Te huur: Gard Goudargues

Villa met privé zwembad in departement Gard te huur.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 1168) bedraagt € 1.530 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Villa met privé zwembad in departement Gard te huur. te huur in Gard (Frankrijk)
zitkamer eetkamer slaapkamer slaapkamer slaapkamer keuken keuken Les Hirondelles dubbele wastafel

Omschrijving van dit huis in de Gard Zuid-Oost-Frankrijk:

zitkamer De begane grond bevat een ruime L-vormige hal/gang waar op uit komen de woonkamer, de keuken, de bijkeuken, een toilet en de trap naar de 1e etage.
De woonkamer is 35 m2 en voorzien van een complete inrichting voor 6 personen. Gezellige stijldetails in meubilair en aankleding zijn gezocht bij de sfeer waarvan wij vinden dat het huis dat uitstraalt. De verwarming in het hele huis is elektrisch. De woonkamer is tevens voorzien van een grote boekenkast met voor elk wat wils.

De keuken, die een open verbinding heeft met de woonkamer, is voorzien van een koelkast, vrieskast, vaatwasmachine, combimagnetron, 4-kookplaten, afzuigkap. Er is veel keukengerei aanwezig.
In de bijkeuken is een extra koelkast, de wasmachine en een wasdroger.

Op de 1e etage zijn voor u 3 slaapkamers beschikbaar; 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed (2x0.80) van 1.60 breed. Eén slaapkamers zijn voorzien van bedden van 0.90 x 2.00 mtr.en één slaapkamer met bedden van 0.80 x 2.00 mtr. Er is tevens een babybedje aanwezig. Alle kamers zijn voorzien van zeer ruime kledingkasten. Op de 1e etage is ook een apart toilet alsmede een ruime badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel en voldoende mogelijkheden om uw handdoeken op te hangen en uw toiletspullen neer te zetten. Alle vloeren in het huis en ook de trap zijn voorzien van plavuizen. Op de ruime overloop nog een boekenkast en op 1 van de slaapkamers een koekenkastje met kinderboeken en stripboeken.

Vanuit de woonkamer komt u eerst op een overdekt terras wat doorloopt naar aan één kant een kleiner en een groot overdekt terras en het zwembad en aan de andere kant nog wat extra terrassen zodat u kan kiezen waar u wilt zitten. Er is veel terrasmeubilair aanwezig. Bij één van de terrassen treft u ook de barbecue. De tuin is geheel afgescheiden van buren waardoor u veel privacy heeft op het terrein.

Het zwembad is 8 bij 4 meter en heeft een vlakke bodem op 1.50 meter diepte. Het zwembad wordt onderhouden door een vriendelijke Fransman die ook Engels spreekt. Qua beveiliging zijn er in Frankrijk regels ontwikkeld waaraan een huis wat verhuurd wordt met een zwembad moet voldoen. Wij voldoen aan die regels. BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Languedoc Roussillon (Val de Ceze):

eetkamer In het departement GARD, net onder de ARDÊCHE, ligt het Venetië van de Gard: het gezellige plaatsje GOUDARGUES met een actieve middenstand in hun leuke winkeltjes en gezellige terrasjes en restaurantjes en een zeer gezellige markt op woensdagochtend.
Het huis ligt op ongeveer 700 meter afstand, net buiten het centrum, van het dorp.
Onze vakantie accomodatie "LES HIRONDELLES" ligt hiermee in een gebied waar qua natuur als cultuur veel te zien en te beleven valt. Historische steden als Uzès (met zijn beroemde zaterdagmarkt), Orange (theater), Nimes (arena), Avignon (Palais des Papes, Pont Benezet,) maar ook Arles (van Gogh) en Remoulins (Pont du Gard). Andere activiteiten in de Gard; kajakken, vissen, grotten, bamboebos, romaanse kerkjes, (antiek) marktjes, golfen en uiteraard wijnproeverijen. De volgende sportieve activiteiten zijn mogelijk in de nabije omgeving (max. 30 minuten per auto)
Klimmen, zwemmen, wandelen, mountainbiken, paardrijden, watersport, bergsport.
Er is veel info in ons huis maar ook het VVV in Goudargues is heel behulpzaam.

Voor uw oriëntatie: Goudargues ligt in de buurt van de plaatsen: Bagnols sur Ceze, Uzes, Avignon.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 28-06-2021

Wij verhuren onze vakantiewoning het gehele seizoen van ZONDAG TOT ZONDAG, het is dan ook rustiger op de autoroute.
Alle genoemde bedragen zijn inclusief eindschoonmaak, electriciteit en bad- en bedlinnen. ALL-IN dus !!
Er wordt een borg gevraagd van € 250,00.
Door de beveiliging rondom het zwembad is het huis zeer geschikt voor kleine kinderen. Baby's tot 1 jaar gratis, voor hen is aanwezig: bedje, badje, tummy-tub, luieremmer, aankleedkussen een buggy en een box. Via email kunnen de overige voorwaarden opgevraagd worden.
Indien u aansluitende jaren terugkomt krijgt u korting die kan oplopen tot € 200,00 per kalenderjaar!!

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Goudargues Bagnols sur Ceze Uzes Avignon Gard Languedoc Roussillon Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.