Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Lot Saint-Martin-le-Redon

Prachtige Mas, volledig gernoveerd, in Zuid-West Frankrijk, aan de rand van een middeleeuws dorpje

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  429.000. Het huis in Zuid-West-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Saint-Martin-le-Redon. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Prachtige Mas, volledig gernoveerd, in Zuid-West Frankrijk, aan de rand van een middeleeuws dorpje te huur in Lot (Frankrijk) voordeur zijgevel <br>de zijgevel heeft een trap die nergens naar leidt, gewoon als decoratie behouden, uit de vroegere periode van het huis van binnen naar buiten bekeken <br>De poort heeft een raampje van waaruit je kan zien wie er aan de poort staat en zo zie je ook het dorpspleintje keuken landelijke stijl <br>de keuken werd geplaatst door de bekende keukenbouwer Cuisines Clavières, superdeluxe koken dus keuken foto 2 <br>raampje in de keuken in authentiek glasraam, we behielden dit omdat het té mooi was om te vervangen door gewoon moderne raampjes keuken foto 3 <br>Gezellig koken op het inductievuur, alle potten en pannen aangepast aan deze kookmethode Terras achteraan bij valavond <br>Bij valavond steken we de sfeerverlichting aan. Sfeerverlichting <br>Authentieke turkse lampen verlichten het terras bij valavond en s'avonds. Geeft een hele bijzondere sfeer zwembad <br>Hier is een foto van het pas aangelegde zwembad, nu staan er overal planten en bloemenstruiken rond

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Lot Zuid-West-Frankrijk:

voordeur Onze woning werd ongeveer 8 jaar geleden aangekocht en door ons volledig vernieuwd. De grote inkompoort ligt aan de dorpszijde en kijkt uit op een klein pleintje, met een restaurantje/winkeltje. Aan de achterzijde van het huis is een overdekt terras (pannendak),voorzien van fans en exclusieve sfeerverlichting, over de ganse breedte van de woning. Hier is het gezellig vertoeven in het buitensalon of lekker buiten eten, zelfs bij iets minder weer in het tussenseizoen. Het mooie verlichte en verwarmde zwembad (met warmtepomp) werd onlangs aangelegd in de bloementuin, met gras en allerlei soorten bloemen en planten die in bolvorm gesnoeid worden. Ook vooraan en opzij van de woning zijn er planten en bloemen te over. Het terreis is volledig omheind en afgesloten met een houten poortje. Er is ruim parkeerplaats op het terrein of op de oprit en ook naast het huis is een dorpsparking die eigenlijk zo goed als altijd leeg is. Er is ook een tuinhuisje en gemetste buitenbarbecue. De living is heel ruim en geeft uit op het terras. De inkomhal is ruim en wordt ook gebruikt als winter-eetkamer. De keuken is spliksplinternieuw maar in de landelijke stijl van het huis met werkelijk alle moderne comfort. Inductievuur, enorme ijskast, afwasmachine, dampkap, 2 ovens, enz.enz. Prachtig en reuzegroot werkblad met aangewerkt een hoge tafel om te ontbijten of gezellig in de keuken te eten. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers (met italiaanse regendouches). Overal buitenluiken. Electrische verwarming en grote openhaardcassette. Airco op de bovenverdieping. Volledig nieuw dak. Alles luxegemeubeld en met smaak ingericht. Deze woning is gewoon instapklaar. Wij verkopen de woning omdat we er te weinig gebruik van hebben wegens tijdsgebrek.

De omgeving van deze koopwoning in Midi Pyrénées :

zijgevel <br>de zijgevel heeft een trap die nergens naar leidt, gewoon als decoratie behouden, uit de vroegere periode van het huisDe omgeving is geschikt voor mensen die rust willen, het is een piepklein dorpje met vele buitenlandse eigenaars. De kalmte is er gegarandeerd. Voor alle andere activiteiten zoals restaurants, winkels, kanovaren op de Lot, paardrijden, vissen, enz. moet je ongeveer 10 minuten rijden naar Montayral. Daar is alles te vinden, grote winkels, warenhuizen, restaurants, cafés, enz.
De streek is bekend om zijn kastelen uit de Middeleeuwen. Het bekende Chateau de Bonaguil ligt op enkele kms van het dorp en kijkt er als het ware op uit. De marktjes - vooral van april tot oktober - zijn aangename trekpleisters en elke dag is er in de buurt wel eentje te bezoeken. Daarnaast is er ook voor de kinderen Le Bois des Singes, waar men kan wandelen te midden van de loslopende Capucijneraapjes. Er zijn ook waterparken in de buurt.

Voor uw oriëntatie: Saint-Martin-le-Redon ligt in de buurt van de plaatsen: Chateau de Bonaguil, Villeneuve Sur Lot, Lot et Garonne, Dordogne. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De volledige inboedel en meubelen zitten in de prijs begrepen, ter waarde van 25000€. Alle facturen zijn aanwezig (voor veer meel geld).
Op dit bedrag dient u dus geen beschrijfkosten te betalen.
De woning is aangesloten op de riolering.
Een satellietantenne is geïnstalleerd op het dak (maar in de kleur van de woning, zodat ze totaal niet opvalt) en er is een decoder van Orange. Overal Wifi.
De electriciteit werd volledig vernieuwd.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen binnen de bebouwde kom is aanwezig Gelegen binnen de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
Gehele terrein is omheind is aanwezig Gehele terrein is omheind
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken
Airco is aanwezig Airco

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Golfen is aanwezig Golfen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden


EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Lot Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Saint-Martin-le-Redon voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Saint-Martin-le-Redon en in de nabije omgeving van Saint-Martin-le-Redon gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-West-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Lot die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Midi Pyrénées waartoe Lot behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Saint-Martin-le-Redon of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Chateau de Bonaguil, Villeneuve Sur Lot, Lot et Garonne Dordogne

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.