Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Creuse Tercillat

Tercillat - Compleet verbouwde woonboerderij op 1,5 hectare grond. ** NIEUW **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  220.500. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Tercillat. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 0 foto's.

Vakantiehuis: Tercillat -  Compleet verbouwde woonboerderij op 1,5 hectare grond. ** NIEUW ** te huur in Creuse (Frankrijk)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Creuse Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Tercillat -  Compleet verbouwde woonboerderij op 1,5 hectare grond. ** NIEUW ** te huur in Creuse (Frankrijk) Tercillat - Compleet verbouwde woonboerderij op 1,5 hectare grond.

Via de voordeur komt u in een ruime hal met toilet en gangkast en glazen pui met dubbele deuren die toegang geven tot de tuin.
Aan uw rechterhand komt u in de ruime keuken / eetkamer met houtkachel. Een slaapkamer met badkamer en suite met ligbad, inloopdouche, vloerverwarming en toilet.
Naast de keuken gaat u via de bijkeuken met keukenblok naar de garage die volledig geïsoleerd is en ruimte bied om extra kamers te maken of complete gite.
Aan uw linkerhand bij binnenkomst in de hal vindt u de gezellige huiskamer met zithoek, eettafel en elektrische kachel met vlammetje voor wat extra sfeer.

Op de bovenverdieping bevinden zich nogmaals twee slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en toilet.
In de grote open ruimte als je boven komt kunnen nog extra kamers gemaakt worden, hier staat een pelletkachel voor verwarming.

Buiten op het terrein staat een ruime schuur en verschillende fruitbomen, een moestuin en kastanje bomen die het mooie terrein een gezellige uitstraling en schaduw plekjes geven.
Vanaf het terrein heeft u een prachtig vrij uitzicht over de weilanden.

Het gehele dak is vernieuwd en geïsoleerd, alles voorzien van kunststof ramen met dubbel glas en door het gehele huis infra rode verwarmings panelen. De gehele buitenkant wordt en pierre gemaakt.
Een prachtig huis op een mooie plek voor rust en ruimte.

De omgeving van deze koopwoning in Limousin :

(Vakantie) koopwoning: Tercillat -  Compleet verbouwde woonboerderij op 1,5 hectare grond. ** NIEUW ** te koop in Creuse (Frankrijk).Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Tercillat ligt in de buurt van de plaatsen: Bourges, Cusset, Clermont Ferrand, riom. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Tercillat -  Compleet verbouwde woonboerderij op 1,5 hectare grond. ** NIEUW ** te koop in Creuse (Frankrijk). De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Tercillat wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Creuse Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Tercillat voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Tercillat en in de nabije omgeving van Tercillat gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Creuse die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Limousin waartoe Creuse behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Tercillat of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Bourges, Cusset, Clermont Ferrand riom
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.