Te huur: Var Le Thoronet

Villa Les-Eucalyptus voor zon, zee, bergen, cultuur en rust,

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 3394) bedraagt € 400 tot € 925 per week voor maximaal 4 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Villa Les-Eucalyptus voor zon, zee, bergen, cultuur en rust, te huur in Var (Frankrijk)
Het zwembad Het terras met uitzicht op de bergen. Zithoek met open haard. 2 persoonsbed <br>Het 2 persoonsbed staat in een ruimte, afgescheiden met een gordijn, zodat je kan genieten van de zonsopgang. De slaapkamer met 2x 1 persoonsbedden <br>Deze slaapkamer is voorzien van een deur. De gîtes <br>De gîtes hebben op het terras een wijds uitzicht tot zelfs aan de Alpen. De keuken <br>Een volledig in gerichte keuken met alle moderne apparatuur. Zonsopgang in Les-Eucalyptus <br>Een van de mooie zonsopgangen. Volle maan in Les-Eucalyptus

Omschrijving van dit huis in de Var Zuid-Frankrijk:

Het zwembad Voor een onbezorgde vakantie met zon, zee, bergen, cultuur en rust, zijn 2 ruime bungalows voor 4 personen te huur. De bungalows staan in het zuiden van de Provence in het dorpje Le Thoronet. De bungalows liggen op een privé-terrein van 3200 m2, in een natuurlijke omgeving, met een prachtig uitzicht op de Alpen. De bungalows staan tegen een berg aangebouwd, temidden van een bosrijke omgeving. De bungalows zijn gebouwd in 2000 en voorzien van alle comfort. De inrichting is modern. Voor eventuele frisse avonden in het vroege voorjaar of het najaar is er verwarming aanwezig.Voor de noodzakelijke verkoeling kunt u genieten van ons fraaie zwembad (8x4m). Om het zwembad ligt een ruim terras voor de zonaanbidders.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 3394 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Provence Alpes Cote d'Azur:

Het terras met uitzicht op de bergen. Het dorpje Le Thoronet ligt ongeveer 10 kilometer ten noorden van de afslag Le Luc van de autoroute A8. In het dorp zelf ligt een prachtige Middeleeuwse Abdij (op de autoroute A8 staan borden richting Abbaye Le Thoronet). Door de zeer gunstige ligging t.o.v. de verschillende uitvalswegen zit u binnen een half uur op het strand van Frèjus. Daarnaast zijn er nog vele mogelijkheden voor het maken van uitstapjes naar bijvoorbeeld St. Tropez, Cannes, Nice, Monaco, Aix en Provence en Grasse. Ten noorden van Le Thoronet ligt het prachtige natuurgebied "de Grand Canyon du Verdon", een bezoek aan dit gebied is eigenlijk een must.Het gebied is een waar eldorado voor golfers, met maar liefst twaalf golfterreinen binnen een straal van 50 km.

Voor uw oriëntatie: Le Thoronet ligt in de buurt van de plaatsen: Lorgues, St Tropez, Frejus.

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Provence met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Provence wordt de schoonheid van de Provence goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 15-09-2021

Voorwaarden
 
A. Reservering en betaling
 
1. Uw reserveringsopdracht kan per E-mail, per brief of per telefoon aan ons worden doorgegeven. Na reservering ontvangt u van ons binnen een week een schriftelijke bevestiging van de reservering. Er kunnen slechts rechten aan de reservering worden ontleend nadat het volledig verschuldigde bedrag door ons is ontvangen
2. De aanbetaling bedraagt 40% van de totale huursom. Het bedrag dient binnen één week na ontvangst van onze bevestiging door ons te zijn ontvangen. Indien de huurder zijn betalingsverplichtingen niet nakomt zijn wij gerechtigd de betreffende reservering te annuleren. De huurder blijft echter gehouden aan zijn betalingsverplichting.
3. Het restant van de huursom plus een borgsom van € 150 dient uiterlijk 8 weken voor aanvang van de huurperiode in ons bezit te zijn. Bij reserveringen binnen 8 weken voor aanvang van een huurperiode dient het totaal verschuldigde bedrag (inclusief de borg) direct te worden voldaan.
4. De borgsom wordt na afloop van het verblijf, na controle van de bungalow op uw rekening teruggestort. Eventueel nog te betalen bedragen worden met de borg verrekend.
5. Voor het gebruik van de was? strijkgelegenheid wordt per keer € 4 in rekening gebracht.
6. Wij raden u aan zelf te zorgen voor een annuleringsverzekering.
 
B. Het verblijf
 
1. De bungalows worden per week verhuurd. De aankomst is zaterdag tussen 16 en 21 uur. Het vertrek is op zaterdag vóór 10 uur 's ochtends.
2. De huurder aanvaardt de verplichting de bungalow, de meubels en andere losse of vaste voorwerpen in en om het huis in dezelfde staat achter te laten als waarin hij ze bij aankomst heeft aangetroffen. De huurder verplicht zich de bungalow schoon achter te laten. Verzaakt hij zijn plicht dan is de eigenaar gerechtigd (schoonmaak)kosten in rekening te brengen. De huurder zal alle door zijn toedoen gebroken of vernielde voorwerpen, meubels, etc. in en om de bungalow vervangen of betalen.
3. De huurder kan zelf zorgen voor het beddengoed, handdoeken, etc., maar kan dat ook bij ons huren. Huurprijzen worden op aanvraag toegestuurd. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. De afmetingen van de bedden zijn 140x200 en 90x200.
4. Verblijf van andere personen dan de huurders is, zonder voorafgaande goedkeuring, niet toegestaan.
 
C. Huisregels
 
1. Barbecuen met houtskool is niet toegestaan. Er is een electrische barbecue aanwezig.
2. Huisdieren zijn in de bungalows niet toegestaan.
3. Gebruik van het zwembad is:
- op eigen risico
- alleen toegestaan voor huurders- alleen toegestaan tussen 8 uur 's ochtends en 10 uur 's avonds

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Deze verhuurder heeft een eigen website. Mogelijk vindt u hier nog aanvullende informatie.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • Parachute springen is aanwezig Parachute springen

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Le Thoronet Lorgues St Tropez Frejus Var Provence Alpes Cote d'Azur Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.