Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Allier St Bonnet

St Bonnet – Ruim dorpshuis van +/- 200 m2 op loopafstand van het bos en het meer van St Bonnet .

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  145.220. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen


Dit huis in St Bonnet wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (18 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: St Bonnet – Ruim dorpshuis van +/- 200 m2 op loopafstand van het bos en het meer van St Bonnet . te koop in Allier (Frankrijk)
 vakantiehuis Allier

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

 St Bonnet – Ruim dorpshuis van +/- 200 m2 op loopafstand van het bos en het meer van St Bonnet

U heeft een entrée via de voortuin waar u in de ruime open keuken / eetkamer komt.
Via een halletje komt u bij het toilet en de bijkeuken die toegang geeft tot het terras aan de achterzijde, deze is ommuurd en heeft geen inkijk van buren.

Via de keuken komt u in de huiskamer met een gezellig barretje, hier achter bevind zich nog een extra ruimte waar begonnen is met het maken van een badkamer. Er is een slaapkamer op de begane grond , met een dressing en ruimte om boven nog een extra slaapkamer te maken. Hier zou u ook een appartement voor 2 personen van maken kunnen door het plaatsen van een keukentje.

De trap naar boven brengt u bij naar 3 zeer ruime slaapkamers, een kantoortje en een grote badkamer met douche en toilet.
De gehele zolder is nog te verbouwen voor extra kamers.

Onder het huis is nog een kelder met waterput, het grootste gedeelte is dubbel glas, verwarming via elektrische radiatoren maar er is een mogelijkheid om de schoorsteen in de huiskamer weer aan te sluiten voor een houtkachel.
Aangesloten op de riolering van het dorp.

Een ruim huis, ideaal als familie vakantiehuis mede door zijn unieke ligging vlakbij het bos en zwemmeer van St Bonnet.
Het dorp heeft een kleine supermarkt, dokter, apotheek, restaurant, bakker …. Vlakbij is St Amand Montrond voor de grotere supermarkten en de snelweg A 71.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne:

vakantiehuis AllierIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: St Bonnet ligt in de buurt van de plaatsen: Bourges, St Armand Montrond, Montlucon, Clermont Ferrand en Vichy. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in St Bonnet wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (18 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

  • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
  • Kleine tuin is aanwezig Kleine tuin
  • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
  • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

  • Wandelen is aanwezig Wandelen
  • Fietsen is aanwezig Fietsen
  • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
  • Vissen is aanwezig Vissen
  • Golfen is aanwezig Golfen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in St Bonnet voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in St Bonnet en in de nabije omgeving van St Bonnet gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? St Bonnet of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Bourges, St Armand Montrond, Montlucon Clermont Ferrand Vichy

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.