Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Puy de Dome Montaigut

Montaigut – Geheel te renoveren pandje van 90 m2 in de hoofdstraat met 3 verdiepingen. ** Nieuw **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  16.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 4 personen


Dit huis in Montaigut wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (9 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Montaigut – Geheel te renoveren pandje van 90 m2 in de hoofdstraat met 3 verdiepingen. ** Nieuw ** te koop in Puy de Dome (Frankrijk)
 vakantiehuis Puy de Dome

Omschrijving van dit huis in de Puy de Dome Midden-Frankrijk:

 Montaigut – Geheel te renoveren pandje van 90 m2 in de hoofdstraat met 3 verdiepingen.

Het huis moet geheel gerenoveerd worden en kunt u dus geheel naar eigen smaak indelen.
U komt binnen wat voorheen keuken/eetkamer is geweest, achterin is een toilet en gaat u via een trappetje naar de kelder.

De binnen trap brengt u naar de eerste verdieping waar aan de voorkant van het huis een ruime slaapkamer is en aan de achterkant de badkamer.
Daarna gaat u naar de tweede verdieping waar een slaapkamer aan de voorkant van het huis is en een kleinere kamer aan de achterkant, hier kunt u één grote kamer van maken.
Via de vaste trap komt u op de zolder die een ruime sta hoogte heeft waardoor er hier nog een slaapkamer gerealiseerd zou kunnen worden.

Op een kleine 50 meter heeft u nog een stukje grond van 200m2 met prachtig uitzicht, dit ligt echter niet aan het huis vast maar is zeer geschikt als moestuin.

Een huis voor de echte bouwer voor een kleine prijs.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne:

vakantiehuis Puy de DomeIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Montaigut ligt in de buurt van de plaatsen: Cusset, Vichy, Clermont Ferrand, Riom. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Montaigut wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (9 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

  • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
  • Kleine tuin is aanwezig Kleine tuin

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

  • Wandelen is aanwezig Wandelen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Puy de Dome Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Montaigut voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Montaigut en in de nabije omgeving van Montaigut gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Puy de Dome die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Puy de Dome behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Montaigut of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Cusset, Vichy, Clermont Ferrand Riom

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.