Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Haute Marne Arbigny sous Varennes

Prachtig gelegen oude boerderij bestaande uit twee huizen met zeer veel terrein in rustig dorpje in bosrijk gebied

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  55.000. Het huis in Noord-Oost-Frankrijk is geschikt voor maximaal 10 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Arbigny sous Varennes. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 34 foto's.

Vakantiehuis: Prachtig gelegen oude boerderij bestaande uit twee huizen met zeer veel terrein in rustig dorpje in bosrijk gebied te huur in Haute Marne (Frankrijk) Vooraanzicht <br>vooraanzicht. Auto mag voor staan. poort <br>Poort is groot genoeg om camper of tractor door te laten of een auto vooraanzicht met steiger <br>Het dak links voor is af. Rechts voor is nog een steiger omdat naast het kleine dakje nog een stuk af moet worden gemaakt keukentje <br>Er is een klein keukenblok met vaatwasser en ouderwetse gootsteen. vaatwasser dicht <br>de vaatwasser zit onder de kast vaatwasser open <br>vaatwasser open keukenblokje <br>keukenblokje keukentje <br>keukentje eettafel <br>eettafel
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Haute Marne Noord-Oost-Frankrijk:

Vooraanzicht <br>vooraanzicht. Auto mag voor staan. Als je links het huis binnen komt heb je een woonkeuken met houtkachel. Een kleine trap achter een houten deur lijdt naar twee slaapkamers boven. Achter de woonkeuken is een derde slaapkamer die nog opgeknapt kan worden. Er is een badkamer die helemaal nieuw gebouwd is in oude stijl. Er is nog zeer veel ruimte om nog veel meer slaapkamers te realiseren. Het heeft een zee aan mogelijkheden voor de doe het zelver. Het huis kan ook in tweeën gesplitst worden zodat 2 gezinnen hier kunnen wonen. De achtertuin heeft een prachtig uitzicht op de heuvels en een vrij uitzicht zonder bebouwing. De voortuin is ruim en zonnig. In de achtertuin zijn al verschillende fruitbomen geplant en hazelaar en walnootbomen. Aan de rechterkant van het terrein loopt een smalle beek langs het terrein.
Een huis vol mogelijkheden. Er is de mogelijkheid om achter het huis te kamperen. Het dorp is gemoedelijk en de bewoners zijn vriendelijk en behulpzaam. De burgemeester woont rechts van het huis maar daar zit nog een stuk tuin tussen. Aan de linkerkant zit het huis van de buren vast aan het huis, maar is voor privacy zeer goed afgeschermd met hagen en dergelijke. Buren zijn overigens allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Er is een grote poort waardoor eventueel een motor of camper binnen kan staan mits niet te groot. Er zijn zeer veel houten hooizolders boven. Er is een prachtig uitzicht over de weilanden aan de achterzijde waar lang de zon is die je kunt zien ondergaan. Youtube link zolder rechts: youtu.be/Wl5yIZlOYZc
Youtube link achtertuin: youtu.be/oMngSv_maWA link naar Youtube voortuin: youtu.be/7B1Q0Gq8Iy0


De omgeving van deze koopwoning in Champagne Ardennes (Champagne Ardennen):

poort <br>Poort is groot genoeg om camper of tractor door te laten of een autoJe kunt hier uitgebreid wandelen en fietsen. Het heet het land van de vier meren en het meer vlakblij Langres is vlakbij en makkelijk te bereiken en geschikt voor kinderen. Er zijn restaurants langs het meer waar je lekker kunt eten op een zomeravond. Lac de Morimond is iets verder weg maar ook erg aangenaam en heeft een goed restaurant. In het dorp is een gemeenschappelijke jeu de boules baan en ieder jaar wordt met alle bewoners, dus ook de Nederlandse bewoners 14 juillet gevierd en de jaarlijkse vide grenier. Het is leuk om daar ook zelf te staan met je oude spulletjes om te verkopen en mee te eten met de dorpsbewoners.
De sfeer is gemoedelijk en vriendelijk. Bij de Marie, 5 minuten van het huis is 24 uur internet en wifi waar iedereen gebruik van mag maken. Langres een prachtige oude vestingstad is vlakbij, net als Bourbonne les Bains, met het mooie Lac de Moriomond en de oude Abdij en Vesoul een leuk oud stadje. Ook Nancy, met la plus belle place en mooie musea is niet ver weg net als Dijon. Arbigny ligt op drie uur rijden met de trein van Parijs. Het station in Culmont ligt op 16 km afstand.


Voor uw oriëntatie: Arbigny sous Varennes ligt in de buurt van de plaatsen: Langres, Nancy, Dijon, Vesoul en Chaumont. Toon landkaart
Informatie voor de koper:

vooraanzicht met steiger <br>Het dak links voor is af. Rechts voor is nog een steiger omdat naast het kleine dakje nog een stuk af moet worden gemaakt Er is een fosse septique bij het huis. Deze moet wel binnen enkele jaren vervangen worden. De elektra mag vervangen maar doet het goed. De badkmamer is helemaal nieuw gemaakt in oude stijl.
En in de woonkamer van het linkerhuis zijn alle karakteristiek details als de balken, de open haard en de karakteristieke houten wanden kast met bedstee behouden. Hoewel op de plaats van de bedstee nu een inloopkast is. Het dak aan de voorkant is links helemaal vervangen en rechts bijna. Het achterdak is wel weer aan een renovatie toe.
Er is veel dat nog opgeknapt kan worden. En als je een plek zoekt met veel ruimte zowel binnen als buiten is dit de ideale plek voor je.
Er zijn zeer veel mogelijkheden. Er staat een tractor en een grasmaaimachine en bouwmaterialen die je in nader overleg kunt overnemen net als de inboedel. Er is een zeer grote tuin achter en voor.

EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen binnen de bebouwde kom is aanwezig Gelegen binnen de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Gehele terrein is omheind is aanwezig Gehele terrein is omheind
Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Golfen is aanwezig Golfen
Tennissen is aanwezig Tennissen
Wintersport / Ski / Pistes is aanwezig Wintersport / Ski / Pistes
Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Haute Marne Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Arbigny sous Varennes voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Arbigny sous Varennes en in de nabije omgeving van Arbigny sous Varennes gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Noord-Oost-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Haute Marne die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Champagne Ardennes waartoe Haute Marne behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Arbigny sous Varennes of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Langres, Nancy, Dijon Vesoul Chaumont
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.