Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Gard Méjannes-le-Clap

Geheel gerenoveerde vakantiewoning op bungalowpark, in perfecte staat en inclusief stijlvolle inboedel

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  125.000. Het huis in Zuid-Oost-Frankrijk is geschikt voor maximaal 4 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Méjannes-le-Clap. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 19 foto's.

Vakantiehuis: Geheel gerenoveerde vakantiewoning op bungalowpark, in perfecte staat en inclusief stijlvolle inboedel te huur in Gard (Frankrijk) Terras voor de ingang <br>Ingang van de bungalow toont schoorsteen van de open haard schoorsteen en nieuwe luiken voor deur en ramen. Ingang <br>Ingang van de bungalow met geopende luiken Zithoek <br>Zithoek bij televisie en stereo Open haard <br>Open haard en verwarmingsradiator Collage verwarming woonkamer <br>Open haard en beide verwarmingsradiatoren in de woonkamer Eethoek <br>Eethoek met een deel van de zithoek Keuken <br>Keuken met 4-pits elektrisch kookstel, elektro-oven en afzuiging Slaapkamer <br>Slaapkamer met verwarmingsradiator Badkamer <br>Badkamer met ventilator-verwarming
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Gard Zuid-Oost-Frankrijk:

Terras voor de ingang <br>Ingang van de bungalow toont schoorsteen van de open haard schoorsteen en nieuwe luiken voor deur en ramen. Weliswaar een vakantiewoning, maar zéker geschikt voor permanente bewoning. Of u er vervolgens voor kiest om de bungalow voor een deel van het jaar te verhuren is geheel aan u. Zelfs 's-winters is het er goed toeven; met uitzondering van de berging hebben alle vertrekken elektrische verwarming. Uw tuin van 665 m2 blijft ook dan groen.

In 2014 werd de bungalow geheel gerenoveerd. Hierbij zijn ook alle elektra, waterverbindingen en afvoeren vernieuwd. Er werden nieuwe hardhouten deuren en ramen met dubbele beglazing, nieuwe buitenluiken en een nieuwe vaste dakisolatie aangebracht. De bungalow beschikt over zeer mooie vloertegels zowel binnen als buiten.
De woonkamer is 41 m2, de slaapkamer 13 m2 en de logeerkamer 7 m2
De bungalow is volledig gemeubileerd; de moderne keuken heeft een grote koelkast met separaat vriesvak, een elektrische oven en een 4-pits kookplaat. Een schotelantenne, een Sony TV en geluidsapparatuur onderhouden de communicatie met de buitenwereld. De interieurfoto's geven een goed beeld van de stijl en kwaliteit van de inboedel die in de vraagprijs begrepen is. Een Stihl snoeischaar, een benzine kettingzaag en divers gereedschap treft u in de berging; daar staat overigens ook de wasmachine.

Internet is o.a. mogelijk met behulp van een router voor het mobiele 4G netwerk van Orange.

Op het bungalowpark 'Le Mattas' staan 121 bungalows. Oorspronkelijk vrijwel identiek, maar inmiddels zeer verschillend in grootte en kwaliteit. De eigenaars zijn verenigd in een VvE, 'Le Syndicat des Copropriétaires du Mattas'. Deze vereniging verzorgt dan ook alle algemene voorzieningen op het park, inclusief een uitstekend zwembad, de tennisbaan, de afvoer van afval en soortgelijke zaken. Geen commercie, maar wel een conciërge. Le Mattas is een park voor de liefhebber van natuur, zon en stilte (rust). Iedereen wordt dan ook uitdrukkelijk gevraagd eraan mee te werken dat bewoners elkaar geen overlast bezorgen, zeker niet na 23.00 uur. Een disco zult u hier dan ook niet aantreffen; zelfs niet in de buurt. Als u denkt dat Le Mattas kan voldoen aan de eisen die u stelt aan een goede vakantie, dan bent u van harte welkom.


De omgeving van deze koopwoning in Languedoc Roussillon (Languedoc-Roussillon):

Ingang <br>Ingang van de bungalow met geopende luikenEerst de praktische zaken:

Méjannes is 3 a 4 km van de bungalow verwijderd. Een dorp met een café annex krantenkiosk en een bescheiden supermarché. Voor de kleine dagelijkse boodschapjes kun je hier terecht. Uitgebreid boodschappen doen kan in Saint-Ambroix op ca. 18 km afstand. Hier zijn 3 grote supermarkten, Intermarché, Carrefour en Lidl. Bij die laatste hebben ze trouwens heerlijk vers gebakken roggebrood en lekkere extra-belegen Nederlandse kaas. Aanraders!
En dan zijn er nog de plaatselijke markten, altijd een feest van geur, kleur en traditie. Je kunt op bijna elke werkdag terecht in Barjac, Saint-Ambroix, Goudargues of Uzès.

Dan het plezier:

Tja, en dan de omgeving. Wie vaker de Gard bezoekt raakt er aan verslingerd. Een bijzonder fraai, ruw landschap, een rijke historie, schitterende steden en heel veel leuke en mooie dingen om te zien. En -last but not least- veel leuke mensen. Voor de geïnteresseerden is het boekje 'Grandioze Gard' van Christianne Vogels zéker aan te raden. De schrijfster groeide voor een deel op in de bungalow van haar vader op le Mattas en kent de Gard van binnen en van buiten. Leuke teksten; mooie foto's. (boek in de reeks 'PassePartout' van Edicola Uitgevers - Deventer)
Steden als Avignon, Nîmes, Marseille, Montpellier, Uzès en zéker ook Aix-en-Provence (iets verder weg) zijn méér dan de moeite waard en met een auto makkelijk te bereiken; het zal zeker niet bij een eerste bezoek blijven, al is het maar vanwege de leuke restaurantjes waar de Gard patent op lijkt te hebben. Trouwens met de bungalow als 'uitvalsbasis' kun je met de auto een groot deel van Zuid-Frankrijk bereiken; zéker als je bereid bent af en toe een hotelkamer te boeken.

Voor uw oriëntatie: Méjannes-le-Clap ligt in de buurt van de plaatsen: Nîmes, Avignon, Montpellier, Uzès en Saint-Ambroix. Toon landkaart
Informatie voor de koper:

Zithoek <br>Zithoek bij televisie en stereo De bungalow wordt inclusief inventaris en alle hierboven beschreven eigenschappen en voorzieningen verkocht.
Er is nu en in de naaste toekomst geen onderhoud nodig. Je hoort wel eens "we konden zó in ons nieuwe huis trekken!".
Nou, dat is hier zeker het geval. 'Alles' is er en alles werkt.


EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Gemeenschappelijk zwembad is aanwezig Gemeenschappelijk zwembad
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Tennissen is aanwezig Tennissen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Gard Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Méjannes-le-Clap voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Méjannes-le-Clap en in de nabije omgeving van Méjannes-le-Clap gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Oost-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Gard die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Languedoc Roussillon waartoe Gard behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Méjannes-le-Clap of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Nîmes, Avignon, Montpellier Uzès Saint-Ambroix
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.