vogels horen fluiten en het zachte geruis van bladeren in de bomen. Een flinke wandeling maken en daarna koffie met je eigen gebakken broodje. 's Avonds maak je een knapperend vuur buiten, en tuur je uren naar de miljoenen sterren of als het afkoelt gezellig om de houtkachels binnen.

Je vakantie kan meteen beginnen

Als je aankomt vind je op de afgesproken plaats de sleutel, even bukken voor je naar binnen gaat en de entresol beklimt en je vakantie kan meteen beginnen. De bedden zijn al opgemaakt en voor iedereen ligt er een handdoek klaar.

Er is een handleiding met duidelijke gebruiksaanwijzing die vooraf wordt toegezonden en er ligt ook een exemplaar in de roze kastlade. Daarin staan ook alle bijzonder- en wetenswaardigheden, bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde winkels, leuke dagtrips en 'dingen te doen' in de omgeving' . Maar ook hoe het gaat met het afval gaat en dat je de zondagmarkt niet vergeet in Objat.

Wat kunnen we nog meer vertellen. Niets eigenlijk meer, kom gewoon zelf maar ontdekken.
Je bent van harte welkom.

Frits en Erna

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Limousin:

uitzicht vanuit je luie stoel

Le Grand Pont ligt middenin de prachtige natuur van de Corrèze. De meeste activiteiten die je ontplooit kan je doen vanuit het huisje zelf. Denk daarbij aan lange wandeltochten, de boeren zondag markt in Objat bezoeken of lekker luieren in de hangmat.

Een dagje winkelen in Brive is van harte aan te raden. Of als je meer van golfen houdt zijn er verschillende golf courses in de buurt. Ben je meer een type dat lekker aan het strand wil liggen, dan is er op nog geen half uur rijden een prachtig groot meer bij Brive waar je je helemaal kunt uitleven.

15 min. rijden met de auto ligt het dorp Arnac Pompadour dat zijn naam dankt aan het kasteel aan Madame de Pompadour en aan de paardensport die nog levendig aanwezig is.

Natuurliefhebbers, wandelaars en lekker luieren mensen gaan het hier helemaal vinden en eindelijk eens dat boek uitlezen waar ze het hele jaar geen tijd voor hadden.

Voor uw oriëntatie: Mailhac ligt in de buurt van de plaatsen: Lascaux, Brive, Pompadour, Objat. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen ❤️ Opslaan in Favorieten

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 445 tot € 545 per week. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

Datum laatste update: 12-08-2023

De huursom is inclusief:

opgemaakte bedden tot 4 personen
1 handdoek per persoon
theedoeken
elektriciteit
water
openhaardhout
u levert het huis veeg schoon op

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Geen kinderen Adults only is aanwezig Geen kinderen Adults only
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • Parachute springen is aanwezig Parachute springen

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:

🛈 Extra informatie

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡Mailhac 🏡Lascaux 🏡Brive 🏡Pompadour 🏡Objat 🏡Corrèze 🏡Limousin 🏡Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
Wilt u ook de 🛈 Disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.