Te huur: Ardeche St Apollinaire de Rias

Ruime gite op privéterrein van 1,5 ha met gemeenschappelijk zwembad. Verhuur van zaterdag tot zaterdag in het hoogseizoen.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8545) bedraagt € 500 tot € 825 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Ruime gite op privéterrein van 1,5 ha met gemeenschappelijk zwembad. Verhuur van zaterdag tot zaterdag in het hoogseizoen. te huur in Ardeche (Frankrijk)
Het overdekte terras. De open keuken en gang naar slaapkamers en badkamer. De zithoek. De badkamer met douche, wastafel en wc Slaapkamer met 2 éénpersoons bedden. Slaapkamer met 2 persoons bed. Slaapkamer met stapelbed. Het terras voor met uitzicht op het zwembad. Het overdekte zitje bij het zwembad.

Omschrijving van dit huis in de Ardeche Zuid-Frankrijk:

Het overdekte terras. Uw vakantie begint zodra u het houten terras (20m²) opstapt en kunt genieten van uitzicht op het Franse platteland. Hier kunt u heerlijk buiten eten evenals op uw tweede terras naast dit chalet. U komt binnen in deze ruime gite (75m2) en heeft meteen rechts een slaapkamer met een stapelbed. Wanneer u via de gang naar links loopt komt u langs de badkamer met douche, wastafel en wc en een slaapkamer met 2 éénpersoons bedden. Rechts een kleine voorraadkast met grote ijskast en nog iets verder ligt links de ouderlijke slaapkamer met 1 tweepersoonsbed.
We zijn nu in de woonkamer met open keuken en hierin vind u een koffiezetapparaat (filter), vier-pits kookstel, magnetron/oven,en 'n broodrooster. In de gezellige woonkamer een zithoek met tv, dvd en cd-speler en wifi (die niet altijd optimaal functioneert maar wel beneden bij het zwembad). Via een deur gaat u het grote buitenterras op waar ook gegeten kan worden en waar gemakkelijke stoelen staan te wachten op gasten die tot rust willen komen. Er is een gemeenschappelijke wasmachine in een waslokaaltje bij het zwembad.

Deze gite staat op een groot terrein van 1,5 ha samen met 3 andere huizen en gezamenlijk kunt u gebruik maken van het zwembad van 10 x 15 meter dat op 50 meter van uw vakantiehuis ligt. Het zwembad is geopend van 1 juni tot half september en dit is afhankelijk van het weer. Bij het zwembad staat ook een babybadje, een pingpongtafel en voetbalspel. Voor diegenen die niet willen spelen staat er een grote loungehoek.
Verder naast het zwembad een speelhut voor de kleintjes, zandbak, glijbaan en schommels.
Jeu de boules baan voor iedereen, evenals een midgetgolfbaan en volleybal- voetbalterrein.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 8545 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Rhone Alpes (Parc Naturel Régional des Monts d'Ardèche):

De open keuken en gang naar slaapkamers en badkamer. Deze bijzondere plek ligt op het Franse platteland aan het einde van een klein weggetje. Dit weggetje brengt u naar rust en ruimte zonder gevaar van auto's voor de kinderen en de huisdieren. Maar bereidt u voor op een langzame afdaling want ondanks het feit dat wij proberen deze weg te onderhouden, wordt hij dwars gezeten door de natuur (grote boomwortels en gaten veroorzaakt door vorst in de winter).

In deze streek geld dat er voor ieder wat wils is. Slenteren over de lokale marktjes, luieren op de terrasjes, proeven van de lokale wijn en de streekgerechten in de vele restaurantjes, wandelen langs prachtige routes, eindeloos fietsen, mountainbiken, wakeboarden, paardrijden, golfen, kanovaren, accro-branche (klimmen van boom naar boom), tennissen, bezoeken van safaripark, vogelpark, archeologische vindplaats en museum, grotten, kastelen en ruïnes.

Wij zorgen voor een boek met folders, restaurantjes en wetenswaardigheden over de directe omgeving. Tevens wonen wij vlakbij zodat u met vragen of andere zaken altijd bij ons terecht kunt.
Ons terrein ligt op 7 km van het plaatsje Vernoux en Vivarais en hier kunt u terecht voor al uw boodschappen. Wilt u echt shoppen dan is Valence (35km) een gezellige stad, evenals Romans (35km) en Tournon (25 km).

Wij hopen dat u zult genieten van vakantie op deze rustige plek maar vergeet niet dat 'een gite op het platteland' ook betekend dat er insecten en muizen kunnen zijn en dat die ook de gite binnen kunnen gaan door te lang opengelaten deuren en/of ramen.

Voor uw oriëntatie: St Apollinaire de Rias ligt in de buurt van de plaatsen: Vernoux, Lamastre, Romans, Valence en Tournon.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 21-09-2021

Bij reservering sturen wij u een reserveringsbevestiging die getekend per ommegaande naar ons teruggestuurd.

COVID-19: Wij houden de ontwikkelingen rond dit virus nauwlettend in de gaten en u doet een aanbetaling van 30% bij reservering die u terug krijgt tot 1 maand voor uw komst in het geval van code rood. Zonder code rood wordt de laatste betaling (70%) een maand voor aankomst gevraagd en dan is de reservering bindend. U kunt zich via vakantiehuizen frankrijk verzekeren voor deze laatste maand, maar dit moet u wel al doen bij de aanbetaling en als het code geel is.
www.vakantiehuis-frankrijk.nl/verzekeringen/reis-annulering-verzekering.php

U moet zelf een eventuele reis- en/of annuleringsverzekering verzorgen en die kunt u ook via Vakantiehuis Frankrijk afsluiten.
Er is een borg van 100 euro en bij schoon achterlaten en zonder schade wordt dit bedrag in de week na vertrek teruggestort.

U krijgt een korting van 5% vanaf de tweede week huren en bij reservering en betaling voor het einde van het jaar.
Huisdieren zijn welkom na overleg en de kosten hiervoor zijn 1,50 per dag.
Beddengoed zelf meenemen .
Prijzen inclusief elektra, water, gas, stookolie, gebruik zwembad en wifi.
Indien u niet zelf wilt schoonmaken dan zijn de kosten 65€ .
Toeristenbelasting à 0,77€ per dag en per persoon ouder dan 18.

Ondanks al onze zorg kan het gebeuren dat wij iets over het hoofd hebben gezien. Wilt u dit melden svp binnen 3 uur na aankomst.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Peuter zwembad is aanwezig Peuter zwembad
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

St Apollinaire de Rias Vernoux Lamastre Romans Valence Tournon Ardeche Rhone Alpes Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.