Informatie of boeken Dit vakantiehuis in detail Is dit huis nog vrij?

Te huur: Departement: Gard,

Studio voor twee personen in rustige omgeving, weids uitzicht, privé zwembad. Veel bezienswaardigheden in de omgeving.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 6463) bedraagt € 420 tot € 560 per week voor 2 personen.

✅ Indien u binnen 14 dagen voor aankomst reserveert dan ontvangt u een last minute korting van 10%. Controleer s.v.p. de kalender welke weken nog op korte termijn vrij zijn. De korting is onder voorbehoud van reeds aangeboden kortingen ter voorkoming van dubbele kortingen.


Met de blauwe button kunt u contact opnemen met de verhuurder van dit vakantiehuis voor nadere informatie of reservering.
Klik op de groene beschikbaarheid kalender knop om te zien wanneer het vakantiehuis nog gehuurd kan worden.
📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ Contact verhuurder 🛈 Overzicht huurprijzen

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Studio voor twee personen in rustige omgeving, weids uitzicht, privé zwembad. Veel bezienswaardigheden in de omgeving. te huur in Gard (Frankrijk)
zicht op het huis <br>Het voorste, lagere gedeelte is de studio.Er loopt een pad vanaf de studio naar het zwembad. het terras bij de studio. de studio Foto 5 de kitchenette Nederlandse schoolkaart van Frankrijk jeu-de-boulesbaan terrasje bij het huis de bewoners <br>uw gastvrouw en gastheer
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Gard, Zuid-Frankrijk:

zicht op het huis <br>Het voorste, lagere gedeelte is de studio.Er loopt een pad vanaf de studio naar het zwembad.

De studio, geheel gelijkvloers - is geschikt voor twee personen. Er is een tweepersoons bed (160/200), een kitchenette, badkamer met douche en wc. Sfeervolle inrichting met kunst (schilderijen en keramiek) van de eigenaren. Er is gratis WiFi internetaansluiting. De studio heeft een eigen terras van 25 m2 op het zuiden en westen. U kunt gebruik maken van onze tuin met jeu-de-boulesbaan en van het zwembad (8/5 m). De studio is rookvrij; huisdieren worden in principe niet toegelaten.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 6463 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Languedoc Roussillon:

het terras bij de studio.

Deze studio, met zelfstandige toegang, maakt deel uit van ons domein met een prachtig weids uitzicht. Het domein beslaat een oppervlakte van 12.000 m2 en is gelegen in de vallei van de Cèze, even buiten de bebouwde kom in de Gard. De studio beschikt over een eigen terras. Onder aan het terrein loopt de Cèze, waar gezwommen en gekanood kan worden. De afstand tot Utrecht is ca. 1130 km.
Rond de vallei van de Cèze heb je naar het noorden de Ardêche met prachtige natuur en vele mooie dorpen en stadjes, naar het oosten een hoogvlakte tot aan de Rhônevallei en de steden Avignon en Orange. Naar het zuiden de Uzège met het Middeleeuwse stadje Uzès, Nîmes en de Middellandse Zee. Naar het westen het grote natuurgebied de Cévennen. Er zijn vele leuke markten en 'vide greniers' in de buurt.
De omgeving is zeer geschikt om te wandelen, kanoën en fietsen. Grotere plaatsen in de omgeving zijn verder Alès, Bagnols-sur-Cèze en Montpellier. In de zomer vinden er veel festivals plaats, o.a. het Festival des Cordes Sensibles in Saint- en Tharaux Arts et Musique in Tharaux.

Voor uw oriëntatie: Het vakantiehuis ligt in de buurt van de plaatsen: Alès, Nîmes, Montpellier, Avignon. Toon landkaart

Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen ❤️ Opslaan in Favorieten

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 420 tot € 560 per week. Indien het mogelijk is om per dag te huren dan worden dagprijzen in rekening gebracht. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

Datum laatste update: 03-06-2024

Het hoogseizoen betreft juli en augustus, het voor- en naseizoen: juni en september,het laagseizoen oktober tot en met mei.

Er is mogelijkheid van 'table d'hôtes', dwz dat er op een aantal dagen per week tegen redelijke vergoeding kan worden meegegeten met de gastheer en gastvrouw.

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de diensten van de gastvrouw als (enneagram)coach. Tevens kan de studio gebruikt worden voor een retraite.

In de pijs is linnengoed inbegrepen.
Verhuur voor een midweek (ma t/m vrij) is bespreekbaar.
De boeking wordt definitief na ontvangst van de helft van de huurprijs. Er geldt een waarborgsom van € 100,--, bij aankomst te voldoen.


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Geen kinderen Adults only is aanwezig Geen kinderen Adults only
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Toeristische omgeving is aanwezig Toeristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:


Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:
🛈 Extra informatie

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig (binnen 6 dagen na vastlegging van de booking|) een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Of klik hier op tijd op de rode button.
🛈 Verzekering afsluiten


Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡Alès 🏡Nîmes 🏡Montpellier 🏡Avignon 🏡Gard 🏡Languedoc Roussillon 🏡Zuid-Frankrijk 🏡 Kijk op MAPS

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.

Wilt u ook de disclaimer lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
🛈 Disclaimer
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.