Logo vakantiehuis frankrijk Logo vakantiehuis frankrijk


Te huur: Lot et Garonne Allemans du Dropt

Maison De Caractère Sainte Anne Sud

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 1418) bedraagt €2.310 per week voor maximaal 10 personen.

Met de volgende link button kunt u contact opnemen met de verhuurder van dit vakantiehuis voor nadere informatie of reservering. Wilt u wel de beschikbaarheid controleren?
Klik op de kalender link om te zien wanneer het vakantiehuis nog gehuurd kan worden.
📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ Contact verhuurder

🛈 Overzicht huurprijzen

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Maison De Caractère Sainte Anne Sud te huur in Lot et Garonne (Frankrijk)
Foto 2 vakantiehuis Lot et Garonne Foto 4 Foto 5 5 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Foto 10
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Lot et Garonne Zuid-Frankrijk:

Foto 2

Maison De Caractère Sainte Anne Sud is een authentieke ruime woning die zich bevindt op een terrein van 2ha met een zwembad, terras en grote tuin. De accommodatie biedt gratis WiFi en privé-parkeergelegenheid. Het vakantiehuis heeft vier slaapkamers en een alcove. Bewoners kunnen gebruik maken van twee badkamers. Voor extra gemak zijn handdoeken en beddengoed beschikbaar. U kunt zwemmen in het privézwembad, tot rust komen in een grote tuin, fietsen, gaan wandelen of vissen. Voor de liefhebbers is er een biljart ter beschikking.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 1418 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Aquitaine (Nouvelle Aquitaine):

vakantiehuis Lot et Garonne

Allemans-du-Dropt is een gezellig dorpje ten noorden van de Lot-et-Garonne, vlak bij de Dordogne. Hoewel het vakantiehuis heel dicht bij het centrum van het dorp ligt komt je er terecht in een oase van rust. In het dorp is er een bakker, beenhouwer, restaurant, apotheker, krantenwinkel en café. Voor grote inkopen kan men terecht in een grote Intermarché op 8km. Bergerac waar zich de dichtstbijzijnde luchthaven bevindt, ligt op 37 km van het vakantiehuis.
In de omgeving zijn vele kleine charmante dorpjes het bezoeken waard. Maar ook de grootstad Bordeaux of het wijndorp Saint-Émilion zijn bereikbaar binnen een 1h15min.

Voor uw oriëntatie: Allemans du Dropt ligt in de buurt van de plaatsen: Duras, Bergerac, Eymet, Marmande en Bordeaux. Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Aquitaine met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Aquitaine wordt de schoonheid van Aquitaine goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen ❤️ Opslaan in Favorieten

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 2.310 tot € 2.310 per week. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

Datum laatste update: 02-02-2024

Keukenlinnen, badhanddoeken en beddenlakens zijn voorzien.
Het huis moet niet door de huurder worden gepoetst, maar er is een voorzichtig verzoek de woning met respect te behandelen.
Bij aankomst wordt de huurder verwelkomt door een vriendelijke dame.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:

🛈 Extra informatie

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡Allemans du Dropt 🏡Duras 🏡Bergerac 🏡Eymet 🏡Marmande 🏡Bordeaux 🏡Lot et Garonne 🏡Aquitaine 🏡Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
Wilt u ook de 🛈 Disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.