Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Creuse Saint Marien

Authentiek spoorweghuisje te koop in Saint Marien nabij Boussac in de Creuze. Inboedel inbegrepen. Instap-klaar voor wonen of verhuur! Nieuw

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  68.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 4 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Saint Marien. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 15 foto's.

Vakantiehuis: Authentiek spoorweghuisje te koop in Saint Marien nabij Boussac in de Creuze. Inboedel inbegrepen. Instap-klaar voor wonen of verhuur!  Nieuw te huur in Creuse (Frankrijk) Tuin in zomer Zijkant huis met ingang kelder en originele waterput. <br>De waterput is nog in gebruik voor bewateren tuin. De kelder is perfect om eten op te slaan. Er is nog een pomp in de kelder aanwezig om water uit de put te halen. Uitzicht vanuit raam aan de wegkapt. Tuin zijkant vroeger groente tuintje. Huiskamer <br>Bij binnenkomst stapt u in de huiskamer met originele ramen, vloer en open haard. Binnen woonkamer Keuken met nieuwe aanrecht en kraan. Toilet <br>Aangesloten op riolering. Trap <br>Originele houten trap naar boven. Bijenwas maakt deze trap elk jaar nog mooier!
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Creuse Midden-Frankrijk:

Tuin in zomer Authentiek spoorweghuisje te koop in Saint Marien nabij Boussac in de Creuze. Inboedel inbegrepen. Instap-klaar voor wonen of vakantie. Ook voor verhuur geschikt. Het spoor is weg en daarvoor is een grote tuin gekomen met fruitbomen , hazelnootbomen een vijgenboom en druif. Daarnaast zijn er sierbomen. Oppervlakte huis 80 m2 terrein is ruim 2000 m2. Gedeelte van het terrein is bos.. De oude waterput is nog aanwezig.
Het huis, je komt binnen door de openslaande deuren naar woonkamer 4 bij 5 m met elektrische verwarming en open haard. Vanuit woonkamer doorgang naar keuken met eveneens elektrische verwarming, koelkast, gasplaat en oventje. Vernieuwde aanrechtblad met spoelbak. Zeer sfeervol. Aangrenzend een badkamer met authentieke muurkast en douche en wastafel ruimte is voorzien van warmtelamp. Aparte ruime toilet aangesloten op riolering.
Boven 2 slaapkamers, 1 met airco en mooie antieke kast. De andere met antiek twijfelaar bed en kast en elektrische verwarming.
Beneden nog de originele open haard en tegelvloer, verder overal originele gerenoveerde houten vloer. In goede staat. Ruime kelder met ingang vanuit buiten.


De omgeving van deze koopwoning in Limousin (Creuse):

Zijkant huis met ingang kelder en originele waterput. <br>De waterput is nog in gebruik voor bewateren tuin. De kelder is perfect om eten op te slaan. Er is nog een pomp in de kelder aanwezig om water uit de put te halen.Het authentieke huisje ligt aan de rand van een klein dorp waar de hoofdinkomsten komen van landbouw. De omgeving is bosrijk met glooiende heuvels. De lucht is zeer zuiver en het landschap is mooi. Akkers met graan en zonnebloemen en weiden met de mooie franse koeien. Op 8 km is een stuwmeer waar je heerlijk kan zwemmen, varen en/ of vissen. Het land van George Sand. Romantische kastelen en prachtige natuur.

Voor uw oriëntatie: Saint Marien ligt in de buurt van de plaatsen: Limoges, Chateroux, Montlucon, Gueret en La Chatre. Toon landkaart
Informatie voor de koper:

Uitzicht vanuit raam aan de wegkapt. Alle ramen zijn origineel van hout en recent opgeknapt. Dak is recent opgeknapt. Schoorsteen is voorzien van dubbele pijp volgens de franse richtlijnen. De vraagprijs is inclusief inboedel en notaris kosten ( ongeveer 10 procent).

EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Gehele terrein is omheind is aanwezig Gehele terrein is omheind
Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Golfen is aanwezig Golfen
Tennissen is aanwezig Tennissen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Creuse Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Saint Marien voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Saint Marien en in de nabije omgeving van Saint Marien gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Creuse die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Limousin waartoe Creuse behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Saint Marien of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Limoges, Chateroux, Montlucon Gueret La Chatre
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.