Logo vakantiehuis frankrijk
Puy de Dome Frankrijk

Te huur: Puy de Dome Ambert

Even lekker met de voeten in uw eigen beek? Kom genieten van onze idylle!

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 5103) bedraagt € 385 tot € 565 per week voor maximaal 4 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 30 foto's.

Vakantiehuis: Even lekker met de voeten in uw eigen beek? Kom genieten van onze idylle! te huur in Puy de Dome (Frankrijk) Terras vanaf de weg De woonkamer De slaapkamer Zicht vanaf het overdekte terras De tweede slaapkamer Sfeerbeeld 1e slaapkamer De woonkamer De eethoek
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER In 2020 zijn geen weken meer te huur. Kalender 2021 (11 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Omschrijving van dit huis in de Puy de Dome Zuid-Frankrijk:

Terras vanaf de weg Maison La Combe Basse  is een bijgebouw van een oude watermolen waar in vroegere jaren papier werd gemaakt. Het bijgebouw is verbouwd tot een vakantieverblijf voor vier personen. Het huis heeft een royale woonkamer met een open keuken.
Er zijn twee slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en toilet.
Onder het huis in de "cave" is een wasruimte met een wasmachine.
Het huis heeft twee terrassen, één aan de zijkant, met het geluid van een kleine waterval  en een tweede terras aan de voorkant. Dit terras heeft een overkapping zodat men met minder goed weer ook buiten kan zitten. De directe omgeving van het huis is waterrijk. Daardoor is het huis iets minder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Het huis heeft een Nederlands sprekende beheerder die op 4 km afstand woont, de sleutels afgeeft en de gasten uitzwaait.
 
Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 5103 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.De omgeving van deze vakantiewoning in Auvergne (Park Naturel Regional de Livradois-Forez):

De woonkamer De omgeving.
Maison La Combe Basse ligt in het nationale park de Livradois-Forez, wat onderdeel uitmaakt van het departement "Puy de Dome" in de Auvergne. De Livradois-Forez is een authentiek en innemend gebied met bergen tot 1600 meter, bosrijk met veel (kleine) riviertjes en vele mooie plaatsen om te ontdekken. Het gebied heeft een landklimaat, warme zomers en sneeuwrijke winters. In alle seizoenen een ideale vakantie bestemming.
Vanuit het huis zijn veel (sportieve) activiteiten te ondernemen. Vele wandel-en mountainbike-routes zijn uitgezet. Zwemmen en kanoën in de "Gorge d'Allier" of in de "Gorge de Loire". Steden als Clermont-Ferrand, Puy en Velay, Lyon en Vichy, een  historische kuuroordplaats, zijn  binnen een straal van 80 km te ontdekken. In de winter kan men skiën, sleeën, langlaufen en sneeuwwandelen.
In de directe omgeving van het huis vindt men het dorpje Valeyre, waar heerlijke franse croissants en "tarte de pomme" gehaald kunnen worden. Naast het huis bevind zich de "Moulin Richard de Bas", een papiermuseum.
In Ambert, 4 km van het huis, zijn de grote supermarkten, de regionale markt op donderdagmorgen, restaurants en terrasjes om te genieten van een lekkere café au lait.
Ambert heeft een (overdekt) zwembad, een zwemplas, tennisbanen, musea en een dierentuin.
 

Voor uw oriëntatie: Ambert ligt in de buurt van de plaatsen: Clermont Ferrand, Puy en Velay, St Etienne, Lyon en Vichy.Toon op landkaart
Informatie voor de huurder:
De slaapkamer Datum laatste update: 31-08-2020

Verdere details over de verhuur zijn te vinden op onze site, www.lacombebasse.nl 
Bedlinnen is bij de verhuur inbegrepen.
Kosten van de verplichte eindschoonmaak bedragen 50 euro.
Schoonmaakkosten worden bij de reservering gefactureerd.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Deze verhuurder heeft een eigen website. Mogelijk vindt u hier nog aanvullende informatie.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.
BOEK NU of info opvragen In 2020 zijn geen weken meer te huur. Kalender 2021 (11 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Gezellige omgeving is aanwezig Gezellige omgeving
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden
 • Nudisme toegestaan is aanwezig Nudisme toegestaan


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Wintersport / Ski / Pistes is aanwezig Wintersport / Ski / Pistes
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • parasailing is aanwezig parasailing
 • Hanggliding is aanwezig Hanggliding
 • Deltavliegen is aanwezig Deltavliegen
 • Parachute springen is aanwezig Parachute springen
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Ambert voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Ambert en in de nabije omgeving van Ambert gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Puy de Dome die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Puy de Dome behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom Ambert of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Clermont Ferrand, Puy en Velay, St Etienne Lyon Vichy
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.