Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Cher Preveranges

Preveranges _ Mooi woonboerderijtje, type longère met ongeveer 3300 m2 grond. ** NIEUW **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  116.600. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen


Dit huis in Preveranges wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (17 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Preveranges _ Mooi woonboerderijtje, type longère met ongeveer 3300 m2 grond. ** NIEUW ** te koop in Cher (Frankrijk)
 vakantiehuis Cher

Omschrijving van dit huis in de Cher Midden-Frankrijk:

 Preveranges _ Mooi woonboerderijtje, type longère met ongeveer 3300 m2 grond.** NIEUW **

U komt binnen in de ruime eet keuken van 30 m2 met een aparte badkamer met douche en apart toilet.
.
De huiskamer naast de keuken is ook bijna 25 m2, beiden ruimtes worden verwarmd met houtkachels.

De trap in de huiskamer brengt u naar de bovenverdieping waar zich 3 slaapkamers bevinden en een keurig verbouwde badkamer met vloerverwarming met inloop douche en toilet.

In het verlengde van het huis zijn meerdere schuren die eventueel bij het huis getrokken zouden kunnen worden maar nu als opslag dienen.

Aan het huis is een voormalige schuur waar is begonnen met het realiseren van een gite.
Beneden is er ruimte gemaakt voor de keuken en een zitkamer/eetkamer, en op de bovenverdieping 1 slaapkamer met badkamer. De meeste materialen zijn al aanwezig voor de afwerking boven met gipsplaten.
Waterleidingen en afvoeren zijn ook al in aanbouw. Er is hier ook al een houtkachel geplaatst.
Het geheel moet nog afgemaakt worden maar het begin is er.

Achter- en aan de zijkant van het huis nog een stukje grond voor een gezellige tuin, hier staat een overkapping die als overdekt terras dienst doet. Voor het huis is een waterput.
Aan de overkant van het weggetje ligt nog een mooi stukje grond 2100 m² met een hangar.

Alles enkel glas, het dak is in orde dus verder geen grote werkzaamheden.
Het geheel ligt aan een klein doodlopend straatje met een paar huizen.
Ideaal als vakantiehuis.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Centre:

vakantiehuis CherIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje cher is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Preveranges ligt in de buurt van de plaatsen: Cusset, Vichy, Bourges, Clermont Ferrand.

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Preveranges wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (17 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

  • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
  • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
  • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
  • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
  • Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

  • Wandelen is aanwezig Wandelen
  • Fietsen is aanwezig Fietsen
  • Zwemmen is aanwezig Zwemmen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Cher Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Preveranges voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Preveranges en in de nabije omgeving van Preveranges gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Cher die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Centre waartoe Cher behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Preveranges of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Cusset, Vichy, Bourges Clermont Ferrand

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.