Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Haute Saone Vernois sur Mance

Artistiek actief in uw eigen huis in Frankrijk

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  200.000. Het huis in Noord-Oost-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen


Dit huis in Vernois sur Mance wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (3 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Artistiek actief in uw eigen huis in Frankrijk te koop in Haute Saone (Frankrijk)
 vakantiehuis Haute Saone

Omschrijving van dit huis in de Haute Saone Noord-Oost-Frankrijk:

Deze verkoper adverteert in de Engelse taal. Indien u aan deze verkoper vragen heeft dan kunt u in de Nederlandse taal uw vragen stellen. De verkoper zal dan uw vraag vertalen. Indien u uw vragen in het Engels kunt stellen dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Artistiek actief in uw eigen huis in Frankrijk. Wij verkopen onze voormalige dorpsschool, volledig ecologisch gerenoveerd (het dak en de muren) en omgetoverd tot aangenaam woonhuis in de Haute-Saone in Frankrijk. De woonoppervlakte bedraagt 180m2 met ongeveer 550m2 grond. Het huis is gelijk bewoonbaar en zeer comfortabel met centrale verwarming op hout. Het dorp heeft meerdere voorzieningen: bar/restaurant van een Belgisch echtpaar en een klein winkeltje. Wij spreken Engels, Duits en Frans.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Franche Comte:

vakantiehuis Haute SaoneLa maison est l'ancienne école du village et a beaucoup de charme: Nous l'avons soigneusement rénovée selon des critères écologiques. Il y a une petite brasserie à quelques pas où on peut aussi chercher son pain quotidien; sinon il y a aussi un boulanger ambulant. Le voisinage est très sympathique. On peut très bien se promener(surtout avec les chiens) ...

Voor uw oriëntatie: Vernois sur Mance ligt in de buurt van de plaatsen: Vesoul, Langres, Dijon. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

Nous avons refait tous les toits et tous les murs (intérieure et extérieure), l'électricité est refaite. Un chauffage centrale au bois de très bonne qualité a été installée. Nous avons aussi mis une cuisinière Godin Châtelaine (cheminée tubée .... il n'y a pas de travaux à prévoir.

Datum laatste update: 13-06-2021EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (3 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Kleine tuin is aanwezig Kleine tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Haute Saone Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Vernois sur Mance voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Vernois sur Mance en in de nabije omgeving van Vernois sur Mance gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Noord-Oost-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Haute Saone die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Franche Comte waartoe Haute Saone behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Vernois sur Mance of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Vesoul, Langres, Dijon

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.